Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sarı deme ya her yer sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 xaty said: http://www.cografya.gen.tr/egitim/kitalar/avrupa.jpg Toplanıp gitsek, orada ufak bir community ile başlasak, kendi halimizde biraz da onlarla kaynaşarak güzel ve mutlu bir hayatımız olabilir. Ülke işleri hiç umrumuzda olmaz bize dokunulmadığı sürece ki çok da dokunulmaz, mutlu mesut yaşar ölürüz işte. Nereye gidelim? şeye bakmaya başlayın abi kaç yüz bin dolar ile yatırımcı olarak vatandaşlık alınıyor? kaç kişiyle, kaç ortakla alınıyor? ciddi diyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Harbi bir ada yapalım şöyle zeitgeist tadında yaşayalım. AB görüşmelerine başlayalım. Özerklik falan alalım şöyle. Oh mis. Sonra AKP %90 almış falan haberleri gelsin. Göbeğimizi kaşıya kaşıya gülelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Vingthor said: bi tiim fayta daha girelim öle cc abi abi ormandan çıkarsan gireriz 8 yıldır ormanda kasıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fin said: xaty said: http://www.cografya.gen.tr/egitim/kitalar/avrupa.jpg Toplanıp gitsek, orada ufak bir community ile başlasak, kendi halimizde biraz da onlarla kaynaşarak güzel ve mutlu bir hayatımız olabilir. Ülke işleri hiç umrumuzda olmaz bize dokunulmadığı sürece ki çok da dokunulmaz, mutlu mesut yaşar ölürüz işte. Nereye gidelim? sari tonlari iyi gibi Norveç AKPye vermiş, kesin hile var !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şu milletvekili sayısı olayını hiç bilmiyorum 330 olunca noluyor 367 olunca nolur biri aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 raider said: S-H said: paparnoz said: Hala diyorum Çanakkale,Artvin,Eskişehir çok saçma imkansıza yakın bu 3 ilden Akp'nin çıkması ya sandıkların yarısından azı açıldı ya da kötü kokular yükseliyor yani. çanakkaleden akp nasıl çıkıyor anlayamıyorum Hiç de imkansız değil. Ben çanakkaleliyim ve ilçelerinin çoğunun tutucu bi yapısı olduğunu biliyorum. Ha merkez hala CHP. o başka. tutucu dediğin Çan,umurbey vs falansa orada da mhp çıkıyor sorun orada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hamsilipilav said: beyler 2007'e göre herkesin oyu artmış mhp hariç e nası oluo bu iş birilerinin azalması gerekmiyor mu öbürlerinin artması için azalmış zaten. diğer tüm partiler yok oldu. eskiden toplasan bi %8-9 çıkıyordu onlardan. artık silinmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Black-ice said: şu milletvekili sayısı olayını hiç bilmiyorum 330 olunca noluyor 367 olunca nolur biri aydınlatabilir mi? anayasayı değiştire bilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hadi beyler kongor kemal kılıçdaroğluna ankh alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya bok atmak istemiyorum yenilen pehlivan misali ama allah aşkına siz %100 dürüst bir seçim olduğunu düşünüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şu 330'dan 310'lara falan düşse akp ne güzel olur aga ya. Bide KK başarısız değil, adam %3 arttırdı oyları şu anda, bu oran bariz artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Black-ice said: şu milletvekili sayısı olayını hiç bilmiyorum 330 olunca noluyor 367 olunca nolur biri aydınlatabilir mi? 330 olunca referandum yapabiliyolar konuyla ilgili, 367 olunca referandumsuz istediklerini çıkarabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: şeye bakmaya başlayın abi kaç yüz bin dolar ile yatırımcı olarak vatandaşlık alınıyor? kaç kişiyle, kaç ortakla alınıyor? ciddi diyorum yalnız. http://forum.paticik.com/read.php?25,1914235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 vaaaaaaaaay osmaniye'de de akp almış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dürüst mürüst.. sonuç önemli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hamsilipilav said: beyler 2007'e göre herkesin oyu artmış mhp hariç e nası oluo bu iş birilerinin azalması gerekmiyor mu öbürlerinin artması için diğer başlığı altındaki tırt partiler %13 ten %2 ye düştü, o oyları paylaştılar, birde akp nin oylarını artırıp vekil artıramamasının sebebi illerin değişen vekil sayıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bingölde %70 AKP... aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Black-ice said: şu milletvekili sayısı olayını hiç bilmiyorum 330 olunca noluyor 367 olunca nolur biri aydınlatabilir mi? 330 olunca referandum, 367 anayasa değişikliği için gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hile var bu seçimlerde çok ciddi anlamda hile var. Referandum da da yapılmıştı zaten kabullenmeyin bu sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nese son başbakan ve cumhurbaşkanı belli oldu. ilk başkanımız da belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sparkcaster said: hadi beyler kongor kemal kılıçdaroğluna ankh alalım göz koymuşlar gitmeyin abi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 @rott: harika.. bi 4-5sene kendimi gurbette kasıcam ne de olsa askerlik için. sonrasında buradan da birileri ile beraber geçeriz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fizban said: nese son başbakan ve cumhurbaşkanı belli oldu. ilk başkanımız da belli oldu. OUUUWWWWWW bel altı oldu fizban bu. Çok acıtacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bu arada partilerden kimler kaçıncı sıradan girmişler bunun listelendiği biyer filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar