tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 seçim sonuçlarını tartışmanın hiç bir anlamı yok,chp ye atmayacam dedim ama yine chp ye attım , her seçimde olduğu gibi yine belki bir ihtimal dedim neyse bunu tartışmak istemiyorum, Ben ülkemizdeki cahillik boyutları değişmedikce, yani cahil yetişmiş toplum yok olup yerine daha bilgili bir toplum ortaya çıkmadıkca yani halk olarak bir evrim geçirmediğimiz sürece bu şartların değişmeyeceğini düşünüyorum. Partiler siyasi liderler vs bunlar değişsin dursun hiç fark etmeyecek, kime oy atarsak atalım bu değişmeyecek, bu toplumun sorunu akp değil, bu ülkenin sorunu cahillik. He bu sorunu aşabilirmi bu ülke bunu konuşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ben türkiyenin henüz cumhuriyete, demokrasiye falan hazır olduğunu düşünmemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nerdeyse 2 nesil eğitimini AKP hükümetinden aldı... Bunlar birey olduğu zaman ne değişecek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben söyliyim çook fena altyapıdan adam yetiştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o olay 80 den beri var ne yazik ki işte polis molis oldu onlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zorla muhafazakar olcaz yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ama +sı 4 kadın almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bir sonraki seçimde durum değişmezse, bir daha 50 yıl değişmez. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tüm türkiyeyi harvard a göndersen yine cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 soykırım yapalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya aslında bu cahillik eğitimle aşılabilecen bir cahillik de değil, düşünce tarzı yaşam tarzının getirdiği bir cahillik var bizde, yani nasıl anlatayım adam okumuş olsada cahil olabiliyor bu onun gibi bir şey, he nedir bu şimdi karşı çıkanlar olabilir ama din! din ne yazıkki bazı toplumlarda cahilliğin 1 nci nedeni olabiliyor, çünkü din ; yaşam şartları ve yaşam biçimi kuralları bozuk olan bir toplumda üstüne bozuk bir eğitim ile çok zararlı bir kavram olabiliyor. Cahillikle bilinçsiz bir din inancı bir bireyde birleştiği zaman sonuç korkunç oluyor, ve işin en kötü yanı bu korkunç birleşim onların çocuklarına da bulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Din büyük etken, ne derseniz deyin.. İslam'da reform olamaması büyük sorun. İnsanlar hayatı sadece dinle yorumlamaya çalıştığı sürece, aldıkları eğitimin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Baggio said: Bir sonraki seçimde durum değişmezse, bir daha 50 yıl değişmez. Üzgünüm. yav değişse nolur adamlar ışık evlerinde daha binlerce şakirt yetiştiriyor bunun gelecek yatırımı falan var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi biz azınlıktayız artık, bunu kabul etmek lazım. Adamlar bi şekilde "azınlıktan" bu hale geldiler. Halka cahil demek yanlış. Ya da yanlış demeyelim de, yersiz. Çoğunluğun kazandığı bi demokrasideyiz, o çoğunluğa nasıl -tekrardan- nüfuz ederiz ona bakmak lazım. Oyun değişti artık tamamiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 /summon Napolyonn ASDSDDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GNAHjsAnTd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tayyip amca bırakınca akp devride biter ya o zamana kadar ne kurtarırsak kardır dicekler sırf tayyibin o atarlı karakteri %20 oy adamın boyuna posuna veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o yüzden bu dönem en büyük rte işi başkanlık olacak go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ya o değil de, ekşi sözlükte her gün 12 HAZİRAN 2011 AKPNİN %51 OY ALMASI falan tarzı başlıklar açılıyordu, hepsinin altına eeaa yok artık ebenin ağı ali sami bakınızı falan veresim geliyordu. Bildiğin gerçek oldu lan. Kabul edelim beyler, göt olduk. Diğer kitleye cahil, bidon, mal, aptal demek falan da yemiyor. Stratejimiz ÇÖKTÜ. BAŞARISIZIZ. Başka bir şey geliştirmemiz lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ya siyasetin ne kadar boş olduğuna sizin gibi boş insanları gördükçe iyice kanaat getirir oldum. İsteyen istediğini desteklesin. Size ne oluyor? Adamlar size diyormu siz niye düşmansınız diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aziz Nesin rajfba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 CHP de, aydın kesim de ne kaybediyorsa zaten bu elitist yaklaşımdan horgörmeden dolayı kaybediyor. Sen adama cahil diyeceksin, aptal diyeceksin, oy satan şerefsiz diyeceksin (öyle olabilir ya da olmayabilir farketmez, isterse hem cahil hem aptal hem de rüşvetçi olsun bir arada, yine fark etmez) sonra da o adamın bi sonraki seçimde fikir değiştirip sana oy atmasını bekleyeceksin. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 benim bahsettiğim cahillik okulda verilen eğitimle giderilebilecek bir cahillik değil, dediğim gibi bizde cahilliğin kaynağı ne yazık ki dinden geliyor. Akp nin başarısıda bunu çok iyi kullanmasından geliyor zaten, sonuç olarak bu nasıl aşılabilir yada ne zaman aşılabilir, benim 6 yaşında kızım var o 18 yaşına geldiğinde ne değişmiş olacak bu ülkede , biz şu an nesil olarak hala geçmiş bir jenarasyonun çocuklarıyız ama bizim çocuklarımız yada bizim çocuklarımızın çocukları nasıl bir ülkede yaşayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Açıkçası çok karamsar değilim kendi adıma. Sadece %25 oy ile 135 milletvekili, %50 oy ile 270 yerine 325 milletvekili mantıksızlığına kafam takıldı. Sonuçta CHP'nin kendi içinde oyu %20'lere varan artık gösteriyor ki bu durum belki de hayatında ilk kez CHP'nin ulaşamadığı yerlere ulaştığını gösteriyor. Ha Deniz Baykal'ın kalesi de artık AKP'nin bunu da göz ardı etmemek lazım. Cahillik kısmı da burada devreye giriyor. Buranın seçmeni 10 sene önce okumuştu da, şimdi mi cahil oldu? Büyük iller göç alıyor anlıyorum o yüzden değişiyor da, geri kalanlar ne yapıyor? Bu durumda cahillikten farklı bir durum var. AKP son 9 senede çalıştı abi, adamlar yiyor olsa bile hizmette götürüyor. CHP'nin içinde yer aldığı koalisyonların kaç tanesinde bu kadar çok proje ortaya çıktı ki? CHP bence güzel rüzgar yakaladı. Oyun sektöründe çalışıyorum, haftanın 6 günü oyuncuyla ilgilenirken 1 gün ilgilenmediğinde basıyor küfürü. 7 gün hizmet gerekiyor, 7 gün ilgi gerekiyor. Cahillikle değil de ilgiliyle çözülür bu iş. Hayvancılık bitti, tarım bitti, pamuk bitti, fındık bitti ama kırsal kesim hala AKP diyor. Neden diyorsa CHP'de onu yapmalı, orada olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Red said: tayyip amca bırakınca akp devride biter ya yok öyle bişey. yani şöyle yok tayyip akpyi bıraktığıda kendisi ve yakın çevresi Türkiyenin en zengin insalarından olacak. Dolayısıyla yine Türkiyenin iç dinamiklerinde oldukça ağırlıkları olan insanlar olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar