sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sen 13 tane adamı Türk milli takımınamı yolluyorsun sadece? Biz yollamıyormuyuz hadi zekadan yoksunsun, gözden nizamdandamı yoksunsun sen kim oluyorsun Fener'in yolladığı adamları beğenmiyorsun? halen gelmişsin bana 87 yılında işe başlamış adamla 2000 yılında işe başlamış adamı karşılaştırıosun madem o kadar adamsın Futbolculuklarını karşılaştır gerçi ona seninde kapasiten yetmez. Emre evinin havuzundamı sakatlandı? dünyalar kadar laf ettiğiniz ama milli takım kampında kaburgası kırılan GG arkadaşlarıyla mangal yaparken mi sakatlandı? Senin şu an ki TD'in ağlamıyormuydu 2008'de ah gg olacaktı diye? Paticikde bile kazımdan miğdesi bulanan GS'li taraftarlar var bana kazımın ne tarafını savunacaksın bu benim görüşüm o adam hak etmiyor o formayı. Asıl kendin yüssüzlük terbiyesizlik yapıyorsun çapulcu diye beğenmediğin adamlar milli takım oyuncusu, bu adamlar kendi takımlarının domino taşları bu adamlar sakatlanmasın diye dua edecek tabiki td, sanki FT 723478239423 kişiyi göndereyim sakatlanırlarsa sakatlansınlar çüklerimi saolsun diyor? Terbiyeni edebini takın dün geldin bugün kokmaya başladın, hani şu yazıdaki kaba tabirleri kullanmazdım ama sen bu tarz laflardan anlıyorsun anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bazen futbol bölümündeyken gözümden bir damla yaş akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Banlanmaya çalışıyorsan,yada tahrik edip banlattırmaya çalışıyorsan boşuna uğraşma senin seviyene inip yörünge yolculuğuna çıkmaya niyetim yok. Gökhan Gönül bugüne kadar 25 kere milli forma giymiş, yerden yere vurduğun Sabri 100'ü aşkın kez milli takım forması giymiş bi adam. Gökhan Gönül'ün daha iyi olduğunu,oynasa daha iyi olucağını herkes kabul ediyor burda. Millete saldırıcağına önce bi okuduğunu anla, Türk teknik direktör milli takıma yolladığı oyuncuların başarılı olup takıma katkı sağlayıp milli takımı başarıya taşımasını diler, aman sakatlanmasınlar demez. Teknik direktörlerin oyunculuklarını karşılaştırmak neyin kafası onu da anlamadım,Hagi en iyi teknik direktör mü sana göre? Ha ayrıca Fatih Terim'in futbolculuk kariyeri de Aykut'tan baya öndeymiş tabi Fatih Terim forvet olmadığı için senin gibilerin bilmemesi normal. Fatih Terim diye küçümsediğin adam futbolculuk kariyerinde de 51 kez A Milli 327 kez Galatasaray forması giymiş bi adam. Galatasaray'ın kaç tane oyuncusu milli takımda sakatlandı bi dön düşün biraz,biz Arda gibi bi oyuncudan mahrum oynadık 1 sezon da sizin gibi ağlamadık milli takım rererö diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ve sonra düşünüyorum, neden bu kavga, neden bu gürültü patırdı. http://www.youtube.com/watch?v=B3OdFtHlkwk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Of bu sene inanilmaz heyecanli bi futbol var sahada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 dostum bi fenerli ile tartışılmıcagını hala öğrenemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Deacon said: Of bu sene inanilmaz heyecanli bi futbol var sahada ya. Antalyaspor çok çılgın top oynuyor lan. Ah bir forvetimiz olsa. Emrah Başsan geliyor açılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Red said: dostum bi fenerli ile tartışılmıcagını hala öğrenemediniz Ya rage açıp küfür edip banlansın diye tartışıyorum zaten yoksa anlamıyacak adama neden laf anlatmaya çalışayım ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 gerçekten çok komiksin ericcantona hepimiz sana çok gülüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yoo ben gulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 varsa komik bişey anlat biz de gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 biz derken sizi kastetmedim zaten. erkekler olarak gülüyoruz biz ihihiihihi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Holy said: gerçekten çok komiksin ericcantona hepimiz sana çok gülüyoruz :D Sen dengim değilsin,git biraz arkasokak oku öyle gel karşıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 arkasokak okuyarak dengin mi olacağım? :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bak isteyince seni bile güldürebiliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 cantona-sleepingdeath uzatmayın abi şu tavrınızı, yeter yani ikinizin de kendince haklı yanları vardır illaki ama sıktı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tamam cantona başgan imparator terim en büyük topçu sarbi başgan kazımın hastayız yazdıklarımdan da anlamıyorsun :( umarım yukarıdaki yazdıklarım seni tatmin etmiştir çünkü bunu da anlamazsan durum vahim rehabilitasyon sonun sanırım :( merak etme dünkü çocuk zaten uçarsam yörünge dışına yüssüzlük yapıp 2. veya fake bir acc ile yazacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 baydın hakikaten hayır arkasokak saçmalasa da içi dolu mesajlar atıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 şu adamı uçursanız artık, paso karşıdakine gerizekalı diyor ama yazmaya devam edebiliyor... ve hakkaten içi boş, saçma sapan mesajlar atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kime demişim bir bulsana? İçi boş boş konuşan ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sabah sabah ne bu sinir? forumda hakaret yasak, cezası var. insanlara "iq'n düşük" vb gibi sözler hakarete giriyor. aynı şekilde tahrik de yasak, onun da cezası aynı. "adamı küfrettirip banlatmaya çalışıyorum"dan daha iyi kanıt zaten yok, itiraf. Topici de bir süreliğine kilitliyorum, ortalık sakinleşince açılır tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sleepingdeath said: Ayrıca dünkü çocuk mümkünse nickimi kullanarak münakaşaya girme futbol bilgin zekan iqn herşey ortada seninle laf yarışı yapacak değilim. çok talihsiz mesajlar ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oha nobre bu nasıl gol lan http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=99465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 O çok iyi ya daha önce avrupa futbolunda öyle frikik kullanan bi takım daha vardı ama hatırlamıyorum şuan ismini :/ teoride fena fikir değil aslında ama pratikte yerde duran topa vurmak daha doğru geliyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar