Mach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 HighSelf said: trollemeyi hayat amacı edinmiş bi baltaya sap olamayan tiplerin attığı çamur şöyle bir cümle her acilan yeni konunun basina otomatik olarak eklensin. her konuda görüyorum artık yazarken yorulmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 madalyayı aldın gidiyorsun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bir kere adam bizim kafadandı zaten. Burda ki %80 chpli adamın 38 yaşında olmuş ve hadi biraz daha agresifleşmiş hali tek olayı bu. Yine yani napolyona falan nazaran baya süper kafa adam. Daha boyle xanax alıp paticige girerse sorun kalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nomsaR said: dasaaa said: "sadece seçim için geldiydim" olmasın. yine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 piramide gitmeyin olm afasdfasf kafirler!!! kafirliğin lüzumu yok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 allaha emanet ol kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 "there is a disturbance in the force" şakirtlere karşı dengeleyici oluyordu, tamam o kadar meraklısı değildim ama dengeleniyordu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gereksiz agresif yasin kac sincap askerligini yaptinmi olayina girmeseydi bu kadar tepki almazdi hatat geldi bi ara burdakileri fisledi falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 HighSelf said: şurda var olan 10 gerizekalıya 1 çetintaşı tercih ederim trollemeyi hayat amacı edinmiş bi baltaya sap olamayan tiplerin attığı çamur yapışmaz, sen fikirlerini savunmaya devam et cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Abi gitmene çok üzüldüm de seçimden 1 gün önce gidince de hani "propaganda yapmak için üye olmuştum, seçimler de geldiğine göre mesaim bitti hadi eyvallah" dermiş gibi oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 valla forum sg1 leri unity100 leri öğüttü abi, çetintaş da nasibini alacaktı.. eyvallah abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kötü diildi de paticiğin dokusuna uymuyodu bence. Böyle bi yanda internet jargonuyla filan yazışan her konuda geyik yapma potansiyeline sahip gamer tayfası, diğer yanda habertürk okuyucu yorumlarından kopup gelmiş amca modeli filan, arada çatışma olmaması imkansızdı zaten. Sırf yaş sorunu değil gerçi, böyle patideki ortama uyum sağlayamayıp 2 haftada forumu bırakan çok balon vardı. Kendisi yine yaş uçurumuna rağmen 1.5 ay ve 1000+ postla iyi dayandı sayılır:P (Gerçi cidden propaganda için geldiyse dayanmakla alakası yoktur heralde. Reklam yapıp gitmek için üye olmuş olması da muhtemel) Ama evet, böyle büyüklük taslamaya kalkışarak, saygı bekleyerek, siz bilmezsiniz ben bilirim tavırlarıyla konuşarak filan egoboost kasması aşırı antipatikti. Üstüne bir de mesajları yaşı küçük diye eleştirdiği üyelerin çoğundan daha boştu. Zaten mesajlarının %80 i filan siyasi propaganda olduğundan(gerisi de ben büyüğüm ben abiyim filandı işte) forumun geri kalanını görmeden, muhabbetlerini geyiklerini araştırmadan,anlamadan devam etti. Bi noktadan sonra mesajlarını okumaya bile üşenir oldum zaten, ancak bikaç defa alıntılandıysa bişeyler yazmış diyip göz gezdiriyodum filan. Sonuç olarak uyum sağlayamadığı için tepki görmesine şaşırmıyorum, ki bi de herşeyi ciddiye alması sonucu trollenmemesi imkansızdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 HighSelf said: şurda var olan 10 gerizekalıya 1 çetintaşı tercih ederim trollemeyi hayat amacı edinmiş bi baltaya sap olamayan tiplerin attığı çamur yapışmaz, sen fikirlerini savunmaya devam et cetintas. dasaaa said: ya buraya göre söylemi sert ve buranın geyik dinamiklerine fazla uyum sağlayamadı. kimi kendisinden alakasız olarak söylemiş, ve hatta tamamen geyik olarak söylenen şeyi üstüne aldı vs. yine iyiydi be. Fistan said: şakirt tespit topici gibi oldu direk eheh Katildim +15 Ilk sayfada ciddi gereksiz yorumlar var lan. Bukadar mi sacmalar/gereksiz oldunuz? Eh yani. Essegin kulagina su kacirmadan rahat edemionuz yani. Cetin abi pek tanismadik(ben bi suredir aktif degilim forum da pek). Yalniz mesajlarini okudum ara ara. Siyasetle ilgili pek mesajlari okumasamda, hak verdim söylediklerine genelde. Neyse siyaset falan hikaye de, yani ben kendini dogru duzgun saygi sinirlari icinde gayet guzel ifade edebildigini dusunuyorum. Ufak tefek olaylar olur, bence böylece birakma, hani secim icin gelmis gibi de olma simdi. Troll bitmez bizim forum da, gul gec sallama. Ama yok illa gidicem diyosan, yine bekleriz, iyiydik beyav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 nileppezdel said: Abi gitmene çok üzüldüm de seçimden 1 gün önce gidince de hani "propaganda yapmak için üye olmuştum, seçimler de geldiğine göre mesaim bitti hadi eyvallah" dermiş gibi oldu :( + siyaset disinda konusulabilicek biri gibi duruyodun. bir de farkli bi renk olmustu forumda iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 lan gitme, akpyi elersek hep birlikte kutlardık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Nasip, kısmet artık. Yalnız patide siyasetten bağımsız bir arkadaşlık olgusu da var, Çetintaş tabii gaming kısmına pek ilgi göstermediği için göremedi bunu ama konu dışında kavga gürültü varken hayat görüşleri bambaşka insanlar birlikte oyun oynuyorlar, oyun muhabbeti üzerinden ortak paydada buluşuorlar. Zaten paticiğin olayı da bu biraz. Yoksa sadece konu dışı takılayım diyince forumdaki 10 insandan 3 tanesini odunla dövmek geçer insanın içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 He yaa, konudışında kafa göz kavga ettiğim adamla futbol bölümnde aynı şeyi savunup düşman güçlere karşı omuz omuza savaşmak falan çok keyifli mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya yemisim amca modelini ben buyugum ben bilirim ben superim tadinda takilan adama alttan vermiceksek ayari napcan abi gorende sanki siyasal bilimleri fakultesinde ordinayus profesor zannedicek giden adami geldi atti tuttu cevabini verdik ben buyugum dedi eee diyince kustu gitti bu arada 200 kullanici ne be en son 200k felandi eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sabaha kadar seçim sonuçlarını kutlamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bindirilmiş forumlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Abi üzüldüm böylece bırakıp gitmene, umarım fikrini değiştirir tekrar gelirsin aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bu arada bi sarkim war paticik yolluu yokustur paticik yolluu yokustur kimizlari tokustur kafalari tokustur bize cete diyenler bize cete diyenler ya cetintas ya trolldur ya cetintas ya trolldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 görev süresi bitti demek ki, başka bir foruma tayini çıkmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 şakirt topiği denmiş lol ne ağladınız arkadaş ya gittiyse gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 inci veya dh bastırmış parayı transfer etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar