Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni dönemde CHP

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Hani sosyal güvenlik? Nerede bu sosyal güvenlik onu merak ediyorum.

Zaten 1 gram alt yapı harcaması yok 9 senedir burdalar şimdiye alt yapı biterdi de alt yapı olsa bari o da apayrı konu.

Yani anlıcagın boş laf kalabalıgı ıspatlanmamış bilgiler bunlar. Bize harcamaların nereye gittigini göster kabledelim ama yok sadece sözle 'halk için yeeaa' yapıcaksan uğrastırma burda yemeyiz biz.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Mithat said:

Hani sosyal güvenlik? Nerede bu sosyal güvenlik onu merak ediyorum.

çok zenginsin özel sigortan var en ufak şikayetinde özel hastaneye yatıyorsun. hayatında hiç ssk, bağkur, sgk laflarını duymamışsın?

Onları akp icat etti akp gelmeden önce onlar yoktu hatta onlar akp gelmeden önce şu kadar devlete baglı aciz kurumlar degildi yani?

Akp geldi sskyı açtı onu zengin etti ve onların sayesinde artık ülkemizde insanlar hastalıklardan ölmüyor herkes sağ salim çok şükür ve bunun karşılıgında yılda 50 milyar dolar para kaybedıyoruz sadece. Bence hoş valla sen memnunsan durumdan laf etmek bana düşmez ben factleri dizdim koydum ortaya begenıyorsan gidip vericen oyunu tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiye göre sosyal güvenlik çok çok iyi durumda. mesela 18 yaş altı çocuklara anne babalarının sigortası olsun ya da olmasın ya da prim borcu olsun ya da olmasın artık bütün çocuklar sigortalı sayılıyor ve hastanelerden ve eczanelerden yararlanabiliyor. bu başlı başına bir devrim.

yok ben psikopatlık derecesinde empatiden yoksunum diyorsanız bunu da kötüleyin daha ne diyeyim? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

rte nin hakkını yemeyin ssk hastanelerinin koridorları boşaldı, hayati önem taşıyan acil test için en az 3 ay beklendiği için hastaları türkiyede mükemmel çalışan tek servis olan defin servisine yönlendiriyorlar.

abi hiç hastaneye gitmemişsin sori 3 ay sonraya ultrason 4 ay sonraya mr felan verildiği oluyor hala bazı hastanelerde

ayrıca akpnin sağlık sisteminin içine sıçması malesef yaptığı ufak iyileştirmelerin yanında çok büyük
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

MHP'ye oy veren adamın donup CHP'ye oy verecegine inanıyorsanız tartısmayacagım. Zaten MHP'nin oy oranında buyuk degisim yok.

CHP'nin yuzdesini arttırmasında bence 3 sebep var.

- Baykal gitti.
- Kılıçdaroğlu kısmen iyi bir şeçim kampanyası geçirdi.
- Seçime katılım fazlaydı.

2009 genel seçimlerindeki il genel seçimlerini baz alırsanız öyle artış-martış olmadığını görreceksiniz. Seçmen sayısındaki artıştan kaynaklanan oy sayısındaki artışla da isteyen övünsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Mighty_THoR said:

rte nin hakkını yemeyin ssk hastanelerinin koridorları boşaldı, hayati önem taşıyan acil test için en az 3 ay beklendiği için hastaları türkiyede mükemmel çalışan tek servis olan defin servisine yönlendiriyorlar.

abi hiç hastaneye gitmemişsin sori 3 ay sonraya ultrason 4 ay sonraya mr felan verildiği oluyor hala bazı hastanelerde

ayrıca akpnin sağlık sisteminin içine sıçması malesef yaptığı ufak iyileştirmelerin yanında çok büyük

yazdığımı bir daha oku
Sosyal ağlarda paylaş

akp şimdiden başlamış oy kaybettikleri yerleri araştırmaya.chp de ise gene koltuk kavgaları başladı.chp koltuk sevdalılarıyla dolu kk %30 alsaydıda istifasını isterlerdi.akp nasıl %50 aldı diyoruz ya şu chp ye bakmak yeterli bence.baykal öyle bir hale getirdi ki partiyi chp hiç bir zaman alternatif olmadı olamazda artık.akp yi indircek bir parti gene sağ tabanlı bir parti olur.buda bundan sonra çok zor gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

biri 30bin lirayı birarada görmemişken, 30milyar tl açığı olan sgk'ya sağlam der, biri "özel" şirketlerin yatırım artıyor siz "hükümeti" yatırım yapmamakla suçluyosunuz der, biri yunanistan borçtan batıyorken, borç iyidir güzeldir der, biri doğu perinçekle kılıçdaroğlunu karşılaştırır.

sonra bize bidon kafa demeyin. ok demeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

biri 30bin lirayı birarada görmemişken, 30milyar tl açığı olan sgk'ya sağlam der, biri "özel" şirketlerin yatırım artıyor siz "hükümeti" yatırım yapmamakla suçluyosunuz der, biri yunanistan borçtan batıyorken, borç iyidir güzeldir der, biri doğu perinçekle kılıçdaroğlunu karşılaştırır.

sonra bize bidon kafa demeyin. ok demeyiz.

ahahahahah (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...