Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Koç Üniversitesi ve Amsterdam Üniversitesi'nin projesi bir sayfa var. Düşüncelerinizin hangi partiye uygun olduğunu söylüyormuş. http://www.oypusulasi.org/ Sonuçları yazın bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hic fena degil acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 katılma eğilimindeyim ortada katılmama eğilimindeyim bdp dsp mhp chp dp bbp akp sp has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hmm. DSP çıktı da, dsp yi de severim de, verilmez ki abi... http://i55.tinypic.com/2lx88t2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hatta 2007 de dsp ye vermiştim baykal'a kıl olduğum için, gg oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp çıkartmak kolay bu anketten sanırım yani ceteris paribus deyince evet pat diye dsp çıkıyor da kazın ayağı öyle değil tabi bana da sipeyskeyk'inkinin biraz daha güney batısında bişey çıkmıştı. bir sınır chp'ye bir sınır akp'ye dayanıyordu ve dsp'ye yakındım epey. tabi wtf çekip kapadım sayfayı heh. (sipeys'de akp kıl payı içerde chp dışarda kalmış bende tam tersiydi neyse ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sipeys BBP'ye ver abi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp ye yakın çıktı bende, kesin bozuk bu anket :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp viralıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp çıktıdan çok dsp yi ortaya yakın sola çekmişler. sola yakın çıkarsa sizin halkanız ve statükocu değilseniz dsp'ye yakın gibi gözüküyorsunuz. gerçi sorun dsp'de değil, akp'nin değişimci kısımda yer almasında.. ASDASDAHSDASDGAGDYAGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 iki eksende de merkeze en yakın parti böyle gelmiş böyle gitsinci parti mi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 statüko/reform ekseni ne abi? adam şeriatçıysa reformcu olur otomatikman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://i51.tinypic.com/2epiqut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 işte kermit!!! ve herkesi kucaklayan düya görüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 solcu çıkmadım ya cool gözükemedim ona üzüldüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Doktorlar kamu görevlisi olarak çalışıyorlarsa, özel sektör için çalışmamalıdırlar. "Katılıyorum" dedim diye ankette eksenim kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yanlış bu test, Dairenin alanında parti kalmaması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Nasıl kopyalıyorsunuz anket sonuç sayfasını? Ben kopyalayamıyorum. Neyse, geçti artık. Sola yakın çıktım tabi, bana yakın olarak önce DSP, sonra CHP göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 birinci soru şu; said: Daha yüksek vergi ödemek pahasına da olsa sosyal programlar devam etmelidir ha gülüm oldu ezberden gir şuna.. üşlenin mevcut ejkonomik durumu nedir? demografik yapısı nedir? sosyal programlardan kasıt nedir.. he canım he yiğidim ezbere girişin hep böyle yapın bayılıyorum böyle robotik anket yapanlara bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tam chp'nin üzerine denk getirdim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 pek bisi anlamadim ama sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar