benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 daha kimseyi sakatlamadı adam yanlış bilmiyorsam.kontrollü dalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 antep macinda istemsiz yapti diyebilenler magradan ne zman cikti ? alice harikalar diyarinda fln mi yasadinz abi, hep mi toz pembeydi hayatinz.. trollucem diye insanlıktan bu kadar uzaklasmayin.. alexin ayagina öyle bassalar 30 sene ağlardinz be.. adam ekmegni futboldan kazaniyor sen ökuz gibi atliyorsun bacagina ŞANS ESERİ kırılmıyor o bacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Fistan said: kız gibi oynamıyor futbolu HELAL LUGANOO YARDIR erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://i.imgur.com/mDRD8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Luganonun formayi sari kirmizi yap. Topicte butun yazilanlar 180 derece doner. Gsli olarak yazicagimi yazayim ben http://www.buyutec.net/data/media/1296/kasap-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 toggie said: fizban said: gayet ciddiyim. lugano gibi bir adam, o cüssede (ve kabul edin etmeyin, o yetenekte bir adam - futbol yeteneği olarak demiyorum, çeviklik vs olarak fiziksel yetenekten bahsediyorum), istese rakiplerini çok rahat sakatlar. ama sadece korkutmak için yapıyor bunları. başarıyor. güzel mi ? değil. korkutmak icin bir insan cifte taban mı girer karsısındakine? ucan tekme mi atar? kafa mı atar? zıplayarak bilegine mi basar? once adamın ırzına gec, sonra adam sakatlanmadıysa yaptıkların normal birseymis gibi devam et. abi saha kötü ayağı kaymıştır tökezlemiştir filan ayrıca antep maçındakinin hala kasten olduguna inanmıyorum adam atlamaya çalışıyo ve şanssız bi biçimde bileğine denk geliyo ayağı sonuçta ağır adam ne kadar hoplayıp zıplayabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şu tamamda antep maçı için ayıptır kasti değil demek ki burda da çiftle dalıyor net kırmızı sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 öyle bi kural mı var? tek ayakla basarsa sarı iki ayakla basarsa iki sarıdan kırmızı diye bi de yumruk atarsa nolucak aynı anda? yada 3. bacakla da vurursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Berk videoyu izlersen adam hızlı bile değil, yanından da geçebilir falan çooooook rahat basmadan geçer. Yani adama yanlışlıkla basma ihtimali %0.0000000000000001 falan. Banla kendini futbol bölümünden, sonra sana bugün dediklerimi yap, akıllı ol çift taban gösterip faul yaparsan kırmızıdır, hakem yetememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 barıştık bile cuma günü buluşalım ögleden sonra cips kola kilit önce ben söyledim erkenden söyledim hadi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 cuma yarın lan ohoo, bize yakın bi yerde olsun, çünkü lugano'ya art niyet yok dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 iyi ben sabahtan karıyla buluşucam konuşuruz ögleden sonra gibin luganonun yaptıgı hareketlerin %10u kastidir geri kalanı teknik faullerdir baskette adamın diğerine arkadan sarılması gibin ayrıca luganoya kasap diyenler servete emre güngöre filan baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Servet lugano'nun yanında manav kalır. Evet bu kadar iğrencim yıh yıh, öğlen 3ten sonra ara, 3e kadar uyuyo oluyorum. Bişeyler yerim ben snra da donutçya gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 göt göbek büyütürüz güzel fikir subwaye de gidebiliriz tarçınlı hedelerden yeriz ararım ögleden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benjani said: http://i.imgur.com/mDRD8.jpg ahah süper resimmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kocum benim. kiskananlar catlasin >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fizban said: gayet ciddiyim. lugano gibi bir adam, o cüssede (ve kabul edin etmeyin, o yetenekte bir adam - futbol yeteneği olarak demiyorum, çeviklik vs olarak fiziksel yetenekten bahsediyorum), istese rakiplerini çok rahat sakatlar. ama sadece korkutmak için yapıyor bunları. başarıyor. güzel mi ? değil. Abi Lugano'yu savunma ama, elinden geleni yapıyor sakatlamak için. Yerdeki adama çift dalmalar, ikili mücadelede surata dirsekler, hakem bakmazken ayağa basmalar, topsuz alanda çifte dalmalar, makasa alıp düşürmeler, taban göstererek ayak 50 cm havada kaymalar falan... Lugano Türk futboluna gelmiş benim gördüğüm kadarıyla en pislik adam bu konuda. Ha, yaptıkları takıma faydalı mı dersen faydalı. Sindiriyor çünkü dediğin gibi. Ama aynısını ispanyada ingilterede yapmaya kalksa adam sezonda 5-6 maç falan oynar anca. Hele kazara adam sakatlayan oyuncunun bile tehdit telefonları aldığı ingilterede olur da yıldızlardan birini sakatlarsa ya da ispanyada messiyi ronaldoyu falan sakatlarsa linç ederler bu adamı. Servet de az hayvan değil, ama servet tam bir kontrolsüz güç. Adam kendi ayaklarını kontrol edemiyor falan, bu adam öyle değil bilinçli yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bunun amacı sakatlamaktan ziyade sinir yıpratmak. işi gücü pislik.. rakibi nasıl "zıvanadan çıkarırım"ın peşinde, bi git top oyna be adam. bunun kadar asabımı bozan futbolcu yok stsl'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 e adam başarılı işte, futbolcuyu geçtim tv başındaki seni bile çıldırtıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hahahahah harrynin title çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Anadolu takımlarında ne stoperler var kademe anlayışı olmayan sadece gelene tekme atıp indiren Lugano onların yanında kanatsız melek kalır. Lugano kasap değil sert oynuyor + futbolun pisliğini iyi biliyor buda tüm rakiplerine itici geliyor. Best of Materazzi - Kasap Ötesi :) http://www.youtube.com/watch?v=yXJvnYBpFpY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Van Persie çok ağır bir sakatlık geçirdi şu at plasentası yöntemiyle falan tedavilerle toparlayabildi ancak, hadi Lugano bunu bilmiyor, bilmek zorunda da değil. Ama dostluk maçında çift dalan bir hayvanı that's the football diye değerlendirmek akıl almaz birşey gerçekten Güntekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bizim Gökmen her zamanki gibi kendi takımından çok "FB'ye nasıl bok atarım" derdine düşmüş, millete de yol açmış, güzel olmuş valla baya eğlendim okurken. Fakat: http://www.swfcabin.com/swf-files/1285125877.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 fizban said: lugano 4 yıldır hayvan ya hani, sakatladığı bir adam var mı ? sdfsfs sanki luganonun yeteneğiymiş gibi sölemişsinde, en son hareketi için bakarsak, orda van persie'nin sakatlanmaması lugano'nun becerisi değil, van persie'nin becerisi. Adam son adımı sağ ayakla biraz dışarı atıyor daha sonrada sakatlanmamak için kendini mantıklı bir şekilde fırlatıyor. yoksa 2 ayağını aynı anda kırabilcek potansiyeli vermiş lugano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Lugano'dan nefret ediyorum. Futbol teröristi. Ülkeden sınırdışı edilmeli. ama bir gerçek var. Adam müthiş. Her türlü çirkefliği sertçe müdahaleyi gayet zekice yapıyor. Adam işi gerçekten biliyor. Fizban'ın dediği doğru adam kimseyi sakatlamadı şu ana kadar. Türkiye'de kaç tane kasap var bacakları milletin eline verdi. Lugano'nun beşiktaş maçında yaptığı çirkeflikte gayet harikaydı. Nefret ediyorum orası ayrı ama objektif bakınca adam maçı döndüren kişiydi. Ferrari'yi bıktırdı sinirlerine hakim olamayan ferrari'de kırmızıyı yedi. Adam bunlara rağmen uruguay milli takım kaptanı. Bu pozisyonda da dikkatli bakın aslında kontrollü giriyor ama kasap gibi işte =) Lugano'dan nefret ediyorum. Ülkeden kovulması lazım.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar