napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pancar oldum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kuafore gittim ve justin bieber modeli sac yaptirdim simdi GIZLARR nidalariyla alemlere akablirim. jim morisson modelinden bieber modeline gecmek biraz sarsici oldu tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hava ne kadar güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 chp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 senko said: kuafore gittim ve justin bieber modeli sac yaptirdim simdi GIZLARR nidalariyla alemlere akablirim. jim morisson modelinden bieber modeline gecmek biraz sarsici oldu tabi... şaka de? abi değise de söyle.. skype a gelirim anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bilgisayarıma 3 senedir formatlar harici virus temizligi yapılmadıgını farkettim. Oyle microsoftun kendi kendine vardır bir kalkanı nasıl olsa anca torrentten dizi indiriyorum dedigimden kasmadım kendımı. Bir ara hatırliim de internetten beleşe güzel bir virus bulma programı indiriim virus varsa da (oyle cookie falan degil harbiden trojanden asagısı olmamalı) o zaman bir virus koruma ve silme programı buliim kadıkoyden aliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pasta said: havalanında ne işin var lan atatürkte misin? Yok lan sabihadaydim. Antalyaya geldim terkettim istanbulu. sesu said: Gelmeme iki saat değil 20 gün var Gökalp, senin kafan karışmış. asdaf Ahaha sen gel senin icin beklerim yavrum <3 Ayrica antalya ucuslari yeminlen sariyer besiktas arasi dolmuslardan daha sarsintili geciyo abi. Sallana sallana bi hal oldum lan. Neyse 1 sene aradan sonra anami babami gorucem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 geleydin bende bekleyeydin lan 5 santimetre evim sabiha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Hic aklima gelmedi lan harbiden jsgfsd. Zaten son 20 dk ucagin kalkmasina cocuk kovalamakla gecti pek skilmadim. 35 40 yaslarinda bi kadin cafede oturuyodum yan masaya oturdu.sonra kalkarlarken bi suru cantasi var bide cocuk kacmaya baslayinca ben cocugu yakalama isini ustlendim hgfs. Cocuk 3 yasinda ama dunyanin en pic cocugu olma adayiydi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pokemon seçer gibi stajyer seçmek ilginç bi duygu. Çok bi kıstas da yok. Karpuz seçer gibi, boyları farklı da hepsi aynı tarladan. Vuruosun, tartıosun, bakıosun falan gözün tutarsa alıosun. Gelseler de seçim sonucunu görelim, doğru mu yanlış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bugün çok güzel bi zarf geldi kaıpma dedim ya servis edildim ya aşk mektubu içinden hiçbişey çıkmadı boş zarf koymuşlar kapıma ne acayip gogo s2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Measurement vizesi fena gecmedi,umarım B gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GÜNLÜK bi makro sınavına girmişim 90-100 fişiruv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hiyarim ben. hiyar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yarın staj görüşmem var. umarım iyi geçer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vaniLLe said: hiyarim ben. hiyar! EHEC EHEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ühüc ühüc 7 gün kaldi -.- pffft yine efektif gecmeyen tatsiz bir gün! neese yarin artik ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bir sonraki mesajın sahibi her gece altını ıslatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ıslatmıyorum aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sen altını ıslatınca çok pis şişyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 anlamadım ki ben bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://s1.directupload.net/images/110409/3lejvy7v.swf -şu kalitesiz şeyi her yere koyma -KOYCAM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana Ben neden aynı kalayım söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sabaha karsi bacagima cok saglam kramp girmisti, kasilma azcik yumusayana kadar baya ovalamistim sonra az once uyanip ayaga kalktigimda hala kasilmis oldugunu farkettim yuruyemiyorum su an ARKADAS NE SORUNLU VUCUDUM VAR BEN ANLAMIYORUM KI ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar