TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eğerki yaşananlara ve söylemlere rağmen %51 oy alıyorsa ak parti.bu iktidar neyi yaparsa pek itiraz etme hakkı kalmıyor muhalefetin. halk hala güçlendirip iktidara getiryorsa demekki ağa ne dersen okey demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 O değil de ne kadar çabuk sayıldı oylar, hem de rekor katılım fln varken. Ne değişti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Çetin abi perinçeğin geleceğini son ada görüp patiyi terketti ahasdfasdfsdgfdsfsd HEPAR? http://dl.dropbox.com/u/18366514/hepar%20copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 tecavuz kacinilmaz ise zevk almaya bakican diyor turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 AYLA AKAT ATA diye biri kazanmış Mardin'den lan. Anons ederken zor anlar yaşanır mecliste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sereglin said: O değil de ne kadar çabuk sayıldı oylar, hem de rekor katılım fln varken. Ne değişti acaba. bu seer minibüsler hazır olarak getirilmiş oyları kenara ayırmışlar, sandıktakileri syıp direk üstüne eklemişler sayıyı mis olmuş dasfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bağımsızların aldığı TOPLAM oy sayısı ne kadar acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oylarını ve milletvekili sayısını en çok artıran parti chp yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ABİ ÇILGIN PROJELEREEEEEEEE diyor hahahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Helal olsun Bdp'ye hem istedikleri adamları soktular hemde yanlarında 2 tane gerçek devrimci götürüyorlar meclise. Akp'nin %50 oy alarak güç kaybı yaşaması seçim sistemimizin ne kadar boktan olduğunun göstergesi baraj denen saçmalık %10 olmasa işin rengi farklı olabilir ama olmuyor işte. Dp/Dyp, Dsp, Saadet/Has %0.5lik tabanı olan partiler mi asla ama düzen insanları mecbur ediyor bazı şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella'nın çıldırmasına ramak kala! Bu gece, hemen balkondan sonra. Azzzzz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "roket adam" said: Bağımsızların aldığı TOPLAM oy sayısı ne kadar acaba ya. an itibariyle 2.573.313 ama sandıkların %95.66sı için geçerli olan sayı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "roket adam" said: Bağımsızların aldığı TOPLAM oy sayısı ne kadar acaba ya. 2.574.801 %6.28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 popcorn'um bitti ama :/ http://cdn.theurbandaily.com/files/2010/09/michael-jackson-eating-popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi imkansız ya %50 olmaması lazım lan nerde yaşıyoruz olm biz.ölelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 asdsfsdfds aynı anda farklı sayılar :D NTV'nin yalancısıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaa gel kapatalım abi topici. okumaktan baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Tokasra said: "roket adam" said: Bağımsızların aldığı TOPLAM oy sayısı ne kadar acaba ya. 2.574.801 %6.28 10.000.000 kürt var memlekette 1/4 ü bağımsıza oy atıyo sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Estel_Anorien said: dasaa gel kapatalım abi topici. okumaktan baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Estel_Anorien said: dasaa gel kapatalım abi topici. okumaktan baydım. abi ben açtım, kapatması sana nasip olsun vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Karag8z said: rocket var ya Allah senin iyiliğini versin altıma işedim senin yüzünden. abi off ahahahahahahhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Aynı yoldan geçmişiz biz. Aynı sudan içmişiz biz. Yazımız bir kışımız bir. Aynı dağın yeliyiz biz. Şarkılar bir türküler bir. Hep beraber söyleriz biz. Halaylar bir horonlar bir. Aynı sazın teliyiz biz. Gönüller bir dualar bir. Bir Allahın kuluyuz biz. Has bahçemiz yurdumuzdur. Aynı bağın gülüyüz biz. Haydi bi daha bidaha bidaha Hep beraber söyleyelim. Vur şu davula bidaha bidaha. Hem çoşup hem söyleyelim. bundan sonra okul teneffüs müzikleri falan bu olacakmış, hatta kırmızı ışık yanarken insanlara bu dinlettirilecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 halkın yüzde ellisinin şu gidişattan MUTLU olması ve desteklemesi. ben gerçekten akp'ye oy verenlerle oturup konuşmak istiyorum. NEDİR? yani neden mutlular neye oy veriyolar neyi destekliyolar. ben çünkü bilmiyorum düşününce bulamıyorumda. varsa eğer akp'ye oy verenler burada agresifleşmeden düzgünce bir anlatabilir mi neye oy verdiklerini ve neden mutlu olduklarını falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kapatın kapatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 İltica etsek AKP trolluyor yasamak istemiyoruz orda diye belki anlayış gösterirler ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar