Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2011 / 2012

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Sen 13 tane adamı Türk milli takımınamı yolluyorsun sadece? Biz yollamıyormuyuz hadi zekadan yoksunsun, gözden nizamdandamı yoksunsun sen kim oluyorsun Fener'in yolladığı adamları beğenmiyorsun? halen gelmişsin bana 87 yılında işe başlamış adamla 2000 yılında işe başlamış adamı karşılaştırıosun madem o kadar adamsın Futbolculuklarını karşılaştır gerçi ona seninde kapasiten yetmez. Emre evinin havuzundamı sakatlandı? dünyalar kadar laf ettiğiniz ama milli takım kampında kaburgası kırılan GG arkadaşlarıyla mangal yaparken mi sakatlandı? Senin şu an ki TD'in ağlamıyormuydu 2008'de ah gg olacaktı diye? Paticikde bile kazımdan miğdesi bulanan GS'li taraftarlar var bana kazımın ne tarafını savunacaksın bu benim görüşüm o adam hak etmiyor o formayı. Asıl kendin yüssüzlük terbiyesizlik yapıyorsun çapulcu diye beğenmediğin adamlar milli takım oyuncusu, bu adamlar kendi takımlarının domino taşları bu adamlar sakatlanmasın diye dua edecek tabiki td, sanki FT 723478239423 kişiyi göndereyim sakatlanırlarsa sakatlansınlar çüklerimi saolsun diyor? Terbiyeni edebini takın dün geldin bugün kokmaya başladın, hani şu yazıdaki kaba tabirleri kullanmazdım ama sen bu tarz laflardan anlıyorsun anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Banlanmaya çalışıyorsan,yada tahrik edip banlattırmaya çalışıyorsan boşuna uğraşma senin seviyene inip yörünge yolculuğuna çıkmaya niyetim yok.
Gökhan Gönül bugüne kadar 25 kere milli forma giymiş, yerden yere vurduğun Sabri 100'ü aşkın kez milli takım forması giymiş bi adam.
Gökhan Gönül'ün daha iyi olduğunu,oynasa daha iyi olucağını herkes kabul ediyor burda.
Millete saldırıcağına önce bi okuduğunu anla, Türk teknik direktör milli takıma yolladığı oyuncuların başarılı olup takıma katkı sağlayıp milli takımı başarıya taşımasını diler, aman sakatlanmasınlar demez.
Teknik direktörlerin oyunculuklarını karşılaştırmak neyin kafası onu da anlamadım,Hagi en iyi teknik direktör mü sana göre?
Ha ayrıca Fatih Terim'in futbolculuk kariyeri de Aykut'tan baya öndeymiş tabi Fatih Terim forvet olmadığı için senin gibilerin bilmemesi normal.
Fatih Terim diye küçümsediğin adam futbolculuk kariyerinde de 51 kez A Milli 327 kez Galatasaray forması giymiş bi adam.

Galatasaray'ın kaç tane oyuncusu milli takımda sakatlandı bi dön düşün biraz,biz Arda gibi bi oyuncudan mahrum oynadık 1 sezon da sizin gibi ağlamadık milli takım rererö diye...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam cantona başgan

imparator terim

en büyük topçu sarbi başgan

kazımın hastayız

yazdıklarımdan da anlamıyorsun :(
umarım yukarıdaki yazdıklarım seni tatmin etmiştir
çünkü bunu da anlamazsan durum vahim rehabilitasyon sonun sanırım :( merak etme dünkü çocuk zaten uçarsam yörünge dışına yüssüzlük yapıp 2. veya fake bir acc ile yazacak değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah sabah ne bu sinir?

forumda hakaret yasak, cezası var. insanlara "iq'n düşük" vb gibi sözler hakarete giriyor.

aynı şekilde tahrik de yasak, onun da cezası aynı. "adamı küfrettirip banlatmaya çalışıyorum"dan daha iyi kanıt zaten yok, itiraf.

Topici de bir süreliğine kilitliyorum, ortalık sakinleşince açılır tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...