Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakal tras makinesi sakallarin cikisini bozar mi?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

ya bi sus.
senin mach 3 ün, turuncu permatiğin yanına yaklaşamaz bile.
Tutturmuşsunuz mach 3 mach 3 diye.
Gördük onu da, 2 sene kullandım, başlığına verdiğim paraya ev alırdım. Bide açıkca bekleyince jeli taş kesiliyor, dökülüyor, jeli olmayınca da bi boka benzemiyor.

Tıkanmaz diyorlar bide utanmadan. Hayvan gibi tıkanıyo. Çek permatiği silip süpürüyo mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

adam gıbı cıkmaz sakalaınız. adam gibi sakal istiyosanız adam gibi traş olucaksınız

Bu doğru. Saç kesme makinası gibi olan, yani dipten kazımak yerine "kısaltan" dandik traş makinalarında sakalları sürekli seyrek kalıyor, yani o jilet vurunca çıkan SAKAAAĞĞĞLLLLLLL brutal durumu olmuyor. Ben öyle kullanıyorum valla, brutal sakalım olmasın zaten istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

vala ben baktım başa cıkamıyorum bıraktım traş olmayı.
makinamda bozuldu kısaltamıyorum. 6 ayda bir usturayla kökten alıyorum 5 kilo sakalı

ama şu 3 yuvarlak kısmı olan sakalın tamamını keseyim ben mantıgındaki makinalar cok zahmetli. baya uzun sürüyor traş olmak bide bakımını yapman lazım.
en iyisi ustura cok hızlı tehlikeside yok gırtlagına dikey dayamadıktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal traş makinelerinden ziyade kısa yada hafif kirli bırakabiliyorsan mutlaka moser türü al sakalını onla kes hem sıklığını/diriliğini korumuş olursun hemde çok daha az rahatsız eder bazıları hassastır kaşındırır hatta rahatsız eder az biraz uzayınca sakal bıyık.
Üstelik çok daha hızlı
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün jiletle traş olmaya üşendim, kısaltayım gitsin dedim, tam suratımın yarısını bitirince makinenin pili bitti bir daha jiletle komple traş olmam gerekti.

Makine kaka, zaten şu berber aletlerinden kullanıyorum, onlar da her yeri kıl yapıyor bir de temizlemesiyle uğraşıyorum, üstelik yarı yolda bırakıyor en lazım olduğu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu söyliyim jiletle kesmekle sakal çıkar, kalın çıkar sert çıkar vb.. jiletle kıl arasında ilişki yoktur, sakalınızın nasıl olacağı ırsi ve hormonaldir. o eski geyiktir kesilen sakal daha gür çıkar diye. ama yılların "ilacı" sarımsak sürmeye bişi demem :D
(makina ile traş olunca kıvırcık, yan, ters çıkar mı onu bilmiyorum)
bir de makina alacaksanız netten araştırın derim donanımhaberde 40 sayfalık bi topik var (reklam olduysa pardon) bayağı fikir sahibi olabilirsin nette.
Sosyal ağlarda paylaş

23 yaşına kadar anca 5-10 defa jilet sürmüşümdür sakallara , hep makineyle tıraş oldum.Sakallar biraz karışık çıkıyor ama ben bu halini seviyorum =) Babam hep jilet kullanırdı harbiden jilet gibi dümdüz çıkardı sakalları hep.Biraz alakası olsa gerek özellikle sakalları çıkış yönünün tersine doğru kesme sakın derdi babam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...