cetintas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vivavale said: cetintas said: Ayette böyle yazması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu bir... Çok şükür, padişahımız henüz istediği şekilde ana yasamızı değiştiremedi ve halen ana yasamıza göre tek eşlilik resmi ve geçerlidir. Bu iki... Dinin afyon olup da insanları nasıl uyuttuğuna ne çok örnek görüyoruz şu günlerde ey Manitu. Bu da üç... Senin inanıs sekline kalmıs bu bir... siyaset ile ne alakası var onu anlayamadım bu iki... kur an ı bilmeyip de her söyleneni din diye algılayıp,ona alet olanlardan yola cıkarak dine laf atanlara da.lol bu da üç... Ayette ap acık yazıor bir den cok es alacaksın die bi zorunluluk yok. bunu günümüze uyarlarsak anayasamızda tek eslilik var,ayette de tek eslilik uygun görülüyor. isteyen istedigi gibi anlar yasar.vesselam Demişsin ki kendi fikirlerimi belirteyim(zaten başkasının fikirlerini neden belirtsin ki insan),eh ben de açıklama ihtiyacı hissetmeden kendi fikirlerimi belirttim. Güzel dinin hoşgörü dini ise, sen de o güzel dinin hoşgörü sahibi bir ferdi isen benim gibi adamların fikirlerine de tahammül edeceksin. Yok etmeyeceksen de, etmeyeceğini belirt, ona göre yanıt verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 adam 4 kadın alıyo, hoş gör abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hayatımda duydugum en saçma fikir falan olabilir. bir de hapishaneden kadın mahkumları alalım demiş nasıl bir sapkın düşünce ürünü anlamıyorum hayvan kadın. kendisi de kadın olacak bi de suratsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 senin barınaktan alalımı duymuş ya bella. ama yanlış anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ya zaten kadın erkek eşitsizliğini yaratan, namus kavramını geliştiren kadınlar. Birbirlerine karşı erkeklerin onlara karşı olduğundan çok daha acımasızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 gun gecmiyor ki dunyada sacma samalak bir haber cikmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 said: gerekce olarak Kuveytli erkeklerin zina yapmayacağını gösterdi. gerekceni yiyeyim senin hanimabla. ne güzel kilif uydurmus öyle. ya gidin mutfaga yemek yapin be. susun allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cetintas said: vivavale said: cetintas said: Ayette böyle yazması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor. Bu bir... Çok şükür, padişahımız henüz istediği şekilde ana yasamızı değiştiremedi ve halen ana yasamıza göre tek eşlilik resmi ve geçerlidir. Bu iki... Dinin afyon olup da insanları nasıl uyuttuğuna ne çok örnek görüyoruz şu günlerde ey Manitu. Bu da üç... Senin inanıs sekline kalmıs bu bir... siyaset ile ne alakası var onu anlayamadım bu iki... kur an ı bilmeyip de her söyleneni din diye algılayıp,ona alet olanlardan yola cıkarak dine laf atanlara da.lol bu da üç... Ayette ap acık yazıor bir den cok es alacaksın die bi zorunluluk yok. bunu günümüze uyarlarsak anayasamızda tek eslilik var,ayette de tek eslilik uygun görülüyor. isteyen istedigi gibi anlar yasar.vesselam Demişsin ki kendi fikirlerimi belirteyim(zaten başkasının fikirlerini neden belirtsin ki insan),eh ben de açıklama ihtiyacı hissetmeden kendi fikirlerimi belirttim. Güzel dinin hoşgörü dini ise, sen de o güzel dinin hoşgörü sahibi bir ferdi isen benim gibi adamların fikirlerine de tahammül edeceksin. Yok etmeyeceksen de, etmeyeceğini belirt, ona göre yanıt verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 2 tane istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bu fikirlerde kadınlardan cıkıyor 2dir ne iş know ur place Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vivavale said: isteyen istedigi gibi anlar yasar. Demagoji oluyor o zaman. Önce eleştiriye tahammülsüzlük, sonra da yukarıya böyle yazmak... Başbakan da lafa gelince türkülerden medet umuyor, "aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan içmişiz biz"...tamam da bize saygı sıfır... Ben yemiyorum. Yiyen yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 gabledenler gabletmeyenler gabledilmiştir yaptık mı şimdi? seks kölem olmak isteyen bayan üyeler özelliklerini ve bikinili boy fotoğraflarını da içeren özel mesaj atsın. bikinili boy fotoğrafa karşıt olanlar bikiniyi de çıkartabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cetintas said: vivavale said: isteyen istedigi gibi anlar yasar. Demagoji oluyor o zaman. Önce eleştiriye tahammülsüzlük, sonra da yukarıya böyle yazmak... Başbakan da lafa gelince türkülerden medet umuyor, "aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan içmişiz biz"...tamam da bize saygı sıfır... Ben yemiyorum. Yiyen yesin. ahahahahahahaha. sanırım ya ben yazamıyorum ya da sen okudugunu anlamıyosun. ben ne diyorum sen siyasetten dem vuruyorsun.topic leri mi karıstırdın.lol ben kimsenin inancına karısamam haddime digil. bi de dini söylemi kullanıp oy kasan bi iktidar var bunu biliyoruz fakat konumuz o diil. neyse hakikaten güldüm su son posta.saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şimdi kuveytten amerikaya göçmüş eli yüzü az düzgün bi genç kız, kuwaiti bondage diye bi kitap yazsa parayı kırar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 cetintas said: Tamam Ramazan, Müslüman olacağım zaman dediklerini yaparım. ahahahaha şuna çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vivavale said: cetintas said: vivavale said: isteyen istedigi gibi anlar yasar. Demagoji oluyor o zaman. Önce eleştiriye tahammülsüzlük, sonra da yukarıya böyle yazmak... Başbakan da lafa gelince türkülerden medet umuyor, "aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan içmişiz biz"...tamam da bize saygı sıfır... Ben yemiyorum. Yiyen yesin. ahahahahahahaha. sanırım ya ben yazamıyorum ya da sen okudugunu anlamıyosun. ben ne diyorum sen siyasetten dem vuruyorsun.topic leri mi karıstırdın.lol ben kimsenin inancına karısamam haddime digil. bi de dini söylemi kullanıp oy kasan bi iktidar var bunu biliyoruz fakat konumuz o diil. neyse hakikaten güldüm su son posta.saolasın :) Kaçınılmaz son. Kibar badem bıyıklı gider ve yerini çirkin adam alır. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 beni güldürmeye devam ediyorsun.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 belediyeden mi aliyoruz kolemizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 harika fikir hemen implement edilsin, turkler yerlessin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ayrica cetintas su forumdan badem biyiklilari banlatmanin yolu yok mu dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 uyeleri biyigina gore kategorilendirmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 neye göre kategorilendiriyoruz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 et kulturlerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 topiğe girmişken fikrimi de yazayım. alan memnun satan memnun size ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 senden de iyi kole olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar