Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Takdir ediyorum ama adamı bu kadar kısa sürede bu kadar yancı toplamak kolay iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 fazla ttakılmayacağım demiş, gidiyorum dememş ki okumadınız mı yoksa wotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 forum bırakmak ve veda ederek bırakmak her zaman saçma buldugum bulacagım bir eylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 niye veda topiini f5lemekten daha zevkline olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 forumdaki liboşlardan ve şakirtlerden 231231 kat daha mantıklı şeyler söyleyen birisiydi yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Gerçek hayatta iyi şanslar. Kendine iyi bak. Keşke burada yazılan her şeyi ciddiye almayıp, ben de dahil bazı kişilerin attığı oltalara gelmeseydin. Bazı muhabbetler de çok uzadı buna sebep. Seninle kişisel hiç bir problemim olmaz, olamaz zaten, tanımıyorum seni de. Ama kendine göre yanlış bulduğun bir şeyi sonuna kadar savunman güzel de, forum burası. Ben de dahil bazı kişiler bunu farkedince hep oltaladı seni. Kalbini kırdıysam yine de pardon. Yolun açık olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 forgiver said: fazla ttakılmayacağım demiş, gidiyorum dememş ki okumadınız mı yoksa wotu bana da ömden öyle dedi. arada uğrarım ama her konuya yazmam şeklinde. boşuna sevinmeyin şakirtler :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nesine yazık olmuş abi? adam kendi isteğiyle gidiyorum diyo. sanki görende haksız banlanmış sanacak. kimler geldi geçti paticikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 HighSelf said: şurda var olan 10 gerizekalıya 1 çetintaşı tercih ederim trollemeyi hayat amacı edinmiş bi baltaya sap olamayan tiplerin attığı çamur yapışmaz, sen fikirlerini savunmaya devam et cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bb de çetintaşta az troll degil ki. napolyonn ve balonun anti-akp versiyonu. üzüldüm diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kedi forumu la burası.ciddiye aldıgınız işe bak yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kendine iyi bak.Sıkıldığında girersin yine arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i48WMc1DUE8 :( sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 1 ayda 1k msjı gecıo lan adamlar ben ordayım hala.nasıl boşlar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 saglicakla, yine bekleriz. geyigin tadi kacmadan vurayim asma kilidi zaten haz etmem boyle ben gidiyorum topiclerinden oldum olasi selcuk erdemin sahane 'hey siz ikiniz, ayrilin cabuk ben vedalasmalardan hoslanmam' karikaturu vardi ama bulamadim simdi, hatirlayanlara selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar