wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Git çalış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 günnük bu aralar pek bi trollface takılıyorum yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Olmadı merveyi çağır çalışın beraber dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 master icin almanyada basvurdugum uni dun mail attı,ulan biz sana lolo yaptık ama degerlendiriyoruz seni iyice daha iyi tanımamız icin lise notlarını at dediler,hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 En çok xaty'i seviyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sıkıcı bir iş günü daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Çok özeniyorum benim niye böyle hayatım falan yok diye sonra geçmiyorda :/ heycaaan http://vimeo.com/23497577 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 loopa aldım şarkıyı 30 olmuştur heralde tekrar dinliyorum aaaaa http://www.youtube.com/watch?v=5UThLVs9TuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 anaynı hazırla istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi kadının aazına s*çtım çok afedersiniz. Çok güzel oldu, çok iyide oldu tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şu temmuz çok çabuk geçsin. ağustos mükemmel olacak. prag <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Küçükken o şapkalardan almak için adam öldürebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Temmuz 21ine kadar çabuk geçsin sonra hiç bitmesin bence. En güzel öyle bence. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 tatil tatil diye ağlanıyodum, tatile gidicem oley. mutluyum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 1 gün sonra geçer mutluluğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ahah sağol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yardım etmek isteyen adamın istemeden de olsa anasını ağlatmak... said: o var mı? yok abi.. alla alla nası yok ya? bi bunu dener misin? yok çalışmadı hmm du şunu bi deneyelim.. a-a e bu da çalışmadı! niye ki, dur şuna bakalım bir hmm ya olmazsa boş ver bence yok yok halledicez bi şekilde ben baydım vallahi, adam baymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 8de otobisim kalkıyor beyle beklemek sıkıcı yea. Keşke alsaydım motoru dicem ama über acemiyim geberip giderim büyük olasılık bir de tatile gidemezdim alaydım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 annemin doğumgününü unutmuşum. bugün aradı trip attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 annemler çanakkaleden ev tutmuşlar antalya cehenneminden kurtuluyorum tamamen allam çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben ağustos'ta askere gideceğim gelmesin ağustos fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dün sonunda internetim bağlandı bugün karşılaştığım manzara ehehe http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/bf81b461.jpg FAKİRLİK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bırak olm wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dragon age'in mmo'su olsa onu oynarım, ama yok ha bi de gmailimde 2800 email vardı, facebooktan gelen emailleri sildim 1200 küsur tane kaldıamantanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar