Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Tokasra said: friendfeed'de gördüm said: Tophane'de bulunan İl sağlık müdürlüğü 1104 no'lu sandığa saat 16:30'da gittim ve benim yerime oy kullanilmiş olduğunu gördüm. Polis çağirilmasini istedim. Polisler zaten kapidaymiş. Polisler geldi, ardindan avukatlar vs. geldi. Tutanak tuttuk. Oyumu kullandim, ama zarflari bir kaç kez saydilar, ve benim yerime kesinlikle oy kullanilmiş olduğu görüldü. Adam cevap olarak bunu yazmış said: hadiya.. kime vermişler oyunu peki ?? facepalm.gif cevaba gel ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 başıma silah dayasalar ya akp ya bdpye oy vercen diye bdp ye veririm lan adamlar sosyalistimsi en azından lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 10 milyon yeni seçmenin??? katkısı ile sanırım büyük fark olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dipnot.tv de sahillerde kiran kirana rekabet var dedi. aciklasinlar artik yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oy pusulasini zarfa koyarken zarfi yalamak istemedim, hizli ve sert dil darbelerimle hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hamsilipilav said: başıma silah dayasalar ya akp ya bdpye oy vercen diye bdp ye veririm lan adamlar sosyalistimsi en azından lol Abi bdp'lilerde demokrasi var zaten,bir kadın bir erkek baskan.Yani demokrasi isliyor.AKP'den demokrasinin "D"'sinden söz edemessin.(bu arada bdp ye vermedim oyumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bdpli olmaya karar verdim beyler hadi görüşürz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ZAAAAAAAAAAAAAAA http://m.friendfeed-media.com/654bd598409300686b027e5c9a1c76175d7cd378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben zarfımı gözetmen genç bayana uzatarak "yalarmısın?" diye sordum ve yalattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ee yasak ne ara kalkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu haber siteleri nasıl yerler ya, milliyette kırk sayfa seçim bölümü var bir yerde yasak kaçta kalkacak yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yalamadim zarfi elime alinca yeterli miktarda islandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 daha belli değil görüşülüyor şu anda kaldırmak için. normalde 9 da kalkacak ama erken kaldırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ege'nin incisi düşecek mi bakalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaset gerçekten ters tepmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kimin oy kullanıp,kullanmadığını tespit edebileceğimiz bir yöntem var mı arkadaşlar ? Mesela bir mahalle de atıyorum 600 kayıtlı seçmen var bunun 500 ü kullanmış ama 100 ü kullanmamış en basitinden bunu rahatça öğrenebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "roket adam" said: ZAAAAAAAAAAAAAAA http://m.friendfeed-media.com/654bd598409300686b027e5c9a1c76175d7cd378 ulan hahahahaha ya seçim bitmiş verin tabi ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paparnoz said: Kimin oy kullanıp,kullanmadığını tespit edebileceğimiz bir yöntem var mı arkadaşlar ? Mesela bir mahalle de atıyorum 600 kayıtlı seçmen var bunun 500 ü kullanmış ama 100 ü kullanmamış en basitinden bunu rahatça öğrenebiliyor muyuz ? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paparnoz said: Kimin oy kullanıp,kullanmadığını tespit edebileceğimiz bir yöntem var mı arkadaşlar ? Mesela bir mahalle de atıyorum 600 kayıtlı seçmen var bunun 500 ü kullanmış ama 100 ü kullanmamış en basitinden bunu rahatça öğrenebiliyor muyuz ? sen öğrenemezsin de ysk da vardır kayıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sürpriz hediye Koyuldu ise af ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://siyaset.milliyet.com.tr/chp-den-sahte-secmen-iddiasi/siyaset/siyasetdetay/12.06.2011/1401584/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 paparnoz said: Kimin oy kullanıp,kullanmadığını tespit edebileceğimiz bir yöntem var mı arkadaşlar ? Mesela bir mahalle de atıyorum 600 kayıtlı seçmen var bunun 500 ü kullanmış ama 100 ü kullanmamış en basitinden bunu rahatça öğrenebiliyor muyuz ? İmza atılıyor sandık görevlilerinin elindeki kağıtlara, gidip onlardan öğrenilebilirdi. ya da şuan o kağıtlar kimin elindeyse. gerçi abi gitmeyenlerin yerine oy moy atabilirler yani bilmiyorum. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 titanguard said: sürpriz hediye Koyuldu ise af ola http://www.hurriyet.com.tr/_np/5588/13675588.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: Bu arada saat 07.00’de başlayan ve 16.00’da sona eren oy verme işlemi sırasında polis ekipleri çeşitli nedenlerle araması bulunan toplam 46 kişiyi sandık başına geldiklerinde yakaladı. Bu kişiler hakkında işlem yapıldığı bildirildi. abi hahahahahaha ya aptal adamlar ya lan aranıyosun zaten ne diye oy vermeye gidersinki gerizekalı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 büte bırak bella fsfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar