BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: fizban said: fede said: oy oranı artarken mv sayısı nasıl düştü bana bunu açıklayınseçim barajı meselesinin aptallığı işte. akp %34 oyla 360+ mv çıkarken ne kadar saçmaysa, şimdi de o kadar saçma. sadece baraj değil şehirlerin vekil sayıları değişmiş + 36 bağımsız hep akp'den gitti. farketmez ki.. al gülüm ver gülüm yaparlar her türlü borularını öttürürler çingene çalacak kürt oynayacak
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 KK balkona çıktı, memnunuz vekil sayımız arttı diyo, ulan adamlar %50 almış neyin memnuniyeti bu lol
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kılıçdaroğlundan 3 mesaj: 1- CHP 3,5 milyon yeni oydaş kazandı 2- milletvekili sayısını arttıran tek parti CHP 3- Aynı hızla devam edeceğiz.
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nasıl neyin memnuniyeti ? basbaya milletvekili sayısı artmış sevinecek tabi. bu milletten bu kadar oy alabilmek bile iyi iş. üstelik oy arttırarak, milletvekili sayısını arttırarak
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 e abi adam haklı yani milletvekili sayıları yükseldi, 3.5 milyon oyları arttı. %5 kemal kılıçdaroğlu'nun başarısı.
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Harbiden yalnız. Bu şartlarla, bu kadar az gayretle, bu milletten, bu kadar oy alabilmekte bir çeşit başarıdır herhalde.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tr seninle gurur duyuyor diyorlar..,,,
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tarih tekerrürden ibarett,r derler adnan menderes marshall yardımlarıyla aldı yürüdü tayyip ab uyum fonlarıyla yürüyor sonra insanlar "VOAAAA AKEPE HİZMET YAPTI!!" diyor mesela 2012 de sağlık fonları bitecek o zaman aile hekimi uyggulaması ne olacak onu da merak ediyorum olan oldu benim penisim testislerime denk, olmayanlar düşünsün
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 saffet sancaklı neclise girememiş, mecburen hakan şükür tek forvet oynayacak
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @Babacum: ya halk memnunsa ne diye karışıcan, ne diye düşüneceksin adamların yerine ki? bırak takılsınlar işte. zaman bireysel düşünme zamanıdır.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 300 sene sonra su adamı tarih nasıl yazcak cok merak ediyorum
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 TSKden daha fazla komutan filan tutuklamak gerek simdi, hep masraf.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 güzel oldu valla konu dışındaki topici kapatmak.
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bir dahaki seçime kadar Türkiye öyle bi hale gelecek ki o seçimi kazanmak bu adamların umru olmayacak diye korkuyorum şu an.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ya ben niye kapandı o topic anlamıyorum. O kadar anlamsız topic kilitliyorsunuz ki tüm keyfi kaçıyor olayın. Bırak insanlar tek topicte konuşsun, atıyorum ben gündüz evde olmasaydım akşam girseydim patiye nerede konuşacaktım seçim sonuçlarını= Bu kadar çook kullanmayın ya.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 reyiz balkonda prompter onde oh mis
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 beyler araya alcaklarmış kaçın
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bütün sandıklar açıldı, teslim olun beni ileri demokrasi kullanmak zorunda bırakmayın. RTE
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fizban demişti sanırım 500.000 kişi temizlemeyi. şu balkonun ordaki tr seninle gurur duyuyor diye anıran şakşakçıları temizlesen tr cidden düzlüğe çıkar biraz, faşistçe ama destekliyorum.
xaty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 O kadar faşist ve insanlık dışı şeyler aklımdan geçiyor ki son bir kaç saattir..
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Masquerade said: reyiz balkonda prompter onde oh mis nası sırıtıyo faggot
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tayyipi bilmem ama, şu şartlardaki türkiye halkını tarih nasıl yazacak çok merak ediyorum. ezilinen, sömürülen ortamlarındaki topluluğun herşeye rağmen bastıramadığı, depreştirdiği bir diktator aşkı, sevgisi var. 1940'ta da ortaya çıktı. ondan sonraki takip eden dönemlerde de. oy verdiğiniz kişi ''asarıııımmm, keseerimmm, benim elimi sıkmadı diye, terfi de ettirmem, hapse de atarımm'', ''halktan insan da öldürürüm, sonrasında da, 'kimliğini bilmediğim birisi ölmüş, üzerinde durmaya gerek yok. var mııı ?'' dediklerinde heyyoıooooo, çok yaşa diyen bir kitle bana normal gelmiyor. sanırım şöyle diyorlar, ''bak, yiğidim nasıl güzel konuşuyor, esiyor, gürlüyor. ülkeye sahip çıkıyor'' vs. ignorance is bliss işte, daha prompteri olmadan tek cümle kurabilecek seviyede olmayan, cümlesi yarıda kalan bir adam halbuki
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: e abi adam haklı yani milletvekili sayıları yükseldi, 3.5 milyon oyları arttı. %5 kemal kılıçdaroğlu'nun başarısı. 10 milyon yeni seçmen geldi öncekinde chplinin de chpden umudu yoktu düşük rakamlarda artışlar istatistiki olarak daha başarılı gözüküyor 10 milyonun %5 i 500 bin 20 milyonun yüzde 4'ü 800 bin
Öne çıkan mesajlar