Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben de hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: Pasta said: *oyuncak minibüs verir* al git bunla oyna hadi sen köşede *barbiesini uzatir* sen de anca bunla oynarsin. yanlış kartı oynadın ama beyfendiliğimi bozmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: riskten kasit, reddedilme ihtimalinin riski gökalpcim. iyide sen yeni tanistigin birisiyle telefondan tut her turlu iletisime girdiysen zaten reddedilme yuzden %79 dur. yeni tanisiyosun farkindaysan ve karsidaki senle bi sekilde iletisim halindeyse babasinin hayrina degil yada arkadasi olmadigi, konusmadigi insan olmadigi icin degil cevreesinde. senden ilgi gormek hosuna gittigi icindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: vaniLLe said: Pasta said: *oyuncak minibüs verir* al git bunla oyna hadi sen köşede *barbiesini uzatir* sen de anca bunla oynarsin. yanlış kartı oynadın ama beyfendiliğimi bozmayacağım. hanfendiligini ? kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kermit said: vaniLLe said: riskten kasit, reddedilme ihtimalinin riski gökalpcim. iyide sen yeni tanistigin birisiyle telefondan tut her turlu iletisime girdiysen zaten reddedilme yuzden %79 dur. yeni tanisiyosun farkindaysan ve karsidaki senle bi sekilde iletisim halindeyse babasinin hayrina degil yada arkadasi olmadigi, konusmadigi insan olmadigi icin degil cevreesinde. senden ilgi gormek hosuna gittigi icindir dogru diyosun evet! o zaman risk yok eed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 riski sen yaratirsin. senin yaptigin aptalliklar yaratir. senin hareketlerin ve karsndakine davranislarin. sen zaten karsidakinden bi cacik olmaz diye dusunup ustune gidiyosan o riske girer benim bahsettigim olay cok farkli. sen lafi bi tarafindan anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 gökalp bi kere daha ciddi post atarsan bütün mesajlarını tek tek şikayet edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 gokalp kisisel gelisim kitabi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ulan bi oturdum soyle bisiler yazayim dedim kisisele ciddi ciddi icime sindirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi efes alkolsuz mu iciyorsun bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yok alkol aldimda az bisi cok yanlis bi zamanda girdim kisisele galiba askhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kermit içmeyi öğrendiği gün intihar edeceğim. o diil biriyle tanıştığımda böle kırılmış bacak gibi bakarım net. erkek kadın farketmez mal gibi otururum hiç konuşmam ve bunu karizmatik zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bence çok çekici. Daha doğrusu senden hoşlanmama neden olan şey bu olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 birkaç güne ya da en müsait zamanda (bi sonraki haftasonu vs) bi yere çağırırım genelde sevdiğim bi insan olma adayı vasıflarını taşımasyon ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tartışma diye girdim tanışma çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 /offtopic kermit böyle mesajlar yazmaya başladıysa 2012 de kıyamet gerçekten kopacak sanırım, hazırlanın bayanlar kopacaz. sdfsdf. /offtopic o değil, zaten bi şekilde iletişim başladıysa devamı da bi şekilde gelir, yani ortak yönler bulunulmaya çalışır, ortak yönler arttıkça iletişim artar falan ben bunları diyorum ama bende iletişim 0 olduğundan teoride kalıyo. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aa bu başka topicmiş lan. ben tanıştıktan 20 dakka sonra unuturum kim oldugunu bi daha da görüşmem genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Vingthor said: o diil biriyle tanıştığımda böle kırılmış bacak gibi bakarım net. erkek kadın farketmez mal gibi otururum hiç konuşmam ve bunu karizmatik zannediyorum. ahah aynen.fakat bir ortamda her zaman iş yapmıştır bu tavır.bide millet ne ayakmış gözlemledikten sonra olaya girerim genelde bikaç sene önce kuzenle tatile gittiğimizde bir kızla tanışmıştık.bizim kuzen kıza nasıl yazıyor.salak salak espriler bıdı bıdı bende o ara mp3ümü gözlüğmü takmıs güneşleniyorum.az ve öz muabbet edip gizemimi korudum.kız 1 hafta sonra kuzenden sıkıldı bana yar oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 @red senin yaptığın kaçan kovalanır oluyo, ve malesef türk kızlarımızın %95'i peşinden koşanları +1 sayıp kendilerinin peşlerinden koşmayanların peşinden koşuyolar, yakalayamayınca +1'e dönüyolar ki o kişilerin çoğu da bırakmış oluyo peşlerini, sonra QQ.. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kızlarla az konuşmak = win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 0ne said: @red senin yaptığın kaçan kovalanır oluyo, ve malesef türk kızlarımızın %95'i peşinden koşanları +1 sayıp kendilerinin peşlerinden koşmayanların peşinden koşuyolar, yakalayamayınca +1'e dönüyolar ki o kişilerin çoğu da bırakmış oluyo peşlerini, sonra QQ.. öyle işte. VAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 axedice said: Bence çok çekici. Daha doğrusu senden hoşlanmama neden olan şey bu olmuştu... benimde misk kedisi gibi bakışların hoşuma gitmişti... yakından tanımak isterdim seni... ama artık... çok geç... kalmış... olabiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu defada tanıştığınıza değildi o tartıştınızdaydı okuyup diğer konu diye açtım bunu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Burcuna göre davranırım, zaten sormam burcunu anlamışımdır ne olduğunu. Tabi burcuna göre derken, gidip astro zart zurt okumam, benzer tarihlerde doğmuş eski sevgililerimi ve kız arkadaşlarımdan örnekler alıp hareket ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Saçmaymış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar