aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lan uyursam yarın olacak ve işe kalkıcam diye uyumuyorum. gitmiyim lan işe, böyle hasta olsam tatlı tatlı ne güzel olur. fak yu:(
elifg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aente said: lan uyursam yarın olacak ve işe kalkıcam diye uyumuyorum. gitmiyim lan işe, böyle hasta olsam tatlı tatlı ne güzel olur. fak yu:( uyuma, zaten birazdan uyanacaksın HAHAHAHAHAHA ayrıca merhaba günlük, iyi geceler.
elifg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sus bee. Bilerek alıntı yapıyorum hep fark ettin değil mi? neyse çok dizi izledim ben gözlerim yorulmuş, şimdi yatayım da sabah da 11 gibi uyanırım. HAHAHAHAH
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHAHA EHEHEHEH HAHAHEHEAHAH
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kung Fu'nun tadına bakacaksınız kadınlar.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yan komşu horluyor. böyle ayı böğürmesi gibi :( tabi komşuda ayı besliyorlar ve biri balını çalmış da olabilir
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 günaydın günlük.. bugün geçsin, yarın geçsin, sonraki gün de geçsin, ondan sonraki geçmeyebilir
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sevgili günlük, toplantım pazartesiye ertelendi, çok mutluyum. yetiştirememiştim, sabahlayacaktım. şimdi haftasonu nargile içerken kod yazabilirim. :)-D
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 günlük hastalık tam gaz devam ediyor. elim kolum tutmuyor resmen. yarın kızı lebideryaya götürcez dedik, yalan olacak galiba. trip yicem bi sürü. neyse güzel, 4s kasarım eheh.
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 günaydın günlük . biliyorum baydı muhabbet ama ÇOK SOĞUK :( yapacak bişey yok. pazar olsun ,tatil olsun ,havalar ısınsın evsizler ev bulsun dinimiz amin.
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evrimin en zor basamağı da bize patladı :/
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bi saat sonra çıkıp muhtemelen akşam saatlerinde geri dönebilecem ben. Kesin soğuktan donup ölürüm. Hmm fena fikir değilmiş aslında O_o
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wastyrx said: -23 ne anasını satayım ya -23 ne?! Olm ben pantolonun altına kayak içliği giyiyorum direkt. Siz nası dolaşıyosunuz o soğukta lan?!
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 american futbolu oynayabilirim o kadar kat kat giyiniyorum ben de
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://www.alaskadispatch.com/sites/default/files/images/topic/kirsten-dixon/aebleskiver-slide.jpg afiyet olsun.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mr_Hand said: hehe wastyrx said: -23 ne anasını satayım ya -23 ne?! Olm ben pantolonun altına kayak içliği giyiyorum direkt. Siz nası dolaşıyosunuz o soğukta lan?! Ankaranın kışını bikaç kere yaşadıktan sonra evrim geçiriyorsun sanırım sdf Abim bana yeni not defteri almış sevindim günbük ^_^
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Saeros said: ben içime sıvı nitrojen giyiyorum
Öne çıkan mesajlar