Artariel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu kadar hilenin hurdanın olacağı bilinerek oylama yapılması ne kadar korkutucu ve üzücü lan.. biliyorsun yani bir hile hurda mutlaka olacak ama yine inkar edilecek ve bu hep böyle gidecek, hatta bu insanlar iktidarda kaldıkça bunları yapmak için daha da yüz bulacak. çok acı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ben 1 tane Trabzon formalı eleman gördüm kullandığım okulda. rörörö geziyordu bahçede dsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 NTV: "geriye sadece telefonla arayıp söylemediğimiz kalıyor." reklamı iyiymiş =) her platformda var adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oy verdikten sonra bi pişmanlık çöktü yav üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aha valla padisaha vermis bu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaydırdım yaaaaa allah kahretmesin https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/247929_215025385203998_100000896142278_634006_4592244_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://twitter.com/#!/search?q=%23TwitterKurds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hahaha ben nasıl becerdiysem hiç taşırmadan hallettim vallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o değil de bu sefer taraflar çok gerildi. bakalım nası tansiyon düşecek? gerçi türk dediğin unutur hani 3güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 herkes hüsrana uğrayacak malesef yazıyorum tivitırda şu ana kadarki sayılan gerçek sonuçları. tabi doğu bunlar ama sonuçta oy oydur adamlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben orda oy kullanmadigim icin bilemiyorum. Ama neden her yuvarlagi ortalayan sanki lisede ilk defa bir kizla yatmis gibi orgazmini anlatiyor. alti üstü bir mühür vurulmuyor mu bunun nesi zor ki?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kaşe abi. dış kasasının içinde mühür kayıyor kenarlara. doğrudan aşağıya inmiyor yani. vurduğunda hizalasan bile kenara kayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi de evet pusula çarşaf gibi olmuş sadece boylamasına değil enlemesine de gitse fena olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Seele said: ben orda oy kullanmadigim icin bilemiyorum. Ama neden her yuvarlagi ortalayan sanki lisede ilk defa bir kizla yatmis gibi orgazmini anlatiyor. alti üstü bir mühür vurulmuyor mu bunun nesi zor ki?. amma kıskançsın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: o değil de bu sefer taraflar çok gerildi. bakalım nası tansiyon düşecek? gerçi türk dediğin unutur hani 3güne. dün taksimden dönerken çok tırt bi olaydan bıçkın bi delikanlı otobüsçüye bağırmaya başladı "DEVLET SİZİN MALINIZ MI LAN DİYE" ki haksızdı aslında otobüs durak dışında kapıyı açmadı diye (zaten de baya doluydu). Çıkarken de otobüse vurdu öf yani. insanlar çok sıkılıyor belli yapacak iş bulmak lazım onlara bu böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 said: Bu secimlerde televizyon kanallari oy sayimi sirasinda görüntü alabilecek. İyimis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Korcan Karar açtı demin ShowTv'de İzmir'den bi sandık Chp yardırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 4 gibi kullandım oyu, kimse yoktu.listenin yarısı gelmemişti nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 artık sayılan oy sayısı 1.5 milyonu geçti tablo aşağı yukarı belli oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dakika dakika seçim ihlalleri: http://www.haberinyeri.net/dakika-dakika-secim-ihlalleri-104151h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: kimse bişi anlatmadı, pusulalara evirip çevirip bakınca bıyıklı bi amcam "ne bakıyor lan bu?" der gibi baktı.. sonra bakıştık. anime olsa kıvılcım, yıldırım falan çıkardı işte. abi pusula tasarımları cidden tırt ama. aeahaha komik yani kocaman kağıtla küçücük zarfla karşılaştığımda yaşadığım şaşkınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 DELİ GİBİ YÜREKTEN SEVMELİ UĞRUNA DÜNYALARI VERMELİ İNCİTMEMEEELİİİİ SEVEEENLERİİİ DEĞEEERLERİİNİİİİ BİİİİLMELİİ OOUUUUVAAUUUVOOOOO OOOOOOUUUOUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ardeth said: insanlar çok sıkılıyor belli yapacak iş bulmak lazım onlara çok kolay, hemen eski mısır a bakıyoruz örnek olarak, istanbula 8, adanaya 3, bursaya 122, izmire 6 piramit gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar