Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 christopher waltz 10 numara ama film eh. kötü diyemem belki ama zayıf o kadar uzunluğa. 90'lardaki filmleri çooooooooook daha iyiydi. jamie foxx da gördüğüm en kötü performansındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sam burası bilgisayar oyunları değil, burada bir tek spark saçma konuşur. hata olmasın aman. gayet iyiydi film. izlemeyen izlesin. edit: gerçi baktım da detlord da bok atmış filme. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bu adam çok daha iyi filmler çekti eskiden, şu son "vurup vurup öldürebileceğim ırkçılarla vahşi film çekeyim" dönemini anlamsız buluyorum şahsen. leo, waltz ve samj götürüyor filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Tarantino böyle bi tane daha çekecekmiş bu aralar, ama senaryosunu internete sızdırmışlar, adam kızmış vazgeçtim ulan çekmiyom demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tam bi ergenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 vay mızıkçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hiç yakıştıramadım kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 lamer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: Tarantino böyle bi tane daha çekecekmiş bu aralar, ama senaryosunu internete sızdırmışlar, adam kızmış vazgeçtim ulan çekmiyom demiş. Yıllardır betaber çalıştığı ekibi de kovmuş. Bu senaryo için HAVUZDA günler geçirmiş, orada düşünmüş tamamını. Arzalı biraz afam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 neresi arızalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 umut sarıkaya'nın tarantinolu bi karikatürü vardı bulamadım şimdi bulsaydım koyup altına "başka bi şeye kızmıştır o ya yapmaz öyle şeyler" diye yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bir de gawker'a dava açmış senaryoya link verdiler diye. aslında kızmakta haksız değil, 3 aktöre vermiş sadece. üçünden birinin menajeri olmalı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar