Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neye verdiğini söylemek 5008'e göre suç haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Loxias said: Laorx said: said: İzmir Çınarlı'da AKP'ye "EVET" mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu "35 AC 9019" plakalı araç ve sürücüsü hakkında işlem başlatıldı. yuh hemen ağlamaya başladınız -balon O karaktersiz işine gelmeyen mesajlara cevap vermez, ya da kasten troll'lüyormuş gibi davranır falan. Mantıklı bir tepki bekleme yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben evet bastığımız şeyi araklıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ergenlik yapmayın la. kullansın işte insanlar. mühür yok diye bekleyecek millet bir ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 BALOON UÇAKLA BİZE HAZIR BASILMIŞ PUSULA AT LAN GAZİANTEP DANASIYLA BİRLİKTE BİZ EVDEN ÇIKMIYORUZ NO-LİFERİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hapisten mektup yazmayı unutma bizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Pasta said: crosshairi kaymıştı ama oturtamadım yuvarlağa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Marty said: Laorx said: said: İzmir Çınarlı'da AKP'ye "EVET" mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu "35 AC 9019" plakalı araç ve sürücüsü hakkında işlem başlatıldı. yuh 17 milyon tane bulunduysa icimiz rahatlayabilir. link var mi? http://www.dailymotion.com/video/xj8n83_atayehyr-de-akp-muhurlu-oy-pusulalari-havada-ucuyuyor_news Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 goydum çoğcuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ula beceriksizliğim yine ortaya çıktı mührü dairenin çok dışına bastım sonra ortaya bi daha bastım 2 kez basınca geçerli oluyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fin said: http://www.dailymotion.com/video/xj8n83_atayehyr-de-akp-muhurlu-oy-pusulalari-havada-ucuyuyor_news la hala bunu veriyorsunuz, bunun izmirle alakası yok. bir ay önce olan olay, 2009 seçiminden. il genel meclisi seçimi. abi okuyun kurban olayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 inprc said: ula beceriksizliğim yine ortaya çıktı mührü dairenin çok dışına bastım sonra ortaya bi daha bastım 2 kez basınca geçerli oluyor mu acaba yok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi yan partiye kaçmadıysa nie tekrar bastın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iki tane farklı yere basılı olunca kabul etmiyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: Fin said: http://www.dailymotion.com/video/xj8n83_atayehyr-de-akp-muhurlu-oy-pusulalari-havada-ucuyuyor_news la hala bunu veriyorsunuz, bunun izmirle alakası yok. bir ay önce olan olay, 2009 seçiminden. il genel meclisi seçimi. abi okuyun kurban olayım ya. http://forum.paticik.com/read.php?13,5675795 burdan gormustum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yahu şu oyları düzgün basın ya gözünüzü seveyim, gerçi akp'ye vercekler düzgün basmasada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ankara'da (Mamak ve Cebeci'de) Akp mühürlü oy sandıkları bulunmuş bir arabada, yeni haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hepiniz no-lifersınız , hayatınızda tahta sandıkta oy kullanmadınız, karton kutulardan yapılan paravanlarda mühür basmadınız, parmağınız boyanmadı, esnaf lokantalarında yemek yemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: inprc said: ula beceriksizliğim yine ortaya çıktı mührü dairenin çok dışına bastım sonra ortaya bi daha bastım 2 kez basınca geçerli oluyor mu acaba yok geçmiş olsun aynı yere istediğin kadar basabilion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Masquerade said: Ankara'da (Mamak ve Cebeci'de) Akp mühürlü oy sandıkları bulunmuş bir arabada, yeni haber. kaynak var mı? "Ankara'da Akp mühürlü oy sandıkları" diye aratınca ilk patideki bu konu çıkıyor google'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 habersol, odatv falandır kaynak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Seçimlerde Son Durum: Akp: %25 - Chp: %0 - Mhp: %0 - Diğer Partiler: %0 - Açılan Sandık Sayısı: %0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mührün siyah renkte olması çok kötü olmuş kırmızı yapmaları lazım, sayarken kolaylık akp pusulanın ilk sırasında büyük avataj olmuş, sehven şanslı tesadüf %80 in üzerinde katılım olur 81.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kullandım geldim bende CHP ye verdim. Bu güne kadar oy verdiğimn yerel seçim olsum, genel seçimler olsun bir tek oy verdiğim mahalleninm muhtarı kazandı. O da gitti istifa etti belediyede başka bir iş bulunca. Bu arada mühürü süper basdım tam böyle cuk diye oturdu. :) yeni ata sporu olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 obamanın 49. yaşı şerefine %49 çıkıcakmış akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar