Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 vpn/tor kullanmadan isini yapan varsa kendi beyinsizlikleri gercekten ama bu ele gecirilen iplerin ayyildiz beyinsizlerinin irc kanallarindan topladiklari ipler olma ihtimali de cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen, bozan, sisteme hukuka aykırı olarak veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen, erişilmez kılan, değiştiren, yok eden kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: ABD, siber saldırıyı savaş nedeni sayarım basarım kafasına nükleeri diyor, eğer devlet kurumlarına zarar verirlerse tabii işlem görürler. zararr verdiler mi? serverda fiziki bir hasar, bir data kaybi vs var mi? zararin tanimi nedir? amerikanin dedigi stuxnet ve bilgi hirsizligi gibi seyler. zarari once yasa kapsaminda tanimlayabilmeleri lazim. calisanlar gerilmisse eger manevi mi dava acicaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 TD)Pentagram said: MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen, bozan, sisteme hukuka aykırı olarak veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen, erişilmez kılan, değiştiren, yok eden kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir. bu maddeye gore ortada bi suc yok yalniz. adamlarin yaptigi siteye girmeye calismak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 TD)Pentagram said: MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen, bozan, sisteme hukuka aykırı olarak veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen, erişilmez kılan, değiştiren, yok eden kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir. (2) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben de onu diyorum iste. mesela o saatlerde site calisiyor mu diye baktiysaniz ne olacak? siz de mi so called zarar vermis sayilacaksiniz? normal girenle, digerinin farkini nasil bulacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aynı ip'den 1-2 kere giriş yapılmasıyla 1 milyon kere giriş yapılması farkından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sam said: abd veya avrupa'da yapsalardı da gene polis basacaktı ki. Burası ABD veya Avrupa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 valla ben IRCde takılıyordum, baya da konuşuyordum ama saldırı günü final var diye bir önceki gün falan o kadar girmemiştim. Sonra da zaten bağlanamaz olduk, saldırı esnasında da muhabbete dalmış bir biçimde çay içiyordum :D keşke gelse polisler, şahitlerim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Rewendor said: aynı ip'den 1-2 kere giriş yapılmasıyla 1 milyon kere giriş yapılması farkından? tabii caniiiiiim.. adamlarin almak istedigi birileri varsa almalari icin firsat dogdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 onun için zaten ergenekon gibi dipsiz bi fırsatları var buna ihtiyaçları yok ki? 2 kanıt yerleştirirler eve arama sırasında, bilgisayara 1-2 komik dosya, alırlar içeri. sanki yapmadıkları şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bu cocuklara bişi olcagını sanmıyorum.evden alındıkları yetmiştir akıllarının gitmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mr_Hand said: Sam said: abd veya avrupa'da yapsalardı da gene polis basacaktı ki. Burası ABD veya Avrupa değil. yani? nereyle kıyaslamak istiyorsan orayla kıyasla, suç olmadığı elle tutulur bir ülke bulabileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 suç sayılsa dahi cezası ne olacak, suçun tanımı ne vs. vs. hukuka göre belli olmayan bi sürü şey var. ulaştırma bakanının genişbant interneti yönettiği bi ülke burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bu arada haber linki acilmiyor sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dasaaa said: ben de onu diyorum iste. mesela o saatlerde site calisiyor mu diye baktiysaniz ne olacak? siz de mi so called zarar vermis sayilacaksiniz? normal girenle, digerinin farkini nasil bulacaklar? ben sormuştum bunu o başlıkta, sharky sanırım o fark anlaşılır rahat olun gibi bişey dediydi. birisi binlerce kez yapıyor sen 10 kez f5 yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Marty said: TD)Pentagram said: MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen, bozan, sisteme hukuka aykırı olarak veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen, erişilmez kılan, değiştiren, yok eden kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir. bu maddeye gore ortada bi suc yok yalniz. adamlarin yaptigi siteye girmeye calismak. adamların yaptığı erişilmez kılmak. hukuku o kadar aptal kabul etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 e adamlarin aciklamasina gore tibin sitesine hicbisey olmadi. kapanmadi vs. bu durumda erisilmez kilinmadi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "bankayı soyamadık, sadece teşebbüs ettik, hadi serbest bırakın :(" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bankayı soyamıyacağını anlayan şahıslar ' şaka ' diyip kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tib de hiç bir mahkeme kararı olmadan kafasına göre erişilmez kılıyor siteleri dava açabiliyor muyuz? sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 youtuba girdiniz diye hapse girince de öyle dersiniz http://forum.paticik.com/thumbnails/93c/9f0/726/8b3/1ef/8d5/527/1e0/7b1/66f/17_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 daha önce de konuşmuştuk bunu, şu yapılan saldırının sansürün kaldırılmasına hiç bir etkisi yok hatta zararı oldu, tib gibi sansürcü kurumlar milletin gözünde daha da güçlü gözüktü. o yüzden şu saldırıya saçma diyenleri sansürcü diye yaftalamak yanlış, bu konu hakkında düşündüklerimi biraz araştırırsan bulabilirsin. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yapılan suç, o tamam. ama ortada "banka" denebilecek değerde bir şey yok. yarım saat vs. bir aksama kime ne zarar verdi? en fazla kapıya asma kilit takıp kaçtılar denebilir bu eyleme. Haberim yoktu öğrenmiş oldum, kanunen 3 yıl cezası olan bi suçmuş zaten. Önceki yorumum da anlamsız kalmış. GG elemanlar. Yine de, gelecekte bu tür eylemleri destekleyecekleri korkutmak için gayet iyi fırsat. Nasılsa RTE'ye laf eden üniversite öğrencileri dahi bi şekilde cezalarını alıyor. Bunlar mı almayacak? :D edit: hah işte, demek istediğim bu: Pasta said: tib de hiç bir mahkeme kararı olmadan kafasına göre erişilmez kılıyor siteleri dava açabiliyor muyuz? sfsf bu kadar basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi tamam öyle diyosunuzda tüm eylemler hükümeti güçlendiriyo size göre. ne yapsın insanlar? nasıl engelleyebiliriz bunu? kendimizi mi yakıcaz benzin döküp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar