Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation Vita

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alet teknoloji olarak çok iyi ya. özellikle uncharted ile AR hariç bütün özelliklerini en iyi şekilde kullanıyorsun aletin.

tek kötü yanı ön ve arka kameraları. çok kötü. gerçi pek laf etmek istemiyorum çünkü varlık nedenleri AR . Ama Sony gibi bu sektörde olan bi firmanın daha iyi kamera koymasını beklerdim.

Memory card fiyatları yakın zamanda düşer ve en azından memcard swap ile PSN hesap değişimi pratik hale gelirse 2. bi memcard alıp 2. psn hesabımı kullanabilirim. şu anda gene her hesap için ayrı memcard kullanabiliyorsun ama factory reset gerekiyor alete. saveler falan gitmiyor memcard format atmadığın sürece ama sil baştan ayar yapman lazım her defasında.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi bu cihaza Journey'ii angry birds'leri yada binimum mobile oyunları port etmezler ise çok hızlı gelişemez söyleyeyim.

Hala oyun alasım yok cihaza ve hala iphone oyunlarını tercih ediyorum yoldayken.
Mesaj tarihi:
escape plan çok iyi oyun.

uncharted güzeldi bitirdim.

Gravity Rush US/EU versiyonu haziran ayı gibi çıkacak.

http://www.youtube.com/watch?v=ESfWpWozPmI

onun dışında bioshock, CoD, AC gelecek ama tarih belli değildi sanırım.

konsolun tek eksik yanı pis ömrü. eriyip gidiyor resmen. şu 3full chargelık battery packi illa aldıracaklar yani.
Mesaj tarihi:
angry birds benzerini 25 yıl önce philips konsolda oynuyorduk ya, bir farmville bir de o ne kadar şişirildikçe şişirildi belli değil. demosunu bitirdim yetti, o kadar. intel appstore bedava verdi daha indirmedim bile 50mb.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada, merak ettiğim bir şey var: psp oyunlarını indirip oynayabiliyor muyuz? misal god of war 15tl, mezarcılık yapıp alayım diyorum psn'den ama sonra 15tl'ye bile ağlarım sfkdgj
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
psp oyunlarında hayvani indirim var haberiniz olsun. ne kadar sürecek böyle mi kalacak bilinmediğinden, almak istediğiniz bir şeyler varsa hiç kaçırmayın derim.

patapon 3 ile god of war aldım ben
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tipik japon oyunu, bi bok anlamadan oynuyorsun AMA güzel ahah.

Alınır gibi görünüyor Gravity Rush, ilk incelemelerde olumluydu, biraz daha bekleyelim bakalım.

Nedense vita oyunlarına 100 lira falan veresim yok hiç. 50 Lirayı uygun gördüm, 2. el fiyatları 50 olunca alıcam hep.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
işte p3p olması gereken final sürümü p3'ün, elizabeth'in kardeşiyle female main char resimdekiler. emo main char'dan ikibinbeşyüz kat filan daha iyi femc.
  • Yeni Oluştur...