Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya biri şu olayın hikayesi/kökeni nedir onu yazsa ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 serkanin babasi serefli bir demirci annesi de rahibe idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sonra bir gün ormanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Pasta said: serkanin babasi serefli bir demirci annesi de rahibe idi. ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben anlamıyorum gerçekten. evladım yapma diyen yok mu bu veletlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çocuğa gelince büyük başarı, peçeteden bu hale gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ay olmadı beynim sulanıyo aklıma geldikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ağzıma dolandı çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAA said: THE BEST CONDOM COMMERCIAL I'VE EVER SEEN. semihmg 2 hours ago 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "Cin Ruhi" said: ya biri şu olayın hikayesi/kökeni nedir onu yazsa ya.. abi yapmadan sormayın şunu. el hareketleriyle birlikte ritme uydurarak söyleyin anlıycaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 serkan is my girl ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ist mein diyo bi de kodumun almancısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 "roket adam" said: abi... http://www.youtube.com/watch?v=Fq7EJwO_sWM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 aha sıçtık youtube yorumlarına baktım da şarkı ünlendi herkes okulda bunu söylüyo demiş almanın biri :D mtvde reklamları çıkar şimdi HOL DIR JETZT BEI JAMBA TOP STAR ABO! SERKAN IST MEIN GIRL cep telefonu melodisi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://vimeo.com/25127668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 O değil de çocuğun yaptığını yapamadım ben. Hem ritim tutup hem sözleri söylemeyi. Ritmi kaçırmamak zor gibi. Çocuk özel yetenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r6b Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yemin ediyorum sabahtan beri söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 serkan is my girl videosu boyunca çocuğun giydiği 10-16 yaş arası giyilen COLLEGE, UNIVERSITY, HIGH-SCHOOL kasa bir tshirt olan DIVISION tshirt'ünde sadece yazıyı okuyabildim, beynim yumurta gibi aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 "roket adam" said: abi... http://www.youtube.com/watch?v=Fq7EJwO_sWM ADSGFDJS ikinci çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi ne salak bi millet bu ya audi nin hatrına yoketmiyorum sadecce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 onlar türk gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 almancı türkler değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 eet abi almancı türk tam sabunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 audiyi bunlar yapmıyo yani np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar