küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bu lig sadece 3 takımdan mı oluşuyor allasen. Diğer takım taraftarlarının da başlığı açılsın. Haydi bakalım bol gollü, zevkli, çekişmeli, Antalyaspor'un başarıları ile dolu bir lig olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben seneye baya çekişmeli bir lig bekliyorum.özellikle kayseri ve antep üst sıraları baya bi zorlayacaklar gibi. geçen yıl düşecek takımları 3 te 3 bilmiştim :P geçen sezonu pek takip etmediğim için tahmin etmek zor ama mersin,ordu,gençlerbirliği ve sivas ligde kalmak için kapışır gibime geliyor.belki bunlara samsunsporda katılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kayseri'den bir bok olmaz kusura bakmayında, yerlerini sağlama alırlar, iki üç adamda sakatlanmış olur o sırada sonrada maç satışlarına başlarlar 2 senedir yaptıkları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Valla Samsun gitti Young Boys'un teknik direktörünü aldı ehaueah umarım hemen düşmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Fenerin 6 puanı gitti o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 mersin idmanyurdu iyi bütçe ayırmış gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nobre ve tabatayı da istediklerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Masquerade said: Fenerin 6 puanı gitti o halde. GS maçları nötrler ya sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Hah fizban dan bekliyordum bunu sen gelmisin ilk ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Kadıköy'de şeytanın bacağını kırdık, 6 puan devri kapandı artık:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 şunun için yer bulamadım da buraya koyayım dedim, http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/52389/ ne güzel günlermiş, elde poşetle maça gelmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 said: Filede dev kapışma (!) Futbol dünyasının önemli isimleri Çeşme'de bu kez plaj voleybolunda karşı karşıya geldi. Emre Belözoğlu, Ayhan Akman, Necati Ateş, Ümit Kayıhan ve Yılmaz Vural gibi önemli isimler hünerlerini plajda gösterdi, sahneye çok güzel görüntüler çıktı. ligtv.com.tr ahaha sonu çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Yabancı sayısı sınırsız oluyormuş ve 6 yabancı sahada olabilirmiş + ama kulüler istediği kadar yabancı alabilirlermiş. Kaynak : Radyospor (Aydın Cingöz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 komple kalksın artık yeter.. tırsmasınlar bu kadar türk futbolu telef olcak fln diye. sanki daha kötüsü olabilcekmiş gibi ayrıca faydası var bence futbolumuza kalkmasının, hem futbolcuların başarılı olmak için daha çok çalışması gerekecek, hem de abuksubuk ücretler duymaktan kurtulucaz opsiyonlar artınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Fikstür ne zaman çekilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Skibbe - Eskişehirspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 oha dalmat orduspora gelmiş dicektim ki çakmasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kardeşiymiş orjinalinin:) daha ilk sayfada 2-3 kişi Samsun düşer demiş Petkoviç reis 3-4-3ü istediği gibi oynatırsa lige renk veririz geçen yıl Karabük'ün yaptığı gibi. yabancı transferlerimiz hep nokta transferler kemik kadromuzuda bozmadık uyum sorunu yaşamazsak çok can yakarız eskisi gibi. Antalya, Ordu, Sivas, Manisa, Mersin Papaz Yurdu falan varken bize sıra gelmez düşmek için. bu yılın hayal kırıklığı Trabzonspor olacak ilk 5te bitirsinler başarıdır onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Skibbe Eskişehirspor'a gelmiş. Zico gelsin istiyordum ama geçen sezon da disiplinli, yabancı ve TR'den uzak biri gelsin demiştim. Nedense pek memnun olamadım Skibbe'yi duyunca, umarım başarılı olur. Ama şu ana kadar hiç bir transferi yok adamın, olanlarla neler yapcak, nasıl anlaşacak bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Bir Skib bıraktı manşeti ile daha karşılaşacağız... :D Ahahaha biri koysun o resmi :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 xaty said: Skibbe Eskişehirspor'a gelmiş. Zico gelsin istiyordum ama geçen sezon da disiplinli, yabancı ve TR'den uzak biri gelsin demiştim. Nedense pek memnun olamadım Skibbe'yi duyunca, umarım başarılı olur. Ama şu ana kadar hiç bir transferi yok adamın, olanlarla neler yapcak, nasıl anlaşacak bilinmez.skibbe çok iyi hoca aslında ya.bundesliga hastası bi arkadaşım var bayılıyor adama.eskişehir de iyi kadro kurdu bu sene bence eğer kumaşı tutturursa çok başarılı olacaktır. hem uygun dan kurtulduğuna sevinsin bence eskişehir takımı :P ben olsam uygun dan sonra kim gelse sevinirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sadece Uygun değil, Ümit Karan'dan kurtulduğu için de gayet mutlu Eskişehirsporlular. Uygun ilk geldiğinde memnun olan sayısı çok azdı, taa o zaman yapılan açıklamalar Uygun gönderildikten sonra yeniden yayınlandı. Çok farklı şeyler yazılıp konuşulmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Esnaf said: xaty said: Skibbe Eskişehirspor'a gelmiş. Zico gelsin istiyordum ama geçen sezon da disiplinli, yabancı ve TR'den uzak biri gelsin demiştim. Nedense pek memnun olamadım Skibbe'yi duyunca, umarım başarılı olur. Ama şu ana kadar hiç bir transferi yok adamın, olanlarla neler yapcak, nasıl anlaşacak bilinmez.skibbe çok iyi hoca aslında ya.bundesliga hastası bi arkadaşım var bayılıyor adama.eskişehir de iyi kadro kurdu bu sene bence eğer kumaşı tutturursa çok başarılı olacaktır. hem uygun dan kurtulduğuna sevinsin bence eskişehir takımı :P ben olsam uygun dan sonra kim gelse sevinirdim skibbe zaten çok iyi bir adam da disiplin sağlayamıyor. Adamın oynattığı takımlar, geçen sezon ki Frankfurt dahil sezonun ilk yarısı hep hayvani yükselişe geçiyor. Böyle yenilmeme serileri falan, sonra ne oluyorsa ligin ikinci yarısında böyle rezalet bir oyunla düşüyor. Artık havaya giren takımı kontrol mu edemiyor dersiniz, kendisi mi havalanıyor dersiniz bilemem ama kesinlikle kötü teknik adam değil, sadece disiplin konusunda eksiklikler var. Yoksa adamın kurduğu Leverkusen'in hali şuan ortada, Galatasaray'daki kadrosu ve o takımın geldiği nokta ortada (double adnanlar sağolsun sonrası da belli de), frankfurt'un ilk yarı o dar kadro ile oynadığı futbolda ortada, adam çok başarılı, sadece daha çok pişmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tam pişeceği yer eskişehir bence, hele küme düşmeler olursa çok daha net olur işte ilk 5'e sokar takımı, ondan da şampiyonluk beklenmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Skibbe iyi adamdır.GS ye Bordeaux deplasmanında yokluktan 3-5-2 oynatmıştı gayette güzel oynamıştık 0-0 bitmişti.Bazıları gibi yoklukta Cana stoper Kewell stoper koymayıp sistem değiştirmişti.Birşeyler yapma çabasında bir insan.Ama Türkiye'de o Alman disiplinini ne kadar bulur bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar