xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Sakalları kestim mahkeme var diye şeftali gibi oldum yine. Pek nezihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 rakipsiszin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 xunn said: NolaxThensbane said: xunna rakip çıktı Hangi konuda abi? 10 sayfa okutma lütfen. Jaffa vanille'in alnı uçak pisti olmayanı gibi duruyor. Güzel kız olma konusunda diyor. Ne sakalından bahsediyorsun ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Ha peki alsın tacımı bir zahmet. Tacın yükü büyük. Sakal bırakmıştım ben, kestim onu. Mahkemede saçı falan da topladım. Levent'e sor bak ne kadar temizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 dünya üzerinde kimse sana rakip olamaz zunnnnn <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Ne sakalından bahsettiğini hala anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ulan hiç mi göz kenarı kırışıklıkların, alın kırışıklıklarının, çene çukurunun, geniş omzun kaymağını yiyemiycem ya. hep babyface hep babyface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Kaan, ağı çekmeye hazırla bir masumumuz daha var. http://i.imgur.com/BjR3B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahmet sende ters gamze var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Xaenin said: Ne sakalından bahsettiğini hala anlamıyorum ben. sir ağda demek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 memelilerde kıl, kuşlarda tüy, ahmetlerde simitçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 xunn yatağı kadraja alarak sub mesaj vermek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 kupası da elinde. kenan temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 jaffa said: Xaenin said: Ne sakalından bahsettiğini hala anlamıyorum ben. sir ağda demek istedi. Enjoy. http://i.imgur.com/kw9O9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 nomsaR said: ahmet sende ters gamze var. Sadece solda var, tek tarafa dogru gülebildigim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bisepslerin de maşallahı var 12 santim sdfjhasd. AY KADIN YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Daha dün hafif yaralama mahkemesinden çıktım farkındasın değil mi? Duvardaki bir tugla olmak üzeresin şişko. NolaxThensbane said: xunn yatağı kadraja alarak sub mesaj vermek istiyor Ne sub'ı, gayet primary mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 %10 yağ oranımla bir sağlık gurusuyum, seni belden kırarım havaya kaldırıp çocuk. Neyse inşallah 3 ay yatıp çıkarsın, bak o zaman nasıl sakal çıkıyor. Erkek adamın sakalı maphusda çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Spar madem. Kenshin ring ayarlar bize. You in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Elimde kalırsın çocuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 http://www.threadbombing.com/data/media/2/scarjo_popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Xaenin said: Elimde kalırsın çocuğum. Var mısın yok musun düdük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Xunn ısırıp çimdiklemeye başlarsa işler fena kızışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Lan işim gücüm yok yarı enimdeki adamla spara mı gidicem, denk gelirse kırarım belini ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bir sonraki lan partiye sözleşin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar