Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yasak kime verdiğini söylemek !! Bu arada taşınca geçersiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Verdiniz kurtuldunuz =) http://www.youtube.com/watch?v=JW4NeRbDegQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 daire dışında kalanlar geçersiz olursa sayacak oy kalmaz bence. yahu ist/göztepe de bir okulda kullandım , mühür bile yoktu orda EVET yazılı kaşe vardı ve daire yi tutturmak çok zor .. ne biçim iş la bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 SuSaNoO said: bu arada ntvmsnbc embed olacak şekilde seçim sonuçlarını sürekli update eden bi şey yapmış. saat 5 ten sonra thread açıp konabilir. http://www.ntvmsnbc.com/id/25221516/ güzel fikir. nedanko yoktur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 STY said: daire dışında kalanlar geçersiz olursa sayacak oy kalmaz bence. yahu ist/göztepe de bir okulda kullandım , mühür bile yoktu orda EVET yazılı kaşe vardı ve daire yi tutturmak çok zor .. ne biçim iş la bu... olmuyo zaten. heyecan arayan balonların trolüne gelme :D diğer partinin bölgesine girmediği sürece problem olmuyomuş. yani dairenin hemen hemen yarısı denk gelse yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Katlayınca başka partiye basmışsın gibi durmuyorsa herhangi bir şekilde tek partiye basmış gözüküyorsan geçersiz sayılmaz. Yok taşıp başka partiye yada katlarken başka partiye oluyorsa geçersiz olur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mithat said: Ninjaların oldugu yerde kullanıyosan gayet dogal eli yüzü düzgün adam olmaması. eskiden mahalleden tanıdıgımız genelde öğretmen abilerimiz sandık görevlisi olurdu duyduk ki hiçbirine gelmemiş görev. evimin üst taraflarına Çarşamba mahallesi deniyor varın siz hesap edin işte İstanbul'daki, Bursa'daki Çarşamba'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 STY said: lan adam seçim kagıdı ile elime mor zarfı verdi , gittim attım uykulu uykulu meğersem muhtarlıkmış lan o ben de farketmedim..gitti 1 oy.. Sizce seçim kagıdını zarftan çıkartıp seçim oylarına eklerler mi yoksa geçersiz mi olur ? f*ck f*ck f*ck! hahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sarı zarf seçim zarfı. adam mor zarfı verdi koy zarfa dedi seçim kağıdını. idiot luk işte hem o hem ben. büyük ihtimal oy uçtu sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mor zarfin orada ne isi var? sikayet et gozetmene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 belki laik görünümlüleri zarflıyorlardır böyle dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayır bazı yerlerde muhtarlık seçimi de yapılıyor genel seçimle beraber. ikisi beraber yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Eski mühürün nesi vardı ya. yeni mühür ne kadar saçma salak olmuş. Küçücük bir "evet" kocaman bir kap, ortalanamıyor, ufacık bir daire, %99 dışarı taşıyor. Ne gerizekalıyız yav. Nedir yani eski mühür ne güzeldi ufacık, ortalar basardın. Bastığın yeri göremediğin bir mühürle kaç milyon oy sayılmayacak bu sefer ya. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Benim sandıkta hep kadınlar görevliydi şans işte. Kimse de yoktu bastım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahmedinejad said: hayır bazı yerlerde muhtarlık seçimi de yapılıyor genel seçimle beraber. ikisi beraber yani. aynen öyle..muhtarlık seçiminden haberim bile yok. 2 oy kullandık , zarflar karıştı. büyük ihtimal yanlış yönlendirilenler ve dikkatsizlikler yüzünden oy kaybı çok olacak. siz hata yapmayın. sarı zarf seçim , mor zarf muhtarlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şeffaf sandık gelmesi ve parmak ucu mürekkebinin gitmesi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu zarf'ı pusulayı koyamıyalım diye mi yapmışlar dedim akpliler chpli sanıp pis pis baktı chpliler akpli sanıp pis pis baktı mhpliler güldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Antalya'da küçüktü ya, iki katladım tıkıştırdım hemen. Zorluk çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000257018.jpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 %57 haydi bissssm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Norak said: http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000257018.jpg ? pişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne var fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 harbi İstanbul'da falan sıkıntıdır pusula onlarca bağımsız var. benim pusulamda 2-3 tane bağımsız vardı kolay katlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Norak said: http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000257018.jpg ? sadgadsgfjgf adam bi erkek olarak seçmen kağıdıyla bi de kadın olarak gelen seçmen kağıdıyla oy kullanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar