rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 off mangal yapayım derken aşağıda park etmiş arabayı yakıyordum. yetoyum ak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bacardili dondurma çok güzel bişey ki günnük. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 2 kep salladım, meslek yemini ettim geldim. Şu geyik işleri de hallettim kafam ne rahatladı ya. Artık öğrencilikten işsizliğe terfi ettim hadi hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ulan her günüm böyle olsun 1yıl daha falan yaşasam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi tv'de tnt'de hülya avşar var. evet kadın hâlâ program yapıyor, hâlâ talep var.. 10sene önce tv'den uzaklaştırılmış olması gerekiyordu halbusi. gel gelelim.. ULAN DISCOVERY YOK! YERİNE DE Bİ Şİ KOYMAMIŞLAR! gel de delire lan.. national'a kaldık, tunguska falan diyor anca. sabahtan beri 2008den kalma belgesel izliyorum. adamlar ekonomik krizden midir nedir yeni belgesel çekmemiş sanırım. hiç bakmadığım araba, motor yapımı belgesellerini bile özledim be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 reis seni çekiştiriyoruz sen belgesel yok film diyosun. vasat diyoruz, bunlar bana sövüyor. bi el at ne belgeseli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 discovery geçenlerde yayın sırasında kesilip kesilip geri geliyordu. gene bir şey olmuştur. gelir geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dasaaa said: abi tv'de tnt'de hülya avşar var. evet kadın hâlâ program yapıyor, hâlâ talep var.. 10sene önce tv'den uzaklaştırılmış olması gerekiyordu halbusi. gel gelelim.. ULAN DISCOVERY YOK! YERİNE DE Bİ Şİ KOYMAMIŞLAR! gel de delire lan.. national'a kaldık, tunguska falan diyor anca. sabahtan beri 2008den kalma belgesel izliyorum. adamlar ekonomik krizden midir nedir yeni belgesel çekmemiş sanırım. hiç bakmadığım araba, motor yapımı belgesellerini bile özledim be! ahaha discovery'nin kalkmış olması bana da çok koydu, 5-6 kere gezdim listeyi nerde bu discovery diye. deniz feneri nası tırla taşınır onu izledim bende, gerçi birazdan known universe verirler tekrardan onlara dalarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bi haftadır yok olm.. desktopta mythbusters falan indirip izliyorum bi haftadır. bear grylls falan izliyorum kendi kendime..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hmm. neden böyle oldu ki acaba. başka frekanstan çıkar belki. frekans denmiyordu ona galiba ama anladın sen onu. discovery gitmesin harbici :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 known universe in ben de suyunu çıkarttım abi, saturnun halkaları, güneş patlamaları... yarın ararım abi kablo yu ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya bi belgesel var. böyle dünyanın oluşumundan günümüze kadar her önemli olayı canlandırarak anlatmış adamlar. buzul çağından ilk organizmaların oluşması. suların oluşması vs. ünlü bir belgeseldi. 1 ay kadar önce de gösterdiler( sanırım discoveryde). neydi adı. bilen çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bu tür belgesellerde büyüklükleri anlatmalarına bayılıyorum ben adam güneşin çekirdeğindeki basıncı söylicek şimdi bir fil düşününün bu filin üstünde 60bin fil olsun, en alttaki fil topuklu ayakkabı giymiş olsun ve tek ayak üstünde dursun. işte güneşin çekirdeğindeki basınç o filin ayağındaki topuğun ucundaki basınç kadardır ... nası bi tabir bu... hayal etmeye çalışırken beyin yanıyor zaten, söyle birimi geç güzel arkadaşım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ya birim söylemek yerine nedir abi o saçmalamalar gerçekten. bu santralin 10dakikada ürettiği enerji tam 40000fincan çayı 4kere ısıtmaya yeter. ki bu miktar çaycı arifin 20senelik yaşantısında servis ettiği miktara eşittir.. waatsaatin megawatt'ın suyu mu çıktı lan? bu nba'deki türk çocuğu da kimse -basketbolum anaokulu seviyesinde- sevindim lan. hatta tüm gün duyduğum 2. iyi haberdi sanırım. son bi tane daha. baba natasha khan best woman ever olabilir sanırım. aslında şarkı söyleyebilen, güzel sesli kadın>büyük memeli kadın bile diyebilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 saat 6 da tyrannus'la beraber amsterdama uçağımız kalkıyo GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 evleniyo musunuz lan sonunda, hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 asdfjhkjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 7 günlük amsterdam ordan 15 gün civarı interrail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 günlük 2037 de tr nüfusunun %60'ı 65 yaş üstü olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 dasaaa said: abi tv'de tnt'de hülya avşar var. evet kadın hâlâ program yapıyor, hâlâ talep var.. 10sene önce tv'den uzaklaştırılmış olması gerekiyordu halbusi. gel gelelim.. ULAN DISCOVERY YOK! YERİNE DE Bİ Şİ KOYMAMIŞLAR! gel de delire lan.. national'a kaldık, tunguska falan diyor anca. sabahtan beri 2008den kalma belgesel izliyorum. adamlar ekonomik krizden midir nedir yeni belgesel çekmemiş sanırım. hiç bakmadığım araba, motor yapımı belgesellerini bile özledim be! abi national da mı gidiyor be? ne yani? amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 günlüeeğk! bu sana gelsin, bugün son! http://www.youtube.com/watch?v=Q0PHWKRFgZ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sittir yedim bi daha dönmem o eve !!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yeni uyandım biri aradı tanımıyorum 10dakka konustuk hala kim olduğunu bilmiyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Geç uyanıp aceleyle gidicem derken lensleri lavaboya düşürdüm ve gittiler. Birşeyleri kırdım sonra sinirden falan çünkü başka lensim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ya ben lan neyse bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar