Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sabah said: Lugano sakatladı F.Bahçe'de Brezilya usulü doğum günü kutlamaları ilk kurbanını aldı. Sivas maçı öncesi Antalya'daki kamp sırasında doğum gününü kutlayan fizyoterapist Michael Schulter, unlu yumurtalı saldırıdan kaçmaya çalıştı. Ama Lugano, onu yakalayıp kolunu arkaya kıvırarak etkisiz hale getirdi. Uruguaylı'nın bu hareketiyle kolunda bir çok bağı yırtılan Schulter, hala bandajla dolaşıyor. gasfdsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 AHSUFhasfhashfshghasrghh sayılmaz ama bu melek gibi adam lugano çok teknik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 lugano "kasap" sıfatını hak etmek için kaç kişinin bacağını kırdı kaç kişiyi sakatladı ? ama luganodan daha kasap olup hakkında hiç konuşulmayan bi düzüne adam vardır süper ligde. ferrari-lugano olayında luganounkini çirkeflik olarak betimleyip ferrarinin yaptıklarını görmezden gelmekte direk kör taraftarlık kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tamam kasap değil, şarküteri görevlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 "bir lugano ve dostluk maçı" olarak değiştirelim başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 heri'nin titleı ne zamandır var? çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 harrykewell said: fizban said: lugano 4 yıldır hayvan ya hani, sakatladığı bir adam var mı ? bir misafirimi götürdüm fener idmanına gencecik bir çocuğa daldı aynı şekilde ve sakatladı dostluk maçı da değildi, idmandaki çift kale maçtı at yalanı ....yim inananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Eheh valla bu topik güzel oldu. Ben de yıllardır Bülent Korkmaz Çirkeeeeef, dirsek atardı, pislikti... Hasan Şaş çirkefin öndee gideni lol, Galatasaray 1996-2000 kadrosunun hepsi çirkefti zaten diyen Fenerbahçeli arkadaşlarla tartışmış boşuna vakit kaybetmişim... Yani şu Antepli oyuncunun sakatlanmaması, ayağının kırılmaması, Lugano'nun müdahelesinin kasap olmamasıdanmış aslında, yoksa Antepli oyuncunun şansı değilmiş. Veya Van Persie. İyi bakalım demekki rakip sakatlanmadığı sürece her türlü müdahaleye futbol içinde ve akıllıca, zekice yapılmış gözüyle bakacağız, çünkü zaten hakem bunun için var!... Ondan sonra Türkiye Ligi çok sert rörörö her topikte. E oyuncular baştan elinden her türlü kötülük gelirse yapacak, sonra Türkiye Ligi gereksiz sert diye yakınacaksın. Ben de her defasında, elle oynama olsun, kendini yere atma olsun, futbolcunun bileğine çift dalma olsun, bilimum hareket olsun, yapılan hareketlerde futbolcuyu savunma eğlemini çözemedim. Çok zor değil abi şu adamın yaptığı şu hareketi onaylamamak, kınamak. Bunun için erkek oyunudur gibi alakasız kılıflara sokmanıza da gerek yoktu olayı. Diyorum ya, De Jong'da sakatlamadı mesela Xabi'yi demeki, o da gayet akıllıymış, zekasını çok iyi kullanmış ki adam kırmızı kart görmedi. Çok zekice bence, Dünya Kupası finalinde rakibini korkuttu ve çok güzel sindirdi mesela, takdir ettim orada... Yani şu müdahele Lugano yapınca zekice ve sindirmece oluyor, Egemen, Servet yapınca kasaplık mı oluyor...Dediğim gibi merak ediyorum Egemen'in bir Fenerbahçe maçında şöyle rakibe girdiğini, veya rakibin bileğine bastığını. Artık FB TV'de bütün gün Requiem for a Dream eşliğinde kliplerini görürdük, İşte Türk Futbolu! diye... Hiç böyle birşey yazmayacaktım, ama şu topikte yazılanlar beni çok şaşırttı açıkçası. Hani bütün Fenerbahçelilerden beklemiyorum, ancak dasaaa, fizban gibi şu forumun en aklı başında olanlarından en azından evet Lugano kötü girmiş, kırmızı net demesini beklerdim... Yahu biz Barış Özbek rakibine tekme sallayınca tonlarca laf etmedik mi şu adamı yollayın şu takımdan yeri yok diye. Orada da kimse sakatlanmamıştı, yanlış mı hatırladım, ıskalamıştı arkadaş. Savunsa mıydık yani futbolla alakası olmayan müdaheleyi.Lütfen... Benim için Lugano art niyetlinin önde gidenidir. Birçok futbolcu böyle ve yine yazıyorum bunun hırsla alakası yoktur, karakter işidir. Yine vereyim aynı örnekleri; Tuncay Şanlı'nın böyle bir müdahale yapacağına inan var mı, yapsa bile gidip özür dilemeden ayrılacağını hiç sanmıyorum. Tuncay şu Fenerbahçe takımının son 10 yılda gördüğü en hırslı adamdır mesela bence. Futbolda sert müdahele olabilir ama müdahele sonrası tutum benim için çok şeyi ifade eder. Gidersin futbolcunun başından ayrılmazsın, özürünü dilersin, hakitaken pişmansındır, o zaman eyvallah derim. Bakın Aaron Ramsey'nin ayağını kırdı Stoke'lu futbolcu, ama dokunsanız ağlayacaktı neredeyse pişmanığınından suratını kaldıramadı, ne yaptığının farkındaydı. Bu farklı birşey işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Forma gözleri kör ediyormuş. :) Baksan hepsi Pepe`ye sövmüştür mesela Barca maçındaki kırmızısında. Ama Lugano yapıyorsa zeki, akıllıca diyorlar. Keza De Jong. Ben de şaşırdım valla fizban ın falan söyle savunmasını. Ama yeni sezonda, birisi Alex`in veya x bir Fenerbahceli oyuncuya VanPersie ye daldığı gibi çift daldığında, ya da Antepli oyuncunun bileğine bastığında şikayetlerini, sızlanmalarını görürsek bu topic iyi oldu linklemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hatta soyle. baris ozbekin salladigi tekme tam tutmamasına ragmen biz defetsinler sunu demedik mi? hatta fizban soyle demis. http://forum.paticik.com/read.php?29,4786304,page=9#msg-4786698 4 maç ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Lugano'nun yaptığı futbolcuya sert, bazen fazla sert girmek. Biz hırs deriz, siz çirkeflik dersiniz, kendisi başka bir şey der falan da özetle sert girmek. Barış Özbek dediğin hareketse, sol ayakla topa müdahale yapıp, ıskalayıp, top ve adamla alakası kalmadıktan sonra belirsiz bir sebepten "al lan senin ananı avradını" gibi bir sağ tekme sallaması. Kavgada atılacak tekme, topla alakası yok, hırsla alakası yok, sportmenlik dışı sakatlamaya yönelik hareket. Nefret dolu adeta. Tutturabilse sakatlanmak değil adamın futbol hayatı biter, diz kapağının hemen altına frikik atar gibi abanmak resmen yapmaya çalıştığı şey. Elmayla armudu karıştırmayalım, bir de işimize gelen yerde video koyup gelmeyen yerde post linki koymayalım, komik oluyor. http://www.timsah.com/Baris-ne-yaptin-sen/edTrPB-USys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesela Lugano'nun Antep'li futbolcuya yaptığı da sakatlamaya yönelik değil mi, biz burada Barış'ı savunmuyoruz örnek veriyoruz, ancak hala Lugano bilerek yapmıyor art niyet yok diyorsunuz saçmalık orada zaten... Bana kalırsa şu harekette Van Persie'yi gayet sakatlamaya yönelik ve topla alakası yok. Barış'ınkiyle bir mi tutuyorum, hayır. Ancak niyetten bahsediyorum, ikisi de art niyet diyorum biri yok hırs diyorsunuz, hiç mi hırslı futbolcu görmedik yahu... Ondan sonra ben Bülent Korkmaz, Hasan Şaş hırslıydı dediğimde çirkefin önde gideni savunuyorsun oluyor, yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sırf tartışma olsunda salya akıtalım durmadan diye konu açıyorsunuz ha. Dünyada birçok örneği var.Profesyonel futbolda bunu tarz edinmiş birsürü kişi var.Kurallar dahilinde bu şekilde oynamanın da hiçbir yaptırımı ya da sakıncası yok.Varsa kural ihlali o da kurallar çerçevesinde zaten saha içinde faul, sarı kart, kırmızı kart ile cezalandırılıyor. Bunun dışında yapılan eleştiriler ancak fair-play çerçevesinde yapılabilir o da kişiden kişiye değişir farklı yorumlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben yaptığı şeyler hoş demiyorum ama art niyeti olduğuna da gerçekten inanmıyorum. Adama senelerdir her çekemeyen laf ediyor ama bir gün şöyle bir Barış Özbek tekmesini görmedik, adam da sakatlamıyor, arada sert giriyor ama genelde bunlar da oyun kuralları dahilinde oluyor, ee o zaman? Hakemleri satın almıştık ama dimi, pardon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Öeh. Yine tekrarlayayım, o zaman bu ligde Egemen kasap değil. Adamın kırmızısı yok çünkü, sen de hakem bunun için var diyorsun o zaman Fistan. Beni hakemin ne verdiği ilgilendirmez, bugün Baros bilerek topa elle dokunursa sayfalarca eleştiririm ki defalarca söyledim, ben böyle adam istemiyorum takımda diye. Bugün Servet böyle girerse rakibine tez zamanda gitsin derim. Yahu banane hakemin kararından, görmez etmez, De Jong diyorum işte, adam kart mı gördü?... Şu çoğu beş para etmez futbolcuları savunacağız diye kasmayın bu kadar. Art niyet deyin, kötü futbolcu diyin bitsin gitsin, Fenerbahçeli olur Galatasaray'lı olur umurumda bile değil... Hırs demeyin kalıpta bana ama, alakası yok çünkü... Baggio; Antep maçındaki müdahelesi Barış Özbek'inkinden çok farklı değil, ha Barış salak olduğu için alenen yaptı, Lugano "zeki" olduğu için çaktırmadan yaptı. Yine tekrarlayayım; Eğer bilerek yapmıyorsan, gidip özür dilersin adamdan yerde kıvranırken, gidip gözlerini fal taşı gibi açıp ellerini yana açıp ben birşey yapmadım diye hakeme saldırmazsın.. Lugano kavgalı derbide kimdi hatırlamıyorum birinin karnını ısırmamış mıydı, sonra 6 maç ceza aldı. Yanlış mı hatırladım... Yok mu art niyet bu adamda. Gitsin rakibinden özür dilesin helal diyeyim adam hatasını biliyor. Adamın bileğine basıp ben birşey yapmadım demeyeceksin sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Masquerade said: yapmayın arkadaslar. lugano adam korkutuyor. çok pro biçip o adamı maçtan siliyor. http://www.youtube.com/watch?v=3IgmAONispQ adam çok profesyonelmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Şu başlık tam referans olacak. Seneye baltalar, tekmeler inince yakarırsa Fenerliler, `forma aşkından, hırsından yapıyor. art niyetli degil.` dedigimizde hic kimsenin sesi cikmayacak. guzel. ha bir daha da bülent, hasan çirkefti falan yazmayın bu saatten sonra zaten. hiç inandirici olmuyor, olmayacak zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Yazmaya gerek yok ki, zaten biz bir şey demesek de ÇELİK AYNA çekiyorsun gördüğün gibi, cümle alem biliyor onları :p Hagi'yi unutmuşsun bir de, hani yere göğe koyamadığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şöle de bişi var özür de karın doyurmuyor abi istediği kadar samimi olsun.. izleyiciye sadece futbol sunmak için çalışmalı hakemi-federasyonu-yöneticisi-medyası-oyuncusu ben maçlarda kim kime daha başarılı pislik yapıcak yarışı yerine futbol izlemek istiyorum. bunnar futbolda var geyiğine girmyelim plz. ingiltere ispanya ligi vs. de izliyoruz. bizdeki oyun içindeki futbol dışı hareketler kabak tadı vercek kadar arttı. bunlara didişmeler, zaman geçirmeler,hakeme oynamacalar, taktik(!) adı altında pis fauller.. vb. bissürü olay dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ya zaten Antep maçındaki pozisyonda art niyet yok dedikten sonra ne lafı anlatıyorum ki aahahah. Emre, Lugano, Volkan.. Melek gibi çocuklar bunlar. Hep yanlış anlaşılıyorlar vallahi yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Şu üstteki videoyu izleyip, yok efendim isteyerek yapmamış yanlışlıkla olmuş diyen arkadaşları bi böyle gözlerini kapatıp derin nefes alarak 10'a kadar saymaya ve tekrar düşünmeye davet ediyorum. Adam bildiğin bilerek ve isteyerek basıyor rakibinin ayağına,zaten o pozisyonun öncesinde aynı adamı yere indirerek sarı kart gören de kendisi,ki baya sert bir müdaheleydi o da... Burda hakikaten formanın rengine göre savunma yapıyor olmanız çok komik,gerçekten yerde yatan Alex olsaydı o maçta ve sezonu kapatsaydı,muhtemelen de şampiyonluktan olsaydınız aynı cümleleri mi kurardınız çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 adam sakatlanmamıs ki, lugano kurallar dahilinde basmıs bilegine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 futbol bir oyun ama siz başka türlü yaklaşıyorsunuz olaya. dünyanın hiçbir yerinde ne tv de ne gazetede kasap dediğiniz futbolcuları yorumlarken ne suçlarlar ne de hakaret ederler.bu oyuncunun bir tarzıdır hoşumuza gider gitmez. Sert ve kasti faul yapılıyor diye hangi futbolcu futboldan men edildi şimdiye kadar? size de hak veriyorum tabi, şurda %80iniz yorumcu denilemeyecek adamların ağızlarıyla konuşuyor, fanatik hürriyet tarzı gazetelerdeki haberlere bile kanıp savunuyorlar. ha neymiş seneye kasap çıkarsa ne diyecekmişiz merak ediyormuşmuş.sanane lan benim ne diyeceğim, sen benim fikrime saygı gösterip anlayamamışın bile, benim ne söyleyeceğim seni niye alakadar etsin. Oyuun futboldur arkadaslar.tekmede olur tokatta.biz kişiliklere değil bu oyunun kendisine hastayız, ilgiliyiz.baska bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 youtube'da bulabilsem koyucaktım da, bi maçta da ibrahim üzülmez'e uçan tekme atmıştı sırtına ya :) hakem yine gidip taç vermişti. hatta maç kadıköydeydi galiba. adamın yaptıkları 1 değil, 2 değil. İşin vardığı nokta çirkeflik vs.. değil. Kornerlerde insanları çekiştirmesi vs... bi anlamda oyun içinde sayabilirsin yine ama şu yaptığı hayvanlıklarda kart görmeyince insan sinirleniyo açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Fistan said: dünyanın hiçbir yerinde ne tv de ne gazetede kasap dediğiniz futbolcuları yorumlarken ne suçlarlar ne de hakaret ederler.bu oyuncunun bir tarzıdır hoşumuza gider gitmez. Sert ve kasti faul yapılıyor diye hangi futbolcu futboldan men edildi şimdiye kadar? genel olarak yorumuna katılmakla birlikte şu kısmında farklı düşünüyorum fistan. ingilterede kasten de değil kazara cech'i sakatlayan 2. lig oyuncularına ölüm tehditleri yapıldı, stalklandılar, evlerinin camı çerçevesi indi mesela. Futboldan men olarak da geçici olarak da olsa edilenler var, Pepe, Totti aklıma ilk gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar