Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu PC nin ederi nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Intel Core i7 920 @ 2.67 GHz
MSI x58M
6 GB DDR3 (3x2)
ATI Radeon HD 4850 256-bit
Windows 7 Ultimate x64
Thermaltake Armor-MX
Monitor Casper in 22.5 inch LCD

Hali hazirda bu bilgisayari kullaniyorum fakat bunu satip playstation 3 almaya yeltendim. Sizce bu bilgisayarin ederi nedir?
Tesekkurler.
Mesaj tarihi:
6x70 olan kartlar bana gereksiz gibi geliyor.mesela 6850 ile 6870 arasında 100 liraya değecek kadar bi fark yok.6970 de gereksiz mesela.6950 al biostan ayarı çek al sana 6970.
Mesaj tarihi:
abi ps3 için bu satılmaz. ha çok istiyosan ben ps3 veririm sadece kasaya yanında bütün oyunlarım artı headset artı 1 dualshock 1 sixaxis controller

ama bunu satıp ps3 almak 3 yıllık bi ps3 kullanıcısı olarak çopk rahat söyleyebilriimki direk attan inip eşşeğe binmek hatta eşşekde değil yani yayan yürümek gibi falan yazık etme sisteme al bi ekran kartı devam et
Mesaj tarihi:
OSS sonrasi hic ugrasmiyim hazir direk casper dan aldim. Ekran karti kotu ama saolsun 2 senedir neredeyse tum oyunlari full grafikte oynatti. Karar verdim saticam bunu ama simdi yaziciogluna vs gotursem oldurecekler iyice fiyati. Taksite falan girmek istemiyorum gg gibi yerlerde. Benim suphem koydum mesela forum sitesine 1700 tl ye adam cat vericekmi bana cash? SAtabilirmiyim bu sekilde?
Mesaj tarihi:
Valla bence de satma bu makineyi, ekran kartı farklı olsa canavar gibi sistem. Bi 2 senesi daha var bunun hatta.

PS3 için bunu feda etmek haksızlık olur malesef.

Edit: Çat diye veren çıkmaz kesinlikle, illa ki pazarlığa girer ama 1500'e falan alırlar onu en az.
Mesaj tarihi:
2 sene öncesinde o ekran kartları gayet iyi idi. Şu an bile çoğu oyunu oynarken iyi bir performans vermekteler ama yine de miladını doldurdu o seri.

PS3 için bu makineye yazık etme bence de. Bir ekran kartını upgrade ederek daha senelerce kullanırsın.
Mesaj tarihi:
Iptal etmesem bu sefer odamda koyucak yerim yok salonda olmiycak ps3. Babam tutturdu gozulsuz 3d ler ciksin onlardan alicam diye. Evde 8 senelik panasonic plazma var turkiyeye ilk gelenlerden ps3 u acmaz :D
Mesaj tarihi:

22.5 inch monitor var. Benim fikrim bi 32-33 inch bi hd tv alip bunun yerine gecirmek. Bilgisayari her sartta iptal etmem gerekicek afedersiniz asyali seyi kadar odam var yayilamiyorum genis genis.

• Yeni Oluştur...