GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Arkadaslar David Lynch'in bircok filmini izledim ama Mulholland Drive kalitesinde baska bir film goremedim. Tabii digerleri kotu demiyorum ama mulholland drive baska :) Neyse konuyu uzatmadan soriim, Mulholland Drive gibi olan biraz kapali, sembolik ve dussel bir fillm var mi bildiginiz ya da David Lynch tarzi bir yonetmende olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mulholland kadar leş bi filmde yoktur heralde dunya uzerinde. bu kadar overrated bu kadar saçma bişi. tam kız filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mokoko said: mulholland kadar leş bi filmde yoktur heralde dunya uzerinde. bu kadar overrated bu kadar saçma bişi. tam kız filmi. dogru diosun kapali film anlamasi zor. O yuzden genelde insan anlamadan sacma deyip gecio. Sana filmi anlaman icin surdan bikac yorum okumani tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mokoko anlamaz bencede mullholand drive benim top 5 ime girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 GamzeZumrut said: Arkadaslar David Lynch'in bircok filmini izledim ama Mulholland Drive kalitesinde baska bir film goremedim. Tabii digerleri kotu demiyorum ama mulholland drive baska :) Neyse konuyu uzatmadan soriim, Mulholland Drive gibi olan biraz kapali, sembolik ve dussel bir fillm var mi bildiginiz ya da David Lynch tarzi bir yonetmende olur :p selam dune var extended directors cut david lynch'in bi de kayıp otoban vardı sanırım başka filmini bilmem ama msnim [email protected] burası kasıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bu topicte 'yargılama' olmuş.. epic thread potansiyeli var 'selam ben burdaydım' ayrıca filmi merak ettim direk izliycem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Balonlu diye vurmuşlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 sinema tarihinin en epic lezbo sahnesi var bu filmde asdfgh.şaka bir tarafa film çok iyi.benzer filmler için önerebileceğim; Lost Highway Persona The Million Dollar Hotel Bright Future Twin Peaks: Fire Walk with Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 scorch said: ama msnim [email protected] burası kasıyo.. dfusdufkdsuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Lost Highway izlemediysen tavsiye ederim. Lost room isimli 5-6 bolumluk birde dizi vardi. konu pek olmasa ben cekim tarzi ve konu isleyisine lynch'e benzetmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mokoko said: mulholland kadar leş bi filmde yoktur heralde dunya uzerinde. bu kadar overrated bu kadar saçma bişi. tam kız filmi. abi Zizek isimli bir felfeseci var, gunumuzde yasayan hatiri sayilir felsefecilerden. populer kultur hakkinda da yazilari var. adam Lynch'in bi kac filmini yorumlamis onlari okumalisin, Lynch'in filmleri sacma degil aksine cok derin ama zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 persona benim tüm zamanlar favori filmim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 scorch said: selam dune var extended directors cut david lynch'in Mulholland Drive izleyip beğenen adama Dune tavsiye etmeyin XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 david lynch tarzi yonetmen derken filmlerini izlerken kucuk kardeisini yastikla bogmak arzusu dogurandan mi soz ediyoruz o derece bezdirici lost highway wardi sanirim o da o kadar yorucu bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aynı tarzda bi film izlemiştim ama adını hatırlayamıyorum.psikolog ve hastası arasında geçiyodu.cocuk devamlı intihardan ölümden bahsediyo.kafamın içinde sesler duyuyorum gibisinden replikleri vardı.bilen hatırlayan biri çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 birebir lynch tarzında pek az yönetmen var, ama benim o atmosfere en yakın bulduğum adam, david firth diye bi adam. cidden bazı animasyonları (özellikle spoilsbury toast boy) direk lynch atmosferi veriyo, hastasıyım. şurdan izlenebilir: http://www.fat-pie.com/flash.htm onun dışında belki peter greenaway, belki biraz godard..ama bunlar da lynch tarzında sayılmaz, ama kapalı-zor anlaşılır falan şeyler aranmaktaysa göz atılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GamzeZumrut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sir said: birebir lynch tarzında pek az yönetmen var, ama benim o atmosfere en yakın bulduğum adam, david firth diye bi adam. cidden bazı animasyonları (özellikle spoilsbury toast boy) direk lynch atmosferi veriyo, hastasıyım. şurdan izlenebilir: http://www.fat-pie.com/flash.htm onun dışında belki peter greenaway, belki biraz godard..ama bunlar da lynch tarzında sayılmaz, ama kapalı-zor anlaşılır falan şeyler aranmaktaysa göz atılabilir. oneri icin sagol David Firth'e bakicam bi. Godard falanda izlemistim zamaninda ama cok hosuma gitmemisti tarzi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 öyle bir tarzda yönetmen olursa direk david lynch çakması olacağından boşuna arama bulamazsın. niye taklit etsinler adamı daha doğrusu nasıl taklit etsinler? adam çok değişik işler yapıyordu eskiden hala da kimse yanına yaklaşamaz o konuda. deneselerde sıçar batırırlar çok afedersin. bu arada lost highway kesinlikle mullholland dr. dan çok daha iyidir. insanlara anlayamadıysanız diye atarlanacağına önce sen anlamaya çalış rica ederim. mullholland dr. yi anlamak için de 10 ipucu yayımlamıştı david lynch. yetemeyenler onu kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 süper film süper film diye gezeceğinize söyleyin bakayım ne anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Antichrist var tam istediğin gibi kapalı bir film okumalardan yardım almak gerekiyor anlamak için. Bir sürü gönderme ve yerine koyma falan var zaten. Filmin okumasını Mulholland Drive'ı anlamak zordur ama zaten bence filmi güzel yapan da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar