Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation Vita

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz para var elimde, kendime bi konsol aliyim diye butun gece kafa yordum

wiiu- oyun yok, gimmick
vita- meh
3ds- mehx2
iksboks- allah korusun

ulan salondaki televizyon icin ikinci ps3 mu alsam acep diye dusunurken ne kadar aptal noktalara gittigimin farkina vardim

toplu oyun alirim artik fiyatlar insin
Mesaj tarihi:
neredeyse 8 senelik oyunlara tam ucret istiyor sony o yuzden psp isi icin bulasmam ahahah, umd destegi olsa gene bi sekil ucuza oyun toplardim

malesef korson power kazanio, vita alirsam kirmam zaten ama eski pusku oyunalrada 30-40$ vermem yani
Mesaj tarihi:
Sony bitti ya, umarım X-Box'un yenisi de PS4'ten iyi olurda aptallıklarıyla birlikte gömülürler.

Vita'yı alalı 1 yıl olacak nerdeyse, kenarda duruyor. Kullanma sürem 5 dakkayı geçmedi.
Mesaj tarihi:
isinamadim ya lbp ye bi turlu, ilk ps3 alirken bundle vermislerdi zaten :/

aman sonye bisi olmasin, eger ps4 patlar meydan microsofta kalirsa windows 9 u gamepad icin uretirler artik bu kafa ile
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ragnarok demosunu indirdim pek sarmadı. persona 4 nasıl acaba, demo koymamışlar.

şu anda da mgsleri aldım oynuyorum vitada. ps1 ve psp klasikleri için bile alınır bu alet. hd tvlerde ps1 oyunları çamur gibi görünüyor mesela ama vitanın oled ekranda çok daha güzel görünüyor. 32'lik bir memory card ve 1 yıllık psn üyeliği ile alet akıyor. (tu)
Mesaj tarihi:
Bu PSP'ye çıkan God of War oyunları nasıl? Gerek oynanış gerek GoW kronolojisindeki yerleri nedir mesela?

Vita'ya alıp oynayasım var 6 şar pounda görünce.
Mesaj tarihi:
Persona 4 3un daha iyi grafiklisi daha cok real life aktivitelisi. Bir de bol bol cinematic var. Fakat buzz kill olarak NA ve EU versyonlarinda Japanese audio yok.O da olsa 9/10 olurmus bu haliyle 8/10 diyorum. Klasik JRPG.

Ragnarok odyssey monster hunter clone u. Fakat baya hosuma gitti, ayrica multiplayeri var, level yok class degistirme secenegi filan var. Action RPG resource gathering oyunu.

ikisi de kotu degil, guzel oyunlar.
Mesaj tarihi:
of aptal atlus ya, p3p'de de millet isyan etti, hadi orada umd filan diye uyuttular ama burada hiç bahaneleri yok. tanrı nis america'yı kutsasın. dual audio koyuyorlar paso.
  • Yeni Oluştur...