balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kermit said: hiç kendinizden iğrenmiyomusunuz ? ben size ve sizin gibilere baktıkça iğrenip tiksiniyorum ya öf şişman ve göbekli olmak çok zor iş olsa gerek Bunu bi yunan dese üzülmem de bi Türk diyo ya
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yok hem vitaminsiz, hem göbekli halim oldu, göbekliyi tercih ederim löl
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.musclehack.com/wp-content/uploads/2007/12/other_six_pack.JPG
0ne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok aşırı olmadıktan sonra göbek fena bişey değil bence, bendede biraz olduğundan demiyorum da, sıska halime oranla daha iyi duruyo
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bY0xgRA_Sk0&feature=share
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bi de göbeğiyle gurur duyan insanlar var kaşıyolar arada yazın tatile gidince arada açıp yelliyolar, elleriyle karpuza vurur gibi vuruyolar. bunlar hep psikolojik savunmalar, kendileri de tiksiniyo o göbekten ama semirmeye engel olamıyo yiyecek yemek zorunda SURVIVAL OF DA FITTEST
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 balon said: kermit said: hiç kendinizden iğrenmiyomusunuz ? ben size ve sizin gibilere baktıkça iğrenip tiksiniyorum ya öf şişman ve göbekli olmak çok zor iş olsa gerek Bunu bi yunan dese üzülmem de bi Türk diyo ya yunan ne alaka ya? adam yunan heykelini yunan erkeği sanıyor sdgfdskmbdsbg
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 (tu) HighSelf said: bi de göbeğiyle gurur duyan insanlar var kaşıyolar arada yazın tatile gidince arada açıp yelliyolar, elleriyle karpuza vurur gibi vuruyolar. bunlar hep psikolojik savunmalar, kendileri de tiksiniyo o göbekten ama semirmeye engel olamıyo yiyecek yemek zorunda SURVIVAL OF DA FITTEST
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Cons said: balon said: kermit said: hiç kendinizden iğrenmiyomusunuz ? ben size ve sizin gibilere baktıkça iğrenip tiksiniyorum ya öf şişman ve göbekli olmak çok zor iş olsa gerek Bunu bi yunan dese üzülmem de bi Türk diyo ya yunan ne alaka ya? adam yunan heykelini yunan erkeği sanıyor sdgfdskmbdsbg Yunan Heykeli nerden çıktı olm. Sapık mısın anasını satim. Heykel diyo benim gibi adama
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 5 trilyon verir misin göbeksiz bir Yunan Heykeline ?
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ve böylece paticik "yunanlı" demeyerek bir sınavı daha başarıyla atlatıyor.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 göbek kötü, sağlıksız. göbeğimle mutluyum diyen yalanın kralını söylüyordur. ulan bıldıgım vucut taşımıyor, 35 kilo aldıım son 1-2 senedir, arkadaş nasıl geçti lan bu son 2 sene yuh be
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Abicim Türk adam, yani Türk tüyüyle, kılıyla, mangalıyla, fasılıyla yetişen adam için göbek yastıktır, bi zenginliktir. Bunu kızlara anlatamazsınız, bunu karı tavlamak için de kullanamazsınız. Bu ayrı, insanların nev-i şahsına munhasır bi şey. Bunu yaşayamıyosan da no-lifersın, tatavasın annadın mı? Bunu öyle es geçmicen, öyle basit bi şey deil o
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yaşamaktan kastım benimsemek erkek muhabbetinde bunu yani. Yoksa göbek tabi ki sağlık açısından kötü, olmasa daha iyi onu tartışmıyoruz da şu göbek, kıl kültürü es geçilmesi bana gelmez.
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://piepounve.co.cc/images/1722.jpg
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kendinizi kandırmayın aga. göbek dediğin pis bişeydir altı falan terler böyle memelerinizi sarkık gösterir. yağ dediğin östrojenle bağdaşmış bişey zaten. erkek dediğin avcıdır savaşçıdır dolayısıyla çevik ve güçlü olmak zorundadır. kültür mültür diyede sıkmayın şişman ve pissiniz.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 HA ATALARINIZ GODOŞSA KABİLEDE OT YOLUP KAYNATIYOSA AYRI
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Olm sen zaten bi anadolu turuna çıkartmalı seni. En pis tellaklara vermeli. Bi şöyle şekil almasını yani. Zor yoksa işin.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 5-6 kere 90 kilo üstüne çıkıp 75 e geri inmiş bir göbekli olarak evet haklı cons
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 olm göbeksiz adam daha güzel onda hemfikiriz zaten, benim konu değil yani.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 balon said: Olm sen zaten bi anadolu turuna çıkartmalı seni. En pis tellaklara vermeli. Bi şöyle şekil almasını yani. Zor yoksa işin. anadolu dediğin eşeğe ve oğlanlara yanaşılan yer değilmi lan? hani homofobik homoların olduğu yer?
Öne çıkan mesajlar