ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Deacon said: Tangayi nasil anlionuz? hani akşam vakti iki dağ arasından güneş batar, batar, en son çizgi şeklini alıp yok olur gider ya, onun gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ve tanrı alttan çıtçıtlı bodyi yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Deacon said: Tangayi nasil anlionuz? bizim rehberlikçi vardı la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Rehberlikci dedin de ne gereksizti lan rehberlikciler. Genel olarak oyleler yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ingilizce ögretmenimiz derse girdiği gibi şu topice resim koysa herkes duşa girerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 BİZ HOCALARIMIZLA SEVİŞİYORDUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bizim lisede de bir fizikçi vardı. Güzeldi ama garipti ya. Millete "ben sizin ön sıraya neden oturduğunuzu biliyorum" demişliği vardı. Dobra kadındı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya bizde ortaokuldaydık.sanırım adam yerine koymadıkları için seksi seksi geliyorlardı.oysa ne ergen fanteziler dönerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 olm onlarında hoşuna gidiyordu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 örtmen beni elledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ulan lisede en genc hocamiz 40 yasinda falandi heralde. Nerden buldunuz oyle genc hocalari? Neyse ki universitede lab'lara ve ps'lere giren asistanlar sayesinde hoca fantezisi yasayabildik. Yoksa eksik olecektik. Kimya lab'larini unutamam fdgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 makinada o da yok anasını satayım hepsi ölmüş bizim. full erkek zaten. benim dediğim kadın 40 yaşındaydı ayrıca milf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 üniversite lablara giren hocalar benimle aynı dönemdi hep, onun bile fantazisini fln yaşayamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Lisedeki hocalardan birine geçen facebook'ta denk geldim, adamın ismini bilmesem fotoğraflarını görünce benim yaş grubumda diye düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 barnacle said: makinada o da yok anasını satayım hepsi ölmüş bizim. full erkek zaten. benim dediğim kadın 40 yaşındaydı ayrıca milf. 40 mi? o_o Valla bolum derslerinde bizim de durum vahim de, havuz derslerde iki defa sans guldu yuzumuze. Kimya asistanlari hep guzel zaten onu saymiyorum. Bir de dif ps'cimizin masallahi vardi. Havuz derslerinde bile hic denk gelmediysen sorry for you bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bizim bölüm ege'nin içinde kalan tek bölüm. havuz yok o yüzden. diğer sikko bölümler buca'da hep, biz bornovadayız :( bizim hocalar giriyo çoğunlukla, öğrenci kadrosu biz bize zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o değilde tangalı öğretmenim hiç olmadı benim ya ama bi ingilizce hocası vardı sürekli gögüs dekoltesi takılırdı.. bi de ortaokul 5mi 6mı tam hatırlayamadım "el işi" öğretmenimiz sınıfta el işlerine bakarken gömleğinden bi düğme açar eğilirdi öle bakardı. o zamanlar çocuguz cinsellikle pek alakamız yok ama orda dönen muhabbet "offf ne memee bee" değil, "eehe memesini gördüm lan eheh" tarzıydı. hey gidi ghey . acaba nerde şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 cerebralis said: bakıyorum albümde bi tıkırtı bi sıkırtı yok... hani tıkırtı sıkırtı var ama senin ses çıkmıyor ?? dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kaçtı bence. öğretmen fantezilerini duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 this is PATICIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 BURAYA GEL VE DEKOLTE GÖSTER FFS!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 escape said: o değilde tangalı öğretmenim hiç olmadı benim ya ama bi ingilizce hocası vardı sürekli gögüs dekoltesi takılırdı.. bi de ortaokul 5mi 6mı tam hatırlayamadım "el işi" öğretmenimiz sınıfta el işlerine bakarken gömleğinden bi düğme açar eğilirdi öle bakardı. o zamanlar çocuguz cinsellikle pek alakamız yok ama orda dönen muhabbet "offf ne memee bee" değil, "eehe memesini gördüm lan eheh" tarzıydı. hey gidi ghey . acaba nerde şimdi HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 escape said: ama bi ingilizce hocası vardı sürekli gögüs dekoltesi takılırdı.. eneee bizim ingilizceci bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar