Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

abi tv'de tnt'de hülya avşar var.

evet kadın hâlâ program yapıyor, hâlâ talep var.. 10sene önce tv'den uzaklaştırılmış olması gerekiyordu halbusi.

gel gelelim.. ULAN DISCOVERY YOK! YERİNE DE Bİ Şİ KOYMAMIŞLAR!

gel de delire lan.. national'a kaldık, tunguska falan diyor anca. sabahtan beri 2008den kalma belgesel izliyorum. adamlar ekonomik krizden midir nedir yeni belgesel çekmemiş sanırım. hiç bakmadığım araba, motor yapımı belgesellerini bile özledim be!
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

evet kadın hâlâ program yapıyor, hâlâ talep var.. 10sene önce tv'den uzaklaştırılmış olması gerekiyordu halbusi.

gel de delire lan.. national'a kaldık, tunguska falan diyor anca. sabahtan beri 2008den kalma belgesel izliyorum. adamlar ekonomik krizden midir nedir yeni belgesel çekmemiş sanırım. hiç bakmadığım araba, motor yapımı belgesellerini bile özledim be!

ahaha discovery'nin kalkmış olması bana da çok koydu, 5-6 kere gezdim listeyi nerde bu discovery diye.

deniz feneri nası tırla taşınır onu izledim bende, gerçi birazdan known universe verirler tekrardan onlara dalarım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi belgesel var. böyle dünyanın oluşumundan günümüze kadar her önemli olayı canlandırarak anlatmış adamlar. buzul çağından ilk organizmaların oluşması. suların oluşması vs. ünlü bir belgeseldi. 1 ay kadar önce de gösterdiler( sanırım discoveryde). neydi adı. bilen çıkar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür belgesellerde büyüklükleri anlatmalarına bayılıyorum ben

adam güneşin çekirdeğindeki basıncı söylicek

şimdi bir fil düşününün bu filin üstünde 60bin fil olsun, en alttaki fil topuklu ayakkabı giymiş olsun ve tek ayak üstünde dursun. işte güneşin çekirdeğindeki basınç o filin ayağındaki topuğun ucundaki basınç kadardır

...
nası bi tabir bu...
hayal etmeye çalışırken beyin yanıyor zaten, söyle birimi geç güzel arkadaşım benim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya birim söylemek yerine nedir abi o saçmalamalar gerçekten.

bu santralin 10dakikada ürettiği enerji tam 40000fincan çayı 4kere ısıtmaya yeter. ki bu miktar çaycı arifin 20senelik yaşantısında servis ettiği miktara eşittir..

waatsaatin megawatt'ın suyu mu çıktı lan?

bu nba'deki türk çocuğu da kimse -basketbolum anaokulu seviyesinde- sevindim lan. hatta tüm gün duyduğum 2. iyi haberdi sanırım.

son bi tane daha. baba natasha khan best woman ever olabilir sanırım. aslında şarkı söyleyebilen, güzel sesli kadın>büyük memeli kadın bile diyebilirim bak.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi national da mı gidiyor be?

ne yani? amaç ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...