Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bilsem niye sorayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tatar ramazan hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Gerge bayagi oyuna susamis belli , ben gormedim o tarzda, daha doğrusu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Abi, 6 yıldır X1600 kullanıyordum ve sadece NDS oynuyordum neredeyse. Tatile girdiğim bu hafta yeni bilgisayarla murada erdim =) NDS'nin çok iyi oyunları var ama yeni şeyler çıkmıyor artık pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Oha 6 sene, torrente yapis cek dene begendigini satin al, sana gunah degil resmen inzivaya cekilmissin bre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 6 sene önce makine iyiydi ama. Unreal 3 sonrasını oynayamadım sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 GERGE said: Var mıdır? 3d modellenmiş, yandan bakılan şirin grafiklere sahip oyunları kastediyorsun sanırım. o tip fazla oyun yok. http://i.imgur.com/3bpQn.jpg aklıma gelen wik var, ona bakabilirsin: http://i.imgur.com/kp8Lh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yok, renk paleti ve oyunun geçtiği ortamların o detaylı, mükemmele yakın gelen bana tasarımı açısından diyorum. RPG de olur yoksa, FPS de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 trine'ın cok unique bir art tarzı yok, o yüzden sacma bir sekilde benzerini bulmak zor. anladın sen beneım demek itediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 grafik modlarıyla oblivion deneyebilirsin, dungeon grafikleri trine'a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu trine tarzı oyun var mı hakkaten.ben çok sevdim o oyunu.oynayış olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar