Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 "There were several injuries on the set: Carrie-Anne Moss broke her leg training for a wire stunt, Laurence Fishburne fractured an arm in another training incident and Hugo Weaving put out a disc in his neck while being pulled back on a wire." Allthree of them read your personal reviews on the action sequences of Matrix: Reloaded, such as "Malkocoglu would be proud, bullshit, I vomited, etc" and gave their fingers Neo-style with all their respect. - Agent Sam Wise, Middle-East Chief of Operations of Matrix[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 anlamadım...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 adamlar sakatlanınca forumları falan okumuşlar. bizim yazdıımız MAlkoçolu yorumlarını falan okuyunca orta parmaklarını neo gibi yapıp bize sallamışlar. dorumuyum?[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz.
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 O nereden öğrenmiş? Puahha :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Sam, 18 May 2003 05:04 tarihinde demiş ki: "There were several injuries on the set: Carrie-Anne Moss broke her leg training for a wire stunt, Laurence Fishburne fractured an arm in another training incident and Hugo Weaving put out a disc in his neck while being pulled back on a wire." Allthree of them read your personal reviews on the action sequences of Matrix: Reloaded, such as "Malkocoglu would be proud, bullshit, I vomited, etc" and gave their fingers Neo-style with all their respect. - Agent Sam Wise, Middle-East Chief of Operations of Matrix[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Sen bu yazıyı nereden buldun?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 çok hoş :p eha asparagas gibi geldi ama...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 18 May 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Yalandır ya.İşleri yok burayımı okuyacaklar.Ayrıca Türkçe biliyomu ki onlar :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yalan tabi ya euha haberin kim tarafından yazıldıına baksanıza: Agent Sam Wise[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 lol iyi sazanlamışsınız :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 hmm biraz düşündüm de o zman keklendiimi göstermemeye karar werdim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Zaten bende düşündüm.Adamların işi yok burayı okayacaklar haaa??? BA BA BA !!!! :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 imla hatalarını farkedince herkes uyanacak duruma diye endişe etmiştim, kutluyorum arcane bey.. :) demek ingilizce yazmaaya devam etsem beni de matrix CEO'su sanacaksınız.. :-p demin cnn türk'te kamera arkası vardı, benim boynumda disk kayacak, bacağım kırılacak, omzum çıkacak o kadar uğraştan sonra, "kustum" diyen adama parmak çıkarırım en azından.. :-p okusalardı onlar da bundan aşağısını yapmazdı sanırım.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ben olsam Malkocoglunu bulurum, bacağını kırarım, bir diskini kaydırırım bi de kolunu çıkarırım, sonra parmağımı ağzına sokup bu forumlara kustururum adamı muahauhua abarttım falan :P da sinirlenirdim yani :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Sam, 18 May 2003 11:36 tarihinde demiş ki: imla hatalarını farkedince herkes uyanacak duruma diye endişe etmiştim, kutluyorum arcane bey.. :) demek ingilizce yazmaaya devam etsem beni de matrix CEO'su sanacaksınız.. :-p demin cnn türk'te kamera arkası vardı, benim boynumda disk kayacak, bacağım kırılacak, omzum çıkacak o kadar uğraştan sonra, "kustum" diyen adama parmak çıkarırım en azından.. :-p okusalardı onlar da bundan aşağısını yapmazdı sanırım.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Eeh yeter be sam. Sevmedik işte filmi. Kabul et artık. SEVMEYEBİLİORUZ! Olabilio bazen böyle şeyler. NORMAL.. Vallahi.. Hala parmak marmak dersen de artık balta gelio, sabır bi yere kadar (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yarası olan gocunsun master gimli :) balta dersen bizde de bir de dokuzuncu level Gatling's Hail of Fire (büyük cüce teknolog Gatling'in otomatik saban çalışmaları sıırasında kazara keşfettiği bir büyü) var cast edecek.. 8-)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bi de şu mantığı anlamıorum, DL teaser da da aynı olay yaşanmıştı: "Ayıptır, o kadar uğraşmış adamlar nası sevmezsiniz!!!?"[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Tamam emeğe saygı duyarım ama adamlar uğraşmış diye hoşuma gitmeyen birşeyi de "aman bayıldım of süper" diye uydurma duygularla belirtmem
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 gimli usta dl ile matrix reloaded'daki uğraşıyı kıyaslamak 'biraz' komik olur doğrusu.. :) filmi sevmeyebilir insan ona itirazım yok ama rakipsiz derecede en iyisi yapılmış olan dövüş sahneleri için "kustum" demek inanılmaz..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 adam baltasız filmleri sevmio hala anlayamadın mı ? :P[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bilmem, görünce bir sorayım ona.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Sam, 18 May 2003 11:36 tarihinde demiş ki: imla hatalarını farkedince herkes uyanacak duruma diye endişe etmiştim, kutluyorum arcane bey.. :) demek ingilizce yazmaaya devam etsem beni de matrix CEO'su sanacaksınız.. :-p bende seni takdir ediorum konu geyik gelmese anlamayacaktım süper ingilizce :D[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: aquila, 18 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: galiba filmin çekimi sırasında kahin ölmüş ama doğal nedenlerden dolayı olduğunu zannediyorum[hline]shit happens hayır nebuchadnezar dan onun fişini çekmişler o yüzden çekimler sırasında ölmüş doğal nedenlerle ölünürmü hiç? alla alla[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: aquila, 18 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: galiba filmin çekimi sırasında kahin ölmüş ama doğal nedenlerden dolayı olduğunu zannediyorum[hline]shit happens That's incorrect, the Oracle was removed due to supporting system anomalies.* - Agent Sam Wise, Middle-East Chief of Operations of the Matrix * Matrix holds the rights to delete or modify the contents created by the Architect.[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: arcane, 18 May 2003 23:51 tarihinde demiş ki: said: Sam, 18 May 2003 11:36 tarihinde demiş ki: imla hatalarını farkedince herkes uyanacak duruma diye endişe etmiştim, kutluyorum arcane bey.. :) demek ingilizce yazmaaya devam etsem beni de matrix CEO'su sanacaksınız.. :-p bende seni takdir ediorum konu geyik gelmese anlamayacaktım süper ingilizce :D[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become hayır ben seni takdir ediyorum porsuk kardeş, önce ben takdir ettim.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
Öne çıkan mesajlar