lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oyun güzel lan, free-roam fps güzel oluyor. oyuna yeni başladım çevrede keçi avlıyorum, inventory büyütmek için.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 steamgiftsten kazandığımı yollamış rus kanka, dl edeyim de akayım.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Save'm patladı, 2. adaya geçerkenki save'i yollayabilecek var mı?
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 oyun baya iyi ya multi de fena değil
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yakalandıktan sonra, yangın çıkan bölüm, kaçınca direk silahla ayaklanmak ve her tarafı botlarla çevrili adada bot tamirine kasmak çok meh
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Henüz oyunu oynamadım ama bunu çok sevdim http://www.youtube.com/watch?v=Y0zdRHTQUeU
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu oyunun olayı neydi ya? adada geçen yaratıklı falan bu muydu? crysis de acaip teknolojik suitli olan mıydı?
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 farcry 1 öyleydi de serideki hiçbir oyunun diğeriyle alakası yok
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yaratık y oksa olmaz ya ben 1 deki tadı arıyorum 2 gibi olmasın
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 oyun çok zevkli ya görevler güzel boş boş takılmak bile zevkli atmosfer felan tabi bayar bi süre sonra ama süper şeyler var.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Oski said: yaratıksız mı yani şimd bu evet yaratıksız diye biliyorum bende henüz bişey çıkmadı yani far cry 1'de sonlara doğru çıkıyomuş gerçi,kesin konuşmayayım.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Oski said: bu oyunun olayı neydi ya? adada geçen yaratıklı falan bu muydu? crysis de acaip teknolojik suitli olan mıydı? sehzade said: yaratık y oksa olmaz ya ben 1 deki tadı arıyorum 2 gibi olmasın far cry 1: crytek tarafından yapılıyor, sonra yolları ayrılıyor. crysis: crytek tarafından far cry'ın teknolojik yönünün üstüne inşaa edilmiş oyun, en son ikincisi çıktı far cry 2 ve far cry 3: ubisoft tarafından, far cry'ın survivalism yönüne eğilmiş sandboxumsu fps oyunları far cry 3, 2'den daha eğlenceli geldi bana, repetitive yönünü azaltmayı başarmışlar (yaratık avlama vs gibi şeylerle) ama bi gta 4 değil.
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 grafikleri ve exploration olayi kurtariyo butun oyunu gunplay da eglenceli ama o senaryo nedir ya ne kadar uyduruk ne kadar zorlama ve yapmacik yoksa ben mi ironiyi kacirdim bas rolde beyinsiz dudebro fratboy ve onun guido arkadaslari eleman oyun baslangicinda korkudan altina sictiktan 30 dakka sonra bogaz kesen seri katile donustu ama o itici manchild sesi hic degismedi hadi transformasyon gecirdi kafayi cizdi diyelim, sesi neden hala ayni 6 kisiyi hunharca sisledikten sonra kopek derisini yuzerken ibnetor gibi eeeeeeewwww diyor karakter bu nasi bi mallik ya voodoo magic nerden geldi hic bi bilgi verilmiyor ben ruya falan sandim butun olayi, twist falan bekledim oyunun sonunda
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hikaye zengin piçler, güzel kızlar ebesinin taa nikahında bi adada kaçırılıyorlar korsanlar tarafından biri kahraman çıkıo, ağabeyinin ölümünün gazıyla kahraman oluyor, arkadaşlarını kurtarıyor. bildiğin sıradan hikaye işte, daha fazlası gelse saçma olurdu. tattoo olayı da zorlama olmuş, olmasa da olurmuş. ama işte hepsinin bir araya gelmesi, open world olması süper
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Multi'sini oynamaya çalışıyorum ama adam gibi bir 30 dakika oynayamadım ya bir türlü. Ya host değişiyor, değişemediğinden takılıyor; ya lag oluyor hayvan gibi, ya oyun göçüyor. Sinir oldum. Keyifli gibi multiplayer, oynanabilse güzel olacak.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 daha çok az oynadım ama silahlı skyrimmiş hakkaten dedikleri gibi, sevdim baya güzel yapmışlar
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 baya iyiymiş, tek sıkıntı bunun yüzünden uplay yüklemek zorunda kaldım pcye, steamde play diyince uplay client açılıyo sadece ahah, clientception uplay account grynN1, ekleyin coop falan yaparık
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yan gorevler hep mi ayni olur.story bitirip shift+delete direk. co-op bariz yeto. multisi zevkli ama oynayani yok..
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben oynuyorum multi, Laths007, ekleyin.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben de bi sp bitireyim akacam multiye
Öne çıkan mesajlar