Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Koç Üniversitesi ve Amsterdam Üniversitesi'nin projesi bir sayfa var. Düşüncelerinizin hangi partiye uygun olduğunu söylüyormuş. http://www.oypusulasi.org/ Sonuçları yazın bakalım :)
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 katılma eğilimindeyim ortada katılmama eğilimindeyim bdp dsp mhp chp dp bbp akp sp has
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hmm. DSP çıktı da, dsp yi de severim de, verilmez ki abi... http://i55.tinypic.com/2lx88t2.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hatta 2007 de dsp ye vermiştim baykal'a kıl olduğum için, gg oldu tabi.
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp çıkartmak kolay bu anketten sanırım yani ceteris paribus deyince evet pat diye dsp çıkıyor da kazın ayağı öyle değil tabi bana da sipeyskeyk'inkinin biraz daha güney batısında bişey çıkmıştı. bir sınır chp'ye bir sınır akp'ye dayanıyordu ve dsp'ye yakındım epey. tabi wtf çekip kapadım sayfayı heh. (sipeys'de akp kıl payı içerde chp dışarda kalmış bende tam tersiydi neyse ki)
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp ye yakın çıktı bende, kesin bozuk bu anket :/
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dsp çıktıdan çok dsp yi ortaya yakın sola çekmişler. sola yakın çıkarsa sizin halkanız ve statükocu değilseniz dsp'ye yakın gibi gözüküyorsunuz. gerçi sorun dsp'de değil, akp'nin değişimci kısımda yer almasında.. ASDASDAHSDASDGAGDYAGSD
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 iki eksende de merkeze en yakın parti böyle gelmiş böyle gitsinci parti mi demek
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 statüko/reform ekseni ne abi? adam şeriatçıysa reformcu olur otomatikman.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://i51.tinypic.com/2epiqut.jpg
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 işte kermit!!! ve herkesi kucaklayan düya görüşü.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 solcu çıkmadım ya cool gözükemedim ona üzüldüm ama
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Doktorlar kamu görevlisi olarak çalışıyorlarsa, özel sektör için çalışmamalıdırlar. "Katılıyorum" dedim diye ankette eksenim kaydı.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yanlış bu test, Dairenin alanında parti kalmaması gerekiyordu.
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Nasıl kopyalıyorsunuz anket sonuç sayfasını? Ben kopyalayamıyorum. Neyse, geçti artık. Sola yakın çıktım tabi, bana yakın olarak önce DSP, sonra CHP göründü.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 birinci soru şu; said: Daha yüksek vergi ödemek pahasına da olsa sosyal programlar devam etmelidir ha gülüm oldu ezberden gir şuna.. üşlenin mevcut ejkonomik durumu nedir? demografik yapısı nedir? sosyal programlardan kasıt nedir.. he canım he yiğidim ezbere girişin hep böyle yapın bayılıyorum böyle robotik anket yapanlara bravo
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tam chp'nin üzerine denk getirdim :)-D
Öne çıkan mesajlar