0ne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ahahah lol'd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lan uyursam yarın olacak ve işe kalkıcam diye uyumuyorum. gitmiyim lan işe, böyle hasta olsam tatlı tatlı ne güzel olur. fak yu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aente said: lan uyursam yarın olacak ve işe kalkıcam diye uyumuyorum. gitmiyim lan işe, böyle hasta olsam tatlı tatlı ne güzel olur. fak yu:( uyuma, zaten birazdan uyanacaksın HAHAHAHAHAHA ayrıca merhaba günlük, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fak yı biç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sus bee. Bilerek alıntı yapıyorum hep fark ettin değil mi? neyse çok dizi izledim ben gözlerim yorulmuş, şimdi yatayım da sabah da 11 gibi uyanırım. HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHAHA EHEHEHEH HAHAHEHEAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kung Fu'nun tadına bakacaksınız kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lar olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Niye lar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yan komşu horluyor. böyle ayı böğürmesi gibi :( tabi komşuda ayı besliyorlar ve biri balını çalmış da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 günaydın günlük.. bugün geçsin, yarın geçsin, sonraki gün de geçsin, ondan sonraki geçmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sevgili günlük, toplantım pazartesiye ertelendi, çok mutluyum. yetiştirememiştim, sabahlayacaktım. şimdi haftasonu nargile içerken kod yazabilirim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 günlük hastalık tam gaz devam ediyor. elim kolum tutmuyor resmen. yarın kızı lebideryaya götürcez dedik, yalan olacak galiba. trip yicem bi sürü. neyse güzel, 4s kasarım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 günaydın günlük . biliyorum baydı muhabbet ama ÇOK SOĞUK :( yapacak bişey yok. pazar olsun ,tatil olsun ,havalar ısınsın evsizler ev bulsun dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 -23 ne anasını satayım ya -23 ne?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evrimin en zor basamağı da bize patladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çalışsan zor gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bi saat sonra çıkıp muhtemelen akşam saatlerinde geri dönebilecem ben. Kesin soğuktan donup ölürüm. Hmm fena fikir değilmiş aslında O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 wastyrx said: -23 ne anasını satayım ya -23 ne?! Olm ben pantolonun altına kayak içliği giyiyorum direkt. Siz nası dolaşıyosunuz o soğukta lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 american futbolu oynayabilirim o kadar kat kat giyiniyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben içime sıvı nitrojen giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://www.alaskadispatch.com/sites/default/files/images/topic/kirsten-dixon/aebleskiver-slide.jpg afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mr_Hand said: hehe wastyrx said: -23 ne anasını satayım ya -23 ne?! Olm ben pantolonun altına kayak içliği giyiyorum direkt. Siz nası dolaşıyosunuz o soğukta lan?! Ankaranın kışını bikaç kere yaşadıktan sonra evrim geçiriyorsun sanırım sdf Abim bana yeni not defteri almış sevindim günbük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Saeros said: ben içime sıvı nitrojen giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar