senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 abi sapikmisin, kola ic diyor sdffsd senin dedigin bobrek agrisi icin ulser azdigi zaman yapilcak sey anlik rahatlama icin gaviscon kullnamak, duzene oturana kadar da PPI kullanmak, baska yapcak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yahu ülserim yokmuş gibi konuşmayın biliyorum ne rezil birşey olduğunu doktor kola içmemi söyledi ki hakkaten bana yarıyordu. Bir yandan gaviskov + ppi kullanıyordum 3 günde geçti pür pak oldum. Benim mide asitlikten çıkmıştı belki ondan öyle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 allah belanizi versin ya kulagakacan midir nedir ne boksaniz artik. odam kücük oldugundan mi her yerde görüyorum bunlardan, yoksa sirf benim odamda mi var? yapmayin böle gözünüzü seviim. ne kastiniz var DEFOLUN GIDIN YA ARTIK BABASIZLAR! neyse salonda yatcaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ehehe derse gitmekten ve uyumaktan vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senko said: abi sapikmisin, kola ic diyor sdffsd senin dedigin bobrek agrisi icin ulser azdigi zaman yapilcak sey anlik rahatlama icin gaviscon kullnamak, duzene oturana kadar da PPI kullanmak, baska yapcak bisi yok. güzel şeyler düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://www.bocekilaclamasi.gen.tr/bocek-resimleri/photos/Kulagakacan/kulagakacan2.jpg tipe bak ya. abi of 7 harflilere benziyo bunlar bi de. kasinti tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sanırım kuyrugundaki şeyle ısırıyor. tutup hepsinin o kuyrugunu makasla kesersen sorun çözülmüş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu ne şimdi? 6'da uyandım durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 he ya bende gereksiz uyandım.bi 10 da kalkmam lazımdı sıcaktan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Abimin araba hararet yapmış dün, onu gidip alıp servise götürücem. Ömründe hararet görmemiş araç, önce servise bakıma götürüyorsun radyatör hortumu patlıyor. Komple radyatörle birlikte set değiştiriyorsun 400 kağıda falan, 1 hafta sonra su kaçırıyor hortumun birinden, yaptırıyorsun aynı yerde, 1 hafta sonra hararet yapıyor. Çok pis laflar hazırladım, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ne yavaş mail trafiği be 6gün 2gün aralarla gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 uyuyamayıyoayayodskfkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 imzan süper olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: bu ne şimdi? 6'da uyandım durup dururken. aynen aynen :S dönup durdm tekrar uyurum diye beceremedm kalktm pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aynı ben http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=32828 ahahahhahaha bi okul farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 vaniLLe said: oyoyoyoy ben seni yerim jay kay <333 o ne asalet o ne seker bi ses. o nasi güzel bi tarz. yanagimdan öpse ölürüm. PFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 uyuyorum, aptal bilgisayar çöküp duruyor.. uyumamam lazım. kelime atlamayacak kadar uyanık ve zihnimin açık, sharp olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tembel ruhuma açtığım savaşı kazanmak üzereyim işe başvurdum lan yarın akşam görüşmeye gidiyorum hayırlısı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nomsaR said: vaniLLe said: oyoyoyoy ben seni yerim jay kay <333 o ne asalet o ne seker bi ses. o nasi güzel bi tarz. yanagimdan öpse ölürüm. PFFFFF :D e eylülde gelcekmis, git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: uyuyorum, aptal bilgisayar çöküp duruyor.. uyumamam lazım. kelime atlamayacak kadar uyanık ve zihnimin açık, sharp olmam lazım. Olm senin çektiğin çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 değil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Öliyim de bu haftayı çekmiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Oha o kadar ağır ne yaşıyor olabilirsin ki bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 y... afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar