Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biriyle tanıştığınızda nasıl bir süreç izlersiniz?

küheylan

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

riskten kasit, reddedilme ihtimalinin riski gökalpcim.

iyide sen yeni tanistigin birisiyle telefondan tut her turlu iletisime girdiysen zaten reddedilme yuzden %79 dur. yeni tanisiyosun farkindaysan ve karsidaki senle bi sekilde iletisim halindeyse babasinin hayrina degil yada arkadasi olmadigi, konusmadigi insan olmadigi icin degil cevreesinde. senden ilgi gormek hosuna gittigi icindir
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

vaniLLe said:

riskten kasit, reddedilme ihtimalinin riski gökalpcim.

iyide sen yeni tanistigin birisiyle telefondan tut her turlu iletisime girdiysen zaten reddedilme yuzden %79 dur. yeni tanisiyosun farkindaysan ve karsidaki senle bi sekilde iletisim halindeyse babasinin hayrina degil yada arkadasi olmadigi, konusmadigi insan olmadigi icin degil cevreesinde. senden ilgi gormek hosuna gittigi icindir

dogru diyosun evet!
o zaman risk yok eed.
Sosyal ağlarda paylaş

/offtopic
kermit böyle mesajlar yazmaya başladıysa 2012 de kıyamet gerçekten kopacak sanırım, hazırlanın bayanlar kopacaz. sdfsdf.
/offtopic

o değil, zaten bi şekilde iletişim başladıysa devamı da bi şekilde gelir, yani ortak yönler bulunulmaya çalışır, ortak yönler arttıkça iletişim artar falan

ben bunları diyorum ama bende iletişim 0 olduğundan teoride kalıyo. sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

o diil biriyle tanıştığımda böle kırılmış bacak gibi bakarım net. erkek kadın farketmez mal gibi otururum hiç konuşmam ve bunu karizmatik zannediyorum.

ahah aynen.fakat bir ortamda her zaman iş yapmıştır bu tavır.bide millet ne ayakmış gözlemledikten sonra olaya girerim genelde

bikaç sene önce kuzenle tatile gittiğimizde bir kızla tanışmıştık.bizim kuzen kıza nasıl yazıyor.salak salak espriler bıdı bıdı

bende o ara mp3ümü gözlüğmü takmıs güneşleniyorum.az ve öz muabbet edip gizemimi korudum.kız 1 hafta sonra kuzenden sıkıldı bana yar oldu haha
Sosyal ağlarda paylaş

@red

senin yaptığın kaçan kovalanır oluyo, ve malesef türk kızlarımızın %95'i peşinden koşanları +1 sayıp kendilerinin peşlerinden koşmayanların peşinden koşuyolar, yakalayamayınca +1'e dönüyolar ki o kişilerin çoğu da bırakmış oluyo peşlerini, sonra QQ..

öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

@red

senin yaptığın kaçan kovalanır oluyo, ve malesef türk kızlarımızın %95'i peşinden koşanları +1 sayıp kendilerinin peşlerinden koşmayanların peşinden koşuyolar, yakalayamayınca +1'e dönüyolar ki o kişilerin çoğu da bırakmış oluyo peşlerini, sonra QQ..

öyle işte.

VAT?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...