Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 www.paintsign.com / www.boyatopu.com siteye yorum yapmak haliyle serbest; ama topicin temel amaci guzel olmus mu dan ziyade, yeni actigimiz fb sayfasini tanitmak o bakimdan, ankarali olmasaniz ve kampanyadan yararlanmayacak olsaniz bile bir likelayiverirseniz sukela olur, makbule gecer operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hemen like bastim. (hatta oyle ki senden once bastim nefirim :p) site guzel olmus baya hosuma gitti. fotograflar guzel. ucretler makul (kaliteyi baz alirsak hele) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 likeledim. siz mi işletiyonuz? tek gelip sıkabiliyo muyuz? forever alone stayla ankara paintball buluşması yapalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gerçekten başarılı, özellikle gece paintbll olayı çok iyyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ben de arayıştaydım ankarada. Biyerde bulmuştum da, şimdi yabancıya gitmesin. Like da çektim! Çok harika olmuş site. Buradan oynayıp olacak ta, takımı olmayan varsa haber etsin gün saat vs, gidelim Ankaralılar olarak, zira fiyatlar fena değil. PS. KDV dahil değil olayı iyiymiş ama! Çakallar sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 5 yıl önce filan burda oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam.bugüne kadar paintball oynadığım en iyi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ana lan benimde paintball'a basladigim yer bura hahaha, burdan baska yere gitmezdik biz. Super olmus buarada, cok begendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 güzel bir site olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fede said: ankara paintball buluşması yapalım o zaman dördüncü paticik ankara paintball buluşmasını gerçekleştirmek için uğraşmıştık bi ara ama adam çıkmadı. ankaralı çoğu kişi istanbula veya yurtdışına çıkmış, adam kalmamış. dorn amcadan destek bekliyoruz, belki sıksa birşeyler çıkar forumdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 lan su yasima geldim bi paintball a gidemedim, ankaraya gelirsem kesin gelirim ben buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Rotweiler said: PS. KDV dahil değil olayı iyiymiş ama! Çakallar sizi... patilere dahil, problem yok. bir de fbdan begenin, 50 extra top da oradan, oh mis olumlu elestirilere tesekkur ederiz efenim, birde sagda solda tanitip likelari -ve mumkunse rezervasyonlari- arttirirsak cogzel olur fede; grup toplayip geliyorsunuz, 10+ tavsiye ediyoruz, saha essek gibi cunku, gelgelelim 'biz 5 kisi saklambac oynayacagiz' derseniz de olur. ama grup bulamazsan sen yalniz gel ben sikarim sana ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 like'i bastim, ama facebook sayfasindaki o hatun resimleri ne haci ehueh ? bunlar da dahil imaji mi yaratmaya calistiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 cevap 1; ne hatunu ya? ha su markerlarin ucundakileri diyorsun, dikkat etmemisiz... cevap 2; estetik kaygilar abi, hem erkeklerin bilincaltina oynuyoruz cevap 3; guzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 menüdeki yazıları okumakta güçlük çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 DENİZE EN UZAK BEACH CLUB!.. bu ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bizde yalan yok, var mi daha uzagi? =P bi de videoya niye yorum yapmiyorsunuz abi, ben en cok onu begeniyorum ehuhe http://www.paintsign.com/p/default.asp?C=23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Iyı hoş guzel de menu font yorucu bea abi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 O zaman 4. angara geleneksel peintbol turnuvasını yapın da akalım, pati'yle gitmezsem gitmiyorum zaten 3'üne de patiyle gelmiştim :) burası mühye köyündeki mekan mı çok iyi olmuş yaaa kuşbakışı çekim de çok iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Nefr said: bi de videoya niye yorum yapmiyorsunuz abi, ben en cok onu begeniyorum ehuhe quadrotor ile mi çekildi o? el yapımı mı hazır bi modelmi? hazırsa hangisi? çekimler biraz random olmuş, ortam falan çok güzel aslında, bi kaç figüran oyuncuyla baya güzel bir şey çekilebilir orada. bi de aletin garip bi tarafından çekiyor kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahah aynen ben de onu düşünmüştüm biliyo musun. bu bi markanın vardı, iphone ile bağlanan, onun videolarını izleyesim geldi yine. parrot ar drone..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 androidle de kullanılıo o artık :P ama o alet wireless üzerinden çalıştığı için range sıkıntısı var ve açık havada pek verimli değil gerçi sakin bi havada böyle bir çekim için yeterli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 cidden güzelmiş site, kuşbakışı saha iyi düşünülmüş, kamyonetler falan ilk defa görüyorum paintball sahasında.o binanın içine girilebiliyor mu bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Orda pusuya yatan birinin ağzına silahın arkasınının sokulması ihtimali oldukça yüksek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Nefr, 50-100tl at sana reklam acayım. 1000'leriz onu ucuza asdafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 giriliyordu, alt katta 2 koridor var, dışarıdan da kapılar fln çok gergin bir ortam oluyordu altta, üstü de meydan savaşı gibi aynı zamanda dışarı bakan pencereler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar