fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 günde 300 kilo eritirim. sürtünmeden çok rahat erir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 en çinlisin be! atasözü bile var, kar yağdı mı durmadan eritiverir çinlinin türk olanı diye. ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 selam günnük bu şarkıda bana gelsin http://www.youtube.com/watch?v=-Yb0fb7QwfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bugun pogca almak için gittiğim tükkanda yerde para gördüm bakındım kimse yok caktırmadan aldım 40tl cepte günlük bu hafta biran benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 senden sonra ilk okul çocuğu gitmiş pastaneye ' amca haftalığımı düşürdüm ,bulan gören oldu mu ?' diye sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 buttimde çocuk yok tekstil kodomanları var yohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 günlük en az 3-4 aydır görmediğim, en az 2 aydır da herhangi bi muhabbet etmediğim arkadaş bugün facebooktan mesaj atmış. iş hattını şirkete teslim etmiş de, onu sil istersen diyo. ah canım benim sanki her gün o numaradan görüşüyoduk da şimdi sana ulaşmak için diğer hattını kullanıcam. ben buna kıçımla gülerim. siz de gülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 NolaxThensbane said: buttimde çocuk yok tekstil kodomanları var yohohoho 'babam burda çalışıyor pastaneci amca 'dedi bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 NolaxThensbane said: 200metreyi 40dkda gittik 1.3saatte anca işe vardım yuh abv bursa belediyesi şunun 5k. mesjaım olduğuna inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 NolaxThensbane said: bugun pogca almak için gittiğim tükkanda yerde para gördüm bakındım kimse yok caktırmadan aldım 40tl cepte günlük bu hafta biran benden.siftah parası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hasta hasta derse gitmek çok zor bişey lems. Bi de quiz olduk 2.haftadan.Noluyoruz hocam yiea. :( Sabaha kadar hiç uyanmadan uyusam keşke işallah. Hadi öbtüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 this magnificent life! noodle yerken bariz dişim kırıldı gitti yahu.. o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yine kavga,yine tatsızlık.. hersy güzel giderken neden böyle be günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 dünden beri ara ara sol gözüm seğiriyor, nasıl sinir bozucu bişey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 alttan alttan pıtpıt yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kahvaltı soora iş soora kurs soora ev fak dis şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 günaydın günlük.. başım ağrıyor ya, karnım da aç ama hiç bişi yemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kulağımda kulaklık mutlu mesut ilerlerken aniden garip titreşimler hisseden ayı hislerim üzerime yaldır yaldır salto atarak gelen arabayı hissetti allahtan, götümü kaportanın üstüne atarak kurtardım kendisini. götüm attı dedikleri böyle bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 herşey yalan olacak biliyor musunuz insanlar bütün bu varlıklar bakın işte işte herşey bu bir hiç bu bedeni görüyor musunuz ben bile yokum ben kimim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oha oha aylardır bu kadar erken geldim. hıhıhıhııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 beynim ferhat göçer, halil sezai, fettah can, sıla, sılanın vokali şarkıları ile doldu. nırın nırıııın jooytüüürk aşkı hisseeet nırın nırın joooytüüürk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Günnük. Akşamdan kaldım ama akşamdan kalma hissetmiyorum. Üstüne bi de ofiste kahvaltı süprizi çıktı. Mis. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gittigim yeri kurutuyorum gunluk.2 3 ay kadar once girdigim tsm korosuna bu sene butce vermemisler, koro iptal olabilir.zaten foto kursuna basladim ona da gidemiycem. aa foto kursu mi dedim.bak onda da yasli amcalarla ders aliyorum.negzel dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar