Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Intel Core i7 920 @ 2.67 GHz MSI x58M 6 GB DDR3 (3x2) ATI Radeon HD 4850 256-bit Windows 7 Ultimate x64 Thermaltake Armor-MX Monitor Casper in 22.5 inch LCD Hali hazirda bu bilgisayari kullaniyorum fakat bunu satip playstation 3 almaya yeltendim. Sizce bu bilgisayarin ederi nedir? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ekran kartı değişikliğiyle yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 attan inip eşeğe binmek olur direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Esh said: ekran kartı değişikliğiyle yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1500 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 1200 TL veririm :P Saka maka baya baya iyi bu pc. Ekran kartini degistirip uc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 monitör casper bi kere ordan -1 geliyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yahu bu bilgisayar satılıp ps3 alınırmı ya şaka mı bu? ekran kartı olarak ati amd 6870 al, 3-4 yıl boyunca her oyunu full grafik ayarlarında oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 6x70 olan kartlar bana gereksiz gibi geliyor.mesela 6850 ile 6870 arasında 100 liraya değecek kadar bi fark yok.6970 de gereksiz mesela.6950 al biostan ayarı çek al sana 6970. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi ps3 için bu satılmaz. ha çok istiyosan ben ps3 veririm sadece kasaya yanında bütün oyunlarım artı headset artı 1 dualshock 1 sixaxis controller ama bunu satıp ps3 almak 3 yıllık bi ps3 kullanıcısı olarak çopk rahat söyleyebilriimki direk attan inip eşşeğe binmek hatta eşşekde değil yani yayan yürümek gibi falan yazık etme sisteme al bi ekran kartı devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o sisteme o ekran kartini kim takti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Odeon said: o sisteme o ekran kartini kim takti ? bende bunu sormaya girmiştim. Bu sisteme öyle bir ekran kartını takanın adresini verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hazır PCdir bu. Onlar genelde böyle abidik gubidik ekran kartı takıyorlar. Tabi kasası çok göze batıyor bu seferde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 OSS sonrasi hic ugrasmiyim hazir direk casper dan aldim. Ekran karti kotu ama saolsun 2 senedir neredeyse tum oyunlari full grafikte oynatti. Karar verdim saticam bunu ama simdi yaziciogluna vs gotursem oldurecekler iyice fiyati. Taksite falan girmek istemiyorum gg gibi yerlerde. Benim suphem koydum mesela forum sitesine 1700 tl ye adam cat vericekmi bana cash? SAtabilirmiyim bu sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi nie satiyosun madem tum oyunlari calistiriyo tas gibi sistem kur icine photoshop, visual studio, 3ds max fln onlarla takil valla bak daha eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Valla bence de satma bu makineyi, ekran kartı farklı olsa canavar gibi sistem. Bi 2 senesi daha var bunun hatta. PS3 için bunu feda etmek haksızlık olur malesef. Edit: Çat diye veren çıkmaz kesinlikle, illa ki pazarlığa girer ama 1500'e falan alırlar onu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bu kadar dustu mu bilgisayar fiyatlari yav 2 sene once 3200 e almistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 2 sene öncesinde o ekran kartları gayet iyi idi. Şu an bile çoğu oyunu oynarken iyi bir performans vermekteler ama yine de miladını doldurdu o seri. PS3 için bu makineye yazık etme bence de. Bir ekran kartını upgrade ederek daha senelerce kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Iptal etmesem bu sefer odamda koyucak yerim yok salonda olmiycak ps3. Babam tutturdu gozulsuz 3d ler ciksin onlardan alicam diye. Evde 8 senelik panasonic plazma var turkiyeye ilk gelenlerden ps3 u acmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 gözlüksüz 3dler mi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 evet gozluksuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 parça parça satarsan işlemci ve anakart için fiyat alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Elimde ekran karti giiel vatandas giiiieeeel diye tek tek ugrasmak istemiyorum> bi kerede satilsin. Ekran karti disinda 17 yasinda liseli gibi makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 22.5 inch monitor var. Benim fikrim bi 32-33 inch bi hd tv alip bunun yerine gecirmek. Bilgisayari her sartta iptal etmem gerekicek afedersiniz asyali seyi kadar odam var yayilamiyorum genis genis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 o mouse orda durmaz, hemen kaldir masanin ustune koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar