Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir dostluk maçı ve lugano...

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

antep macinda istemsiz yapti diyebilenler magradan ne zman cikti ? alice harikalar diyarinda fln mi yasadinz abi, hep mi toz pembeydi hayatinz..

trollucem diye insanlıktan bu kadar uzaklasmayin.. alexin ayagina öyle bassalar 30 sene ağlardinz be.. adam ekmegni futboldan kazaniyor sen ökuz gibi atliyorsun bacagina ŞANS ESERİ kırılmıyor o bacak..
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

fizban said:

gayet ciddiyim. lugano gibi bir adam, o cüssede (ve kabul edin etmeyin, o yetenekte bir adam - futbol yeteneği olarak demiyorum, çeviklik vs olarak fiziksel yetenekten bahsediyorum), istese rakiplerini çok rahat sakatlar. ama sadece korkutmak için yapıyor bunları.

başarıyor.

güzel mi ? değil.

korkutmak icin bir insan cifte taban mı girer karsısındakine? ucan tekme mi atar? kafa mı atar? zıplayarak bilegine mi basar?

once adamın ırzına gec, sonra adam sakatlanmadıysa yaptıkların normal birseymis gibi devam et.

abi saha kötü ayağı kaymıştır tökezlemiştir filan

ayrıca antep maçındakinin hala kasten olduguna inanmıyorum
adam atlamaya çalışıyo ve şanssız bi biçimde bileğine denk geliyo ayağı
sonuçta ağır adam ne kadar hoplayıp zıplayabilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Berk videoyu izlersen adam hızlı bile değil, yanından da geçebilir falan çooooook rahat basmadan geçer. Yani adama yanlışlıkla basma ihtimali %0.0000000000000001 falan. Banla kendini futbol bölümünden, sonra sana bugün dediklerimi yap, akıllı ol

çift taban gösterip faul yaparsan kırmızıdır, hakem yetememiş
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

gayet ciddiyim. lugano gibi bir adam, o cüssede (ve kabul edin etmeyin, o yetenekte bir adam - futbol yeteneği olarak demiyorum, çeviklik vs olarak fiziksel yetenekten bahsediyorum), istese rakiplerini çok rahat sakatlar. ama sadece korkutmak için yapıyor bunları.

başarıyor.

güzel mi ? değil.

Abi Lugano'yu savunma ama, elinden geleni yapıyor sakatlamak için. Yerdeki adama çift dalmalar, ikili mücadelede surata dirsekler, hakem bakmazken ayağa basmalar, topsuz alanda çifte dalmalar, makasa alıp düşürmeler, taban göstererek ayak 50 cm havada kaymalar falan... Lugano Türk futboluna gelmiş benim gördüğüm kadarıyla en pislik adam bu konuda. Ha, yaptıkları takıma faydalı mı dersen faydalı. Sindiriyor çünkü dediğin gibi. Ama aynısını ispanyada ingilterede yapmaya kalksa adam sezonda 5-6 maç falan oynar anca. Hele kazara adam sakatlayan oyuncunun bile tehdit telefonları aldığı ingilterede olur da yıldızlardan birini sakatlarsa ya da ispanyada messiyi ronaldoyu falan sakatlarsa linç ederler bu adamı.

Servet de az hayvan değil, ama servet tam bir kontrolsüz güç. Adam kendi ayaklarını kontrol edemiyor falan, bu adam öyle değil bilinçli yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Anadolu takımlarında ne stoperler var kademe anlayışı olmayan sadece gelene tekme atıp indiren Lugano onların yanında kanatsız melek kalır.

Lugano kasap değil sert oynuyor + futbolun pisliğini iyi biliyor buda tüm rakiplerine itici geliyor.

Best of Materazzi - Kasap Ötesi :)
http://www.youtube.com/watch?v=yXJvnYBpFpY
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

lugano 4 yıldır hayvan ya hani,
sakatladığı bir adam var mı ?

sdfsfs sanki luganonun yeteneğiymiş gibi sölemişsinde,

en son hareketi için bakarsak, orda van persie'nin sakatlanmaması lugano'nun becerisi değil,
van persie'nin becerisi.

Adam son adımı sağ ayakla biraz dışarı atıyor daha sonrada sakatlanmamak için kendini mantıklı bir şekilde fırlatıyor. yoksa 2 ayağını aynı anda kırabilcek potansiyeli vermiş lugano.
Sosyal ağlarda paylaş

Lugano'dan nefret ediyorum. Futbol teröristi. Ülkeden sınırdışı edilmeli.

ama bir gerçek var. Adam müthiş.

Her türlü çirkefliği sertçe müdahaleyi gayet zekice yapıyor. Adam işi gerçekten biliyor. Fizban'ın dediği doğru adam kimseyi sakatlamadı şu ana kadar. Türkiye'de kaç tane kasap var bacakları milletin eline verdi.
Lugano'nun beşiktaş maçında yaptığı çirkeflikte gayet harikaydı. Nefret ediyorum orası ayrı ama objektif bakınca adam maçı döndüren kişiydi. Ferrari'yi bıktırdı sinirlerine hakim olamayan ferrari'de kırmızıyı yedi.
Adam bunlara rağmen uruguay milli takım kaptanı.
Bu pozisyonda da dikkatli bakın aslında kontrollü giriyor ama kasap gibi işte =)

Lugano'dan nefret ediyorum. Ülkeden kovulması lazım.=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...