Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trinity, Morpheus ve Ajan Smith'ten Paticik'e Selam Var!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"There were several injuries on the set: Carrie-Anne Moss broke her leg training for a wire stunt, Laurence Fishburne fractured an arm in another training incident and Hugo Weaving put out a disc in his neck while being pulled back on a wire."

Allthree of them read your personal reviews on the action sequences of Matrix: Reloaded, such as "Malkocoglu would be proud, bullshit, I vomited, etc" and gave their fingers Neo-style with all their respect.

- Agent Sam Wise, Middle-East Chief of Operations of Matrix[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
adamlar sakatlanınca forumları falan okumuşlar. bizim yazdıımız MAlkoçolu yorumlarını falan okuyunca orta parmaklarını neo gibi yapıp bize sallamışlar.
dorumuyum?[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 18 May 2003 05:04 tarihinde demiş ki:
"There were several injuries on the set: Carrie-Anne Moss broke her leg training for a wire stunt, Laurence Fishburne fractured an arm in another training incident and Hugo Weaving put out a disc in his neck while being pulled back on a wire."

Allthree of them read your personal reviews on the action sequences of Matrix: Reloaded, such as "Malkocoglu would be proud, bullshit, I vomited, etc" and gave their fingers Neo-style with all their respect.

- Agent Sam Wise, Middle-East Chief of Operations of Matrix[hline]Agent Thompson: You!

Sen bu yazıyı nereden buldun?[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Mesaj tarihi:
çok hoş :p eha
asparagas gibi geldi ama...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

[Bu mesaj Sly-One tarafından 18 May 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
imla hatalarını farkedince herkes uyanacak duruma diye endişe etmiştim, kutluyorum arcane bey.. :)

demek ingilizce yazmaaya devam etsem beni de matrix CEO'su sanacaksınız.. :-p

demin cnn türk'te kamera arkası vardı, benim boynumda disk kayacak, bacağım kırılacak, omzum çıkacak o kadar uğraştan sonra, "kustum" diyen adama parmak çıkarırım en azından.. :-p

okusalardı onlar da bundan aşağısını yapmazdı sanırım.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
Ben olsam Malkocoglunu bulurum, bacağını kırarım, bir diskini kaydırırım bi de kolunu çıkarırım, sonra parmağımı ağzına sokup bu forumlara kustururum adamı
muahauhua abarttım falan :P
da sinirlenirdim yani :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 18 May 2003 11:36 tarihinde demiş ki:
imla hatalarını farkedince herkes uyanacak duruma diye endişe etmiştim, kutluyorum arcane bey.. :)

demin cnn türk'te kamera arkası vardı, benim boynumda disk kayacak, bacağım kırılacak, omzum çıkacak o kadar uğraştan sonra, "kustum" diyen adama parmak çıkarırım en azından.. :-p

okusalardı onlar da bundan aşağısını yapmazdı sanırım.. :)[hline]Agent Thompson: You!

Eeh yeter be sam. Sevmedik işte filmi. Kabul et artık. SEVMEYEBİLİORUZ! Olabilio bazen böyle şeyler. NORMAL.. Vallahi.. Hala parmak marmak dersen de artık balta gelio, sabır bi yere kadar (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
yarası olan gocunsun master gimli :)

balta dersen bizde de bir de dokuzuncu level Gatling's Hail of Fire (büyük cüce teknolog Gatling'in otomatik saban çalışmaları sıırasında kazara keşfettiği bir büyü) var cast edecek.. 8-)[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
Bi de şu mantığı anlamıorum, DL teaser da da aynı olay yaşanmıştı:

"Ayıptır, o kadar uğraşmış adamlar nası sevmezsiniz!!!?"[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
gimli usta dl ile matrix reloaded'daki uğraşıyı kıyaslamak 'biraz' komik olur doğrusu.. :)

filmi sevmeyebilir insan ona itirazım yok ama rakipsiz derecede en iyisi yapılmış olan dövüş sahneleri için "kustum" demek inanılmaz..[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
bilmem, görünce bir sorayım ona..

:-p[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
said:

bende seni takdir ediorum
konu geyik gelmese anlamayacaktım süper ingilizce :D[hline]Call my name and save me from the dark
Save me from the nothing I've become
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 18 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
galiba filmin çekimi sırasında kahin ölmüş ama doğal nedenlerden dolayı olduğunu zannediyorum[hline]shit happens

hayır nebuchadnezar dan onun fişini çekmişler o yüzden çekimler sırasında ölmüş
doğal nedenlerle ölünürmü hiç? alla alla[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 18 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
galiba filmin çekimi sırasında kahin ölmüş ama doğal nedenlerden dolayı olduğunu zannediyorum[hline]shit happens

That's incorrect, the Oracle was removed due to supporting system anomalies.*

- Agent Sam Wise, Middle-East Chief of Operations of the Matrix

* Matrix holds the rights to delete or modify the contents created by the Architect.[hline]Agent Thompson: You!
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 18 May 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
said:

bende seni takdir ediorum
konu geyik gelmese anlamayacaktım süper ingilizce :D[hline]Call my name and save me from the dark
Save me from the nothing I've become

hayır ben seni takdir ediyorum porsuk kardeş, önce ben takdir ettim.. :)[hline]Agent Thompson: You!
  • Yeni Oluştur...