Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbullu taksisini seçiyor

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

Bizim taksiler berbat.

Bundan lazim

Ayni islevsellikte nasi tasarim varsa kazansin ve uretime baslansin. Gec kaldigimiz kabahat. 2011 oldu hala engelli vatandaslarin hayati zehir gibi. Kaldirimlar boktan, toplu tasima araclarinin cogunda rahat edemiyorlar, kamu kurumlarina giris cikislarda sorun yasiyorlar...

Mesaj tarihi:
tokyoda mı yaşıyoruz ya burası istanbul. ne bu tekno tasarımlar. manavdan mı almış bunlar tasarım diplomasını.

gene en iyisi profesyonellerin ilk taksisi onda da londra havasında.
Mesaj tarihi:
bence taksilerin uzunluk olark boylarının kısa olması, yükseklik olarak da uzun olması gerek. ufak taksiler trafikte de çoğunuğa vurunca rahat hareket sağlicaktır. ayrıca içeriden geniş olmalı, bagaj ve engelli desteği olmalı. şöför mahalinin de sert plastikle kapatılmış olması gerekli. taksici cinayetlerine de bir önlem alınmalı böyle bir projede.
Mesaj tarihi:
Tron said:

taksiler değil de bir takım şöförlerin değişmesi gerekir.

Sparkcaster said:

zannedesem tek eksiğimiz buydu

Masakari said:

nevyorka satamadıkları taksileri bize mi geçirecekler ?

das
Mesaj tarihi:
evet de iste oralara da otobus gitsin diyorum ben. minibuslerden nefret ediyorum. ne kurallara uyarlar, ne soforlerin insana saygısı vardır. agzına kadar doldururlar, yetmez camlap kapalıdır nefes alamazsın vs vs.
Mesaj tarihi:
Minibüs bence milli bir değerimiz artık, her yerde kalkmamalı. Ne bileyim bir Gebze Harem, bir Aksaray minibüsleri, bunlar durmalı nostalji için.

73 yaşında Ferrari sahibi ünlü bir iş adamı bile olsam aksiyon istediğimde rus çağırmak yerine gebze harem'e binip kenarda otururum sanıyorum.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

Ayni islevsellikte nasi tasarim varsa kazansin ve uretime baslansin. Gec kaldigimiz kabahat. 2011 oldu hala engelli vatandaslarin hayati zehir gibi. Kaldirimlar boktan, toplu tasima araclarinin cogunda rahat edemiyorlar, kamu kurumlarina giris cikislarda sorun yasiyorlar...

katılıyorum, bu fikri savunmamın birinci nedeni de bu.

21. yüzyıldayız, 2000'i 11 sene geçtik,
yine de insanlar engelli vatandaşlara yardımcı olacak yeniliklere karşı çıkıyorlar.
üzücü.
Mesaj tarihi:
toggie said:

minibusler kalksın.
dolmus degil.

belediye başkanı olsam topunu saniye düşünmeden kaldırırım.

yerine bişiler koyana kadar beklemem bile, anında yok ederim hepsini.

toplandıkça da "salın polisleri, tekel işçisi tarifesi uygulasınlar" derim.
Mesaj tarihi:
daha gay modeller tasarlayamamışlar mı acaba.

sormak lazım.

taksiici dediğin doğanına 16 lık borbetleri çakar, yayları keser, faça eksoz la asfaltı biçer.

adam pamuk pirenses arabasını napsın lan?
  • Yeni Oluştur...