Crawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Rotweiler said: ya bi sus. senin mach 3 ün, turuncu permatiğin yanına yaklaşamaz bile. Tutturmuşsunuz mach 3 mach 3 diye. Gördük onu da, 2 sene kullandım, başlığına verdiğim paraya ev alırdım. Bide açıkca bekleyince jeli taş kesiliyor, dökülüyor, jeli olmayınca da bi boka benzemiyor. Tıkanmaz diyorlar bide utanmadan. Hayvan gibi tıkanıyo. Çek permatiği silip süpürüyo mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Cuce said: adam gıbı cıkmaz sakalaınız. adam gibi sakal istiyosanız adam gibi traş olucaksınız Bu doğru. Saç kesme makinası gibi olan, yani dipten kazımak yerine "kısaltan" dandik traş makinalarında sakalları sürekli seyrek kalıyor, yani o jilet vurunca çıkan SAKAAAĞĞĞLLLLLLL brutal durumu olmuyor. Ben öyle kullanıyorum valla, brutal sakalım olmasın zaten istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 makine iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 vala ben baktım başa cıkamıyorum bıraktım traş olmayı. makinamda bozuldu kısaltamıyorum. 6 ayda bir usturayla kökten alıyorum 5 kilo sakalı ama şu 3 yuvarlak kısmı olan sakalın tamamını keseyim ben mantıgındaki makinalar cok zahmetli. baya uzun sürüyor traş olmak bide bakımını yapman lazım. en iyisi ustura cok hızlı tehlikeside yok gırtlagına dikey dayamadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 makine kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 makine kötüdür bildiğin. jilet iyidir. tekli, ikili, üçlü farketmez hangisi rahatına geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 3 makine degistirdim, daha sakalimi almayi absaran bi makine bulamadim, jieltle tras olunca 8-9 dakak suruyorsa makine ile 20 dakika cebellesiyorum sonunda jiletle gene dzeltmem gerekiyor makineyle alakasi yok yani genetik tamamen, karasakallik genlerinizde avrsa yapcak bisi yok komurcu gibi gezionuz ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tamamen kesilecekse--> jilet kısaltılacaksa----> makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 jiletle nasıl kısaltıcan zaten asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Normal traş makinelerinden ziyade kısa yada hafif kirli bırakabiliyorsan mutlaka moser türü al sakalını onla kes hem sıklığını/diriliğini korumuş olursun hemde çok daha az rahatsız eder bazıları hassastır kaşındırır hatta rahatsız eder az biraz uzayınca sakal bıyık. Üstelik çok daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 makine cok kullanışsız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bugün jiletle traş olmaya üşendim, kısaltayım gitsin dedim, tam suratımın yarısını bitirince makinenin pili bitti bir daha jiletle komple traş olmam gerekti. Makine kaka, zaten şu berber aletlerinden kullanıyorum, onlar da her yeri kıl yapıyor bir de temizlemesiyle uğraşıyorum, üstelik yarı yolda bırakıyor en lazım olduğu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben cok kaotik tras oluyorum, sakallarim hala ayni cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Makine kullanışlı kullanışsız demek makinanızın modeline ve sakal tipine göre değişir. Sen bir sakallı resmini koy xetraynex en iyisi :) Bilir kişiler birde öle yorumlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 tabi dfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Aluriel said: jiletle nasıl kısaltıcan zaten asdfasf Myshkin said: tebrikler AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 şunu söyliyim jiletle kesmekle sakal çıkar, kalın çıkar sert çıkar vb.. jiletle kıl arasında ilişki yoktur, sakalınızın nasıl olacağı ırsi ve hormonaldir. o eski geyiktir kesilen sakal daha gür çıkar diye. ama yılların "ilacı" sarımsak sürmeye bişi demem :D (makina ile traş olunca kıvırcık, yan, ters çıkar mı onu bilmiyorum) bir de makina alacaksanız netten araştırın derim donanımhaberde 40 sayfalık bi topik var (reklam olduysa pardon) bayağı fikir sahibi olabilirsin nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 makine, permatik, ustura, 4 bıcak, 3 bıcak 2 bıcak hepsini kullandım sanırsam sakalın cıkıs yönüne etkin var ama cok düşük makine bu etkiyi iyi yada kötü etkilemez ama digerleri ile yıllarca hep aynı yöne yaparsan görülür bi etki alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 23 yaşına kadar anca 5-10 defa jilet sürmüşümdür sakallara , hep makineyle tıraş oldum.Sakallar biraz karışık çıkıyor ama ben bu halini seviyorum =) Babam hep jilet kullanırdı harbiden jilet gibi dümdüz çıkardı sakalları hep.Biraz alakası olsa gerek özellikle sakalları çıkış yönünün tersine doğru kesme sakın derdi babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 goldbären said: AHAHAHAHAH gülme lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar