Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu arada pati'de görülmemiş habercilik oldu bu. di muhabirlik yapmış resmen. title verilsin diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ShadowFury said: IETT "Biz insan taşıyoruz" dışarıdan bakınca pek anlaşılmıyo da o yüzden yazalım bari dedik... Bu konuda haklılar abi. Nedir: at, avrat, silah. Attan farkları yok işte, kafaları da at kadar çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 metrobüs kolpa bir teknoloji, hatta teknoloji bile değil. eskiden tercihli otobüs yolu vardı zaten ortada, tayyíß bşb başkanı olduğuna ilk kaldırdığı şeylerdendi. 15 sene sonra yeni bişey gibi sundular tıpkı tarımı bitirip, "150 milyar dolar yatırımla ilk beş tarım ülkesinden biri olacağız" demek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Metrobüs geçici bir sistemdir ve eninde sonunda raylı sistem yapılmalıdır ve yapılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abso for president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 mani said: hayaldi gerçek oldu. araçlardan biri arızalanırsa tek şeritlik bu yollarda trafiğin aksamaması için kafanı çalıştırmazsan, yokuş çıkamayan araçları ihalesiz bir şekilde satın alırsan işini akla mantığa değilde allah'a bırakırsan böyle oluyor işte. Küçük bir düzeltme, o araçlar çok ta güzel yokuş çıkabiliyor. Sorun o araçlara gereğinden fazla insan yüklenmesinde. Özellikle iş çıkış saatlerinde daha fazla araç ve daha sık aralıklı sefer konması gerekiyor. @goldbären Bir yerden vuracaksan bari düzgün vur. Topkapı-Beyazıt(yanlış hatırlamıyorsam) tramvayın kurulması nedeniyle kaldırıldı. Aynı şekilde Taksim-Zincirlikuyu arasındaki de metronun gelmesi üzerine kaldırıldı. Ne yazıkki raylı sistem İstanbul'daki çarpık kentleşme ve doğal yapı nedeniyle kurulması çok kolay bir sistem değil. Adam gibi, gerçekçi projeler hazırlanıp başına da becerikli yöneticiler konmadan metrobüsü çekmeye devam edeceğiz. İşin kötü tarafı eldeki en iyi alternatifin bu olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Benim anlamadığım o metrobüs hattı kurulurken tozunu toprağını çektik, E-5 de dümdüz uzanıyor zaten, o kadar yolu bilmemneyi kazmışken ray döşemek çok mu zordu? Yoksa 1 sene daha fazla uğraşacaklardı da bir yere mi yetiştiremeyeceklerdi orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Absolut said: Metrobüs geçici bir sistemdir ve eninde sonunda raylı sistem yapılmalıdır ve yapılacaktır. diye umuyoruz. raylı sistemi yapıp bunu da ayrıca minibüs yolu falan yapmasınlar da sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 istanbulçokçirkinbişehirmustahakhepsinebüyükistanbuldepremiyetecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 rock beni yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 güzel bir pictorial olmuş bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oha ben de yen ibir şey sanmıştım.. okula giderken gördüm bozulan metrobüsü, şu süreklşi arıza yapan tırtılalrdandı zoulmuş olan, 3 tane teknik ekip aracı vardı, okuldan dönüyordum 14:30 civarıydı adamlar hâlâ tamir işiyle uğraşıyordu, mecidiye köy istikametine giderken okmeydanı durağının girişinde tek şeridi kapatmışlardı zaten saat 11 den beri orada araç AHAHAHAHAH perte çıkmıştır herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 insan taşıyoruz insan taşıyoruz insan taşıyoruz insan taşıyoruz unutmamalıyım insan taşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak-454.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu adamların en çok övündüğü konu bu metrobüs konusu.O da dışı kalaylı, içi vay vaylı konu. Türkiye'de aynı otobüsleri aldıkları paranın 5'te 1'ine mal edeceklerini açıklamıştı MAGİRÜS'te, MERCEDES TÜRKİYE'de. Ama adamlar HAYALLERİNİ GERÇEK ETMEK için tabii ki 700-800 bin Euroluk otobüslere 4 milyon Euro verecekler ki, birilerinin çocuklarının gemicikleri olsun, birilerinin Üsküdar'da HAVUZLU VİLLA KÖYü olsun, birisinin karısı tüm Türkiye'yi kaplayan hastahane zincirlerinin sahibi olsun, olsun oğlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 art niyet olduğunu sanmıyorum ben o işlerde cetintas. öyle denk gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Doğrudur. Daha yeni YSK önce 12 milyona seçim pusulalarının basım işini bir firmaya vermişti. Birileri nasıl olduysa "ne oluyor lan?" dedi, seslerini duyurdu, yeni ihale 800 bin Lira'ya bir firmaya kaldı. Aradaki farkı da bu ülkede bırak herhangi bir devlet kurumunu, savcıyı, bir gazeteci, tv programcısı dahi sorgulamadı. Öyle bir yanlışlık olmuştur muhtemelen. İlave: bu da linklerden biri http://www.haberpan.com/haber/ysknin-iptal-edilen-oy-pusulasi-basim-ihalesinin-ardindan-yolsuzluk-kokulari-gelmeye-basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 munferit miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya münferit ya sehven.. oluyor öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çetin taş gibiler olduğu sürece rahat uyurum. "gibiler" kelimesi genelde olumsuz anlamda kullanılıyor, ama burada öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mevzuyu yanlış biliyormuşum!! İhaleyi aynı firma almış ancak 72 saat içinde 11 milyon 900 binden 800 bin Liraya düşerek almışlar?!?!?! Yanlışlıkla olmuştur tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Kadir Topbaş açıklama yapar yakında allah'ın takdiri bozulmuştur diye. Ne olacak beklesin vatandaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 İhaleyi iptal etmeden nasıl aynı firmaya tekrar veriyorlar? Veya firma gelip indirim yaptı ise bu seferde herkes manyak yüksek fiyat verir sonra rakamı tam işi alacak kadara düşürür. Bu arada en ucuza verilmesi gereken işte neden ilk başta bunlar kazanmış o saçma rakamla anlamadım ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 dur şurada bir foto çekeyim de eve gidince patiye koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ya haberin detayını okuyunca YSK'nın bundan önceki seçimlerde de benzer bir durumu Finlandiyalı (evet, Finlandiyalı)bir firma ile yaptığını yazıyor!!!Türkiye'de firma bitmiş olmalı veya Finlandiyalı firmanın uzun boylu, sarışın, atletik vücutlu BAYAN (kız mı, kadın mı bilmiyorum) temsilcileri olmalı ki bu SEHVENmiş gibi görünen durum olmuş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar