Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sırf ileride vita alırsam diye ps2 sürümünü almıyorum ama vita tv'ye bağlanmıyorken hata yapıyorum sanki..
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 gerek yok cok degsitirmisler, endingler komple degismis p4 anime veya oyunu bitirmeyenler bakmasin ADACHI ROUTE CONFIRMED! http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/036/c/2/P4___Adachi_x_Souji_by_ruukobuns.jpg baya genisletmisler hikayeyide, millet hatta mass effect 3un "ITS NOT THE DESTINATION THAT MATTERS, ITS THE JOURNEY" bannerini yapistiriodu paso ehueheu
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 esasında /vg/deki şu buyers remorse general threadlerini takip ediyim ben. bu sene baya yol aşındırıcam gibi. artık bi handheldim olsun lolz ps3e zamanında yapılan NO GAMES şimdi vita için geçerliymiş resmen. bildiğin oyunu yok aletin
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 vitanin durumu ps3 un pazara ilk girdigindeki durumundanda kotu aslinda bi tartisma topigi acmak lazim japon oyun endustrisine neler oluyor diye square enix oyun yapmayi biraktigini, bundan boyle outsource ile baska studyolara oyun yaptiricagini acikladi nintendo 3D kotu bi gimmick itirazini resmen kabul etti, 3d ye degil oyunlara yogunlasicaz artik dedi wiiu nun fiyasko olucagi belli oldu
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Wii U tamamen gereksiz aslında. PS3 ve X-Box360 ile aynı performansı veriyor. Tek artısı mario'da oynican işte. Vita şuan para verilmeyecek bir alet, bekleyin. Ben hala oynamadım oyun moyun vita'da, duruyor kenarda. Uncharted ve MGS HD var işte sadece. Yani Sony'nin adam gibi bişey yapamaması şaka gibi bişey. Software çok dandik vita'da, Youtube yeni geldi, browser'ı kötününde kötüsü. Görünürde heyecan yaratacak sadece 2 oyunu var, Call of Duty ve Assassin's Creed 3. Bu iki oyunun kalitesi Vita'nın batışını yada parlamasını sağlayacak. Ayrıca Vita'yı wii u'nun kontrolörü gibi neden kullanmıyor Sony hala anlamıyorum.
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben ps3'den sonra sonyden mal almam artık dedim, kararım doğru gibi gözüküyor (ps vitaya bakınca)
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yXZiychRKTI&feature=player_embedded#!
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 steam desteklese varya yarın sabah gider alırım heralde aleti bi ama işte alcaz yatacak kenarda oyunu yok anasını satıyım
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Aynen ole, persona 4 golden japan dUb destekledigini solese su an giderim almaya
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 oha çok iyi ya! bunun tam tersi de oluyorsa hemen alınır yani.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Adam yakında programı release edicem diyor. Remote desktop app gibi bişey yapmış adam. Gameboy oyunlarını falanda oynuyor. http://www.youtube.com/watch?v=CfaekJhGhGk&feature=plcp DİKKAT, videoda ki müzik kulak yok edebilir!!!! ses kısın. http://www.youtube.com/watch?v=jJSp35ggE34&feature=plcp
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 çok iyi. yanlız sağlam internet bağlantısı lazım. onun dışında portable battery charger almak lazım. o pil dayanmaz imkan ihtimal yok dışardayken.
mani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Killzone Mercenary 2013 yılında çıkıyor http://www.youtube.com/watch?v=W38ycjEvZQw&feature=player_embedded COD: Black Ops Declassified http://www.youtube.com/watch?v=jHIh4qn8xO8&feature=player_embedded 4vs4 MPsi varmış. çok kötü gözüküyor zaten franchise CoD. Nihilistic yapıyor rezalet. KZ'nin grafikler süper gözüküyor.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ps vita kırılmış. at last we will have something to play on vita!
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 tam tersi hepten oyun çıkmaz artık ama en azından yeni revizyonun çıkışını hızlandırırlar. gelsin tv out!
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Sonunda aldım Vitayı yalnız sıkıntılarım bitmiyor, cihaz modemden devamlı düşüp duruyor ve connecting test uyguladığımda her seferinde modemden düşüyor bu durumu yaşayan tek ben miyim ? bağlantıyı test edince wifi bağlantısı kopan var mı başka?.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Büyük ihtimal modem sorunudur. Bazı modemler mobil cihazlarda çok sıkıntı çıkarabiliyor.
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bu aralar problem yok anlamadim, belki modemdir cozemedim. Guncellemelerle adam olur bu vita benden demesi haftaya 2.0 geliyo zaten 1080p destegi yeni internet tarayici vs vs. Bakalim..
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 RabbiT said: Sonunda aldım Vitayı yalnız sıkıntılarım bitmiyor, cihaz modemden devamlı düşüp duruyor ve connecting test uyguladığımda her seferinde modemden düşüyor bu durumu yaşayan tek ben miyim ? bağlantıyı test edince wifi bağlantısı kopan var mı başka?. dmz aç
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Gerek kalmadi ya duzeldi sikinti yok suan. Bu arada cihaza yeni gelen guncelleme ile turkish eklendi.. Sira turkish oyunlarda.
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Playstation Plus Vita oyunları içinde geçerli oldu ve baya avantajlı oldu bence Vita ve PS3'ye birlikte sahip olanlar için. Plus ücretsiz oyunlar, Vita için; Uncharted : Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt, Tales From Space : Blob Attack, PS3 için; Ratchet And Clank : All 4 One, Infamous 2, Crysis 2, Resident Evil 5: Gold Edition, Cubixx HD, Bulletstorm, SCOTT PILGRIM VS THE WORLD, LittleBigPlanet 2, Motorstorm Apocalypse.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bugun az daha aliyordum, son anda amiral ackbar belirdi kafamda, dur bi oyun litesine bakiim dedim telefondan, dogru durust bisi yok kasa yolundan geri dondum
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 disgaea 3 ve persona 4 golden dışında oyun göremedim hala ben de. video out olan modeli beklemeye devam.
Öne çıkan mesajlar