xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bella bi foto koyup sonra niye kaldırdı? Manyak laflarım vardı banımın kalkmasını bekliyordum. Kızda çok agır sorunlar var hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şevkim geldi gene http://i.imgur.com/NHaz7.jpg Kutu yapacağım gene böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 senden önce ben pusudaydım bella için malesef kaldırdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben kaydettim ama. 'Sup? Yanında böyle kurbagımsı bir cocuk var, büyük canyon genişliğinde ki gıdısını acılayarak saklamaya falan calısmıs. Kiloya yorum yapamıyoruz çünkü gögüslerden yukarısı var. HOW CONVENIENT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 asdgaahhahadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: Ben kaydettim ama. 'Sup? Yanında böyle kurbagımsı bir cocuk var, büyük canyon genişliğinde ki gıdısını acılayarak saklamaya falan calısmıs. Kiloya yorum yapamıyoruz çünkü gögüslerden yukarısı var. HOW CONVENIENT. ohahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 please dont. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Arkadaşlar selam. Yukarda mesaj atan pati üyelerinden biri kınayt oynuyor. Bunun kim olduğunu öğrenmek ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oynasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Xenocide oynuyordu ya. 6 ay yerden yere vurduk zaten üstüne daha fazla gitmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 birilerinin üzerinde kınayt oynucam bigün o olacak en sonunda. 60skilinin koyup koyup mana basıcam. eşek sudan gelinceye kadar basıcam skilli yani kısaca; tamam yeter, uzatmayın bşeyide hayır anlamıyorum 4-5 sene önce oynadıgım bi oyunu burda söledik diye aynı mevzuyu defalarca açıp üzerinden makara yapmaya calışmak nasıl bi acizliktir? töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ahahahaha escape vazgectim ya sen banlanma ahahahahah offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ahahaha random rage gelmiş. Escape senin internet kafede kınayt oynayıp "ABİEEEE 5 milyonluk vardı benim bitti mi ABİEEEEE" diyen o küçük çocuklardan olduğunu biliyoruz zaten, ben kınaytçı olduğu bilinmeyen bir patiyi afişe etmeye hazırlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 escape said: birilerinin üzerinde kınayt oynucam bigün o olacak en sonunda. 60skilinin koyup koyup mana basıcam. eşek sudan gelinceye kadar basıcam skilli yani kısaca; tamam yeter, uzatmayın bşeyide hayır anlamıyorum 4-5 sene önce oynadıgım bi oyunu burda söledik diye aynı mevzuyu defalarca açıp üzerinden makara yapmaya calışmak nasıl bi acizliktir? töbe ya kınayt lol. Sanki evreni kesebilen favoriler yeterince comedy relief değilmişçesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 axedice said: Ahahaha random rage gelmiş. Escape senin internet kafede kınayt oynayıp "ABİEEEE 15 milyonluk vardı benim bitti mi ABİEEEEE" diyen o küçük çocuklardan olduğunu biliyoruz zaten, ben kınaytçı olduğu bilinmeyen bir patiyi afişe etmeye hazırlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bunların sorumlusu hep kınayt. oynuyolar oynuyolar böyle oluyolar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 axedice said: Ahahaha random rage gelmiş. Escape senin internet kafede kınayt oynayıp "ABİEEEE 5 milyonluk vardı benim bitti mi ABİEEEEE" diyen o küçük çocuklardan olduğunu biliyoruz zaten, ben kınaytçı olduğu bilinmeyen bir patiyi afişe etmeye hazırlanıyorum. ne zamandır patlıcaktım sana böle bi açık bekliyodum iyi oldu bu bana diyodun bi aralar kınaytcı diye. ayrıca kendi sölediğine önce inanıcaksın. ama öle bi kişilik varki sende 21 yaşındaki adama 13 14 yaşındaki bebelerin yaptığı hareketleri yapıştırıyosun ki daha hiç görmediğin konuşmadığın halde. ayrıca bende onu diyorum. sanane milletin neyci olduğundan? sana böle bi görev mi verildi paticik yönetiminden? işine bak sen zamanında bizim ortamda böle bi tip vardı böle herkesin eskiden yaptığı saçmalıkları bi şekilde bulup ortam içinde sölerdi. çok fena dayak yedi sonra ama cıkardıgı bi saçmalık yüzünden. dikkat yani bu yönünü reel hayatta işleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 axedice seni 3e katlar 4e böler escape sen kafanı yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 escape said: birilerinin üzerinde kınayt oynucam bigün o olacak en sonunda. 60skilinin koyup koyup mana basıcam. eşek sudan gelinceye kadar basıcam skilli ausdfuhsdf binicem üstüne aticam malisiiii aticam malisiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.threadbombing.com/data/media/73/He_Mad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: Xenocide oynuyordu ya. 6 ay yerden yere vurduk zaten üstüne daha fazla gitmeyelim. ben nereye oynuyordum lan hangi hayal dünyasında yaşıyon sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 escape said: axedice said: Ahahaha random rage gelmiş. Escape senin internet kafede kınayt oynayıp "ABİEEEE 5 milyonluk vardı benim bitti mi ABİEEEEE" diyen o küçük çocuklardan olduğunu biliyoruz zaten, ben kınaytçı olduğu bilinmeyen bir patiyi afişe etmeye hazırlanıyorum. ne zamandır patlıcaktım sana böle bi açık bekliyodum iyi oldu bu bana diyodun bi aralar kınaytcı diye. ayrıca kendi sölediğine önce inanıcaksın. ama öle bi kişilik varki sende 21 yaşındaki adama 13 14 yaşındaki bebelerin yaptığı hareketleri yapıştırıyosun ki daha hiç görmediğin konuşmadığın halde. ayrıca bende onu diyorum. sanane milletin neyci olduğundan? sana böle bi görev mi verildi paticik yönetiminden? işine bak sen zamanında bizim ortamda böle bi tip vardı böle herkesin eskiden yaptığı saçmalıkları bi şekilde bulup ortam içinde sölerdi. çok fena dayak yedi sonra ama cıkardıgı bi saçmalık yüzünden. dikkat yani bu yönünü reel hayatta işleme. KINAYKÇI RAGE üstü kapalı tehdit süpermiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ORHAN PAMUK AKILLI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ne tehdit etcem lan bunu adam tehdit ederiz biz sdf bize adam lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar