Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sizce, 61 ve 82 anayasaları, temel hak ve hürriyetler bakımından aynıyken uygulamada neden farklılık var? Not: cümledeki bozukluk giderildi.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 eşeğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: eşeğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 82 + 61 = 143 6+1+8+2 = 17 -------------- 143+17 = 160 6.2.1 = 12 12-8 = 4 160/4 = 40 Çünkü MHP'nin 40.yılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bahceli 1kelime 1 işleme katilsa acik ara sampiyon olurdu :D su posttan sonra onu anladm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ccc biliyorsan konus ibret alsinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi sahibi geldi ne yapıyorsunuz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bilmez ki sussun sussa bilirdi susmaz ki bilsin bilse susardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 alakasızları gizledim.. alakalı bişi yokmuş. e bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arada 22 sene var yerinde saymak olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Tyrael said: 61 ve 82 anayasası temel hak ve hürriyetler bakımından aynıyken Tyrael said: 61 ve 82 anayasası Tyrael said: temel hak ve hürriyetler bakımından Tyrael said: aynıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 lan anayasadaki 61. ve 82. maddeleri soruyo sanıyorum ne alaka diyorum birbirleriyle alakasız maddeler nerde benzerlik var diye anlamaya çalışıyorum 2 dkdır. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahaha aynen, yazmasan hala düşünücem mal mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Teşekkürler dasaa. Yarın bir hukuk fakültesinde öğrencilerin anayasa sınavında beklediği soruya cevap arayışı içindeyim sadece. Hoca özellikle yorum soruyor burdan fikir edinmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hoca böyle bi soru soramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 anayasal hakkı hocanın, gayette sorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aynı değil de, ayni olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Vizede sorduğu soru anayasanın 2. maddesini değiştirebilecek olsaydınız nasıl yazardınız şeklindeydi. Soruyu tekrar yazıyorum; Sizce, 61 ve 82 anayasaları temel hak ve hürriyetler bakımından AYNIYKEN uygulamada neden farklılık var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Anayasanın 2. maddesi değiştirilemez falan gibi risk budur cevapları yazmayınız lütfen. Adam sistemi yorumlatmaya çalışıyor işte kafasınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 risk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sorulur canım, temel hak ve hürriyetler önemli bir konu anayasa hukuku dersinde. Ama böyle sormaz, çünkü dendiği üzere aynı değil düzenlemeler. Ben vereli dört sene kadar olduğundan detaya giremiyorum, gram hatırlamıyorum valla sdf. Uygulama sorması garipmiş ama, gündemden örnek falan istiyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi sen hangi okulda okuyosun allah aşkına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Maltepe Üniversitesi ben verdim o dersi zaten kız arkadaşım için soruyorum=) sakın gelmeyin gelmeyi düşüneni de vazgeçtirin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nası aynı ya? anlamadım ben. sendikalaşma-örgütlenme vs 82 anayasasında da aynı şekilde miydi örneğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar