Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çoh büyük günah o ninenin yaptığı, kul hakkından öte parti hakkı yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 çaktım oyu geldim. okulun önünde 20 tane dünyanın en kötü gizli kulaklığı takmış sarı kahverengi takım elbiseli tipler vardı, onlarada bi lol çaktım döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 7thBreath said: daireyi tutturamadım bende %50 si dışarı taştı ama tek bi kere bastım sayarlar umarım. Hadi 2-3 milim kayar normaldir de %50si nasıl taşar arkadaş. Sonra kalkıp bi de Sabri Sarıoğluyla dalga geçiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi pusulaya burnum aktı ya. öylece koydum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 "Tatar Ramazan" said: çoh büyük günah o ninenin yaptığı, kul hakkından öte parti hakkı yiyor iyi yapıyor, o akp'nin yediği kul hakkının haddi hesabı yok asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hadi yav kalksın şu seçim yasağı sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahauhau abi ne yapıyorsunuz siz.. ehahahahah %50 kaydırma + burun akması.. eahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: 7thBreath said: daireyi tutturamadım bende %50 si dışarı taştı ama tek bi kere bastım sayarlar umarım. Hadi 2-3 milim kayar normaldir de %50si nasıl taşar arkadaş. Sonra kalkıp bi de Sabri Sarıoğluyla dalga geçiyonuz tam oturtum o yuvarlagın üstüne çat bi koydum bilidiğin yarısına oturdu işte, dedim hay böle işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: 7thBreath said: daireyi tutturamadım bende %50 si dışarı taştı ama tek bi kere bastım sayarlar umarım. Hadi 2-3 milim kayar normaldir de %50si nasıl taşar arkadaş. Sonra kalkıp bi de Sabri Sarıoğluyla dalga geçiyonuz hahahahahaha cidden %50 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 heycanlı bile değil ki, 2007 de ergen heycanı yapmıştık cumhuriyet mitinginden sora, bide ilk seçimimizdi, şimdi sonuç 2007 den belli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Rewendor said: 7thBreath said: daireyi tutturamadım bende %50 si dışarı taştı ama tek bi kere bastım sayarlar umarım. Hadi 2-3 milim kayar normaldir de %50si nasıl taşar arkadaş. Sonra kalkıp bi de Sabri Sarıoğluyla dalga geçiyonuz ahahah /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zarfla ilişkiye girdim diye yazan çıkacak diye korkmuyo değilim. rulmana damacanaya hallenen zarfa da girişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 zarfa sığdırmak zordu, ondan çıkmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi seagle gelmedi daha.. sığmıyor diye yağladım falan diyebilir pekala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Zarfı süper yaladım.Çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Zaman Gazetesi yazarı. Totem mi yapıyor nedir. http://twitter.com/#!/farukmercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bi öyle bi böyle yazmıs abi ne tutarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bursada zarfa boşalan bi adam yakalanmış, kızıl saçlı deniyor. seagle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mühür mü basıcaktık ya, ben farklı şekilde doldurdum daireyi, sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi bu bağımsız aday olayı nedir sittin sene anlamadım gitti mevcut partilerin oyunu bölmekten başka ne işe yarıyorlar? 3-5 kişi mecliste neyin temsilciğini yapıyorlar çok merak ediyorum. oy konusuna gelince, zarftan taşıranları anlamadım ben, zaten katlı halde veriyorlar mühürü bastıktan sonra aynı şekil katlayıp bir de üstüne 2 ye katladım zınk diye girdi yani. verdik oyumuzu bakalım ama sonuç belli ne yazık ki yine bunlar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.youtube.com/tivibu - Tivibu Seçim Özel Yayın http://www.youtube.com/ntv - NTV Seçim Özel Yayın Yasaklardan sonra yayına başlıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sizin orada katlı veriyorlar diye her yerde katlı verdiklerini nereden çıkardın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bella said: "Tatar Ramazan" said: çoh büyük günah o ninenin yaptığı, kul hakkından öte parti hakkı yiyor iyi yapıyor, o akp'nin yediği kul hakkının haddi hesabı yok asıl. o ninenin yaptığı ile akp nin çuval çuval kendine oy aktarması aynı şey. Buna iyi yapıyor diyenin ötekine ses çıkarması çok ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Eve bir şeyler yemeye geldim. Bizim mahalledeki 4 okuldan sorumluyum. Seçime katılım benim takip ettiğim son 20 sene içindeki seçimlerin hepsinden daha yoğun. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 iyi de bilader herkesin seçim bölgesinde bağımsızların sayısı aynı mı adam yazmış gayet bizde tertemizdi diye,diğer herkes zor sığdırdık diyor. zaten toplasan kaç tane parti var çok uzun değil öyle bakarsan ama bağımsızların olduğu il/ilçelerde durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar