Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 alttakine hitaben de değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 günlük kardeşim naber binlerce dansöz var öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 1.23 Not ortalaması ile sınıf geçebilen kaç kişi var bilmiyorum ama çok olmasa gerek. Sınıfı geçtim gno 1.80 üzeri oldugu için ama bu dönemden 2 f ilk dönemden 1 f var ve seneye son sınıf olucam bu şekilde 2.00 genel ortalamanın üzerine çıkartmam lazım. E iyi yine bunun kalma ihtimallisi de vardı bu hali iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Şu kitap a denk geldim amazonda gezinirken. fiyatı görünce dumur oldum ya. sanki yanında uygulama olarak atom bombası veriyorlar. =) ondan sonra geçen gün 20 dolara değer mi dediğim kitabı tereddüt etmeden aldım o psikoloji ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi kafayı yicem saatlerdir pc den bi ses geliyo bulamıyorum. meğerse skypeı açık unutan screwy kardeşimin horlamasıymış hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sıkıcı bir gün offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya da neysse ya ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: abi kafayı yicem saatlerdir pc den bi ses geliyo bulamıyorum. meğerse skypeı açık unutan screwy kardeşimin horlamasıymış hehe. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 LACIIIIIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT ENALARI! ;););) bittiniz ooom siz. ben de bittim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bugün mükemmelim. 6 km yürüdüm. 1 km bisiklete bindim. bi de çok sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oha günlük yaz geldi diye tatili beklerken cumartesi 12 derece düşüyomuş sıcaklıklar 7-8 gün boyunca! isyanım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gel buraya 40 derece falan eriyor insanlar 20derece dusse keske zaa ps:iskenderun/hatay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kar yagsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Çok üşeniyorum vize işlemleri için uğraşmaya.Tekrar eskişehir e git pasaport u çıkart vize için konsolosluklara git falan çok uzun iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi ben diplomayı almaya gelcem daha temmuzda,sadece diploma icin getirtiyo mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 finlandiya vizesine başvurdum, para almadılar sağolsunlar <333 yerde para bulmuş gibi oldum mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 itü master basvurusu 150 tl ödedim 1 haftadır oturamıyorum kıcımın ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mathematica, spss bilen insan lazım bana, bunlarda istatistik problemi çözebilecek, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cerebralis said: oha günlük yaz geldi diye tatili beklerken cumartesi 12 derece düşüyomuş sıcaklıklar 7-8 gün boyunca! isyanım var +1 :( lanet kış gitmek bilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cerebralis said: oha günlük yaz geldi diye tatili beklerken cumartesi 12 derece düşüyomuş sıcaklıklar 7-8 gün boyunca! isyanım var :S nerde niye düşüyo sıcaklık ya!! ilk iznimi almıştım ne güzel, bu mu olcaktı.. temmuza düzelsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 His work has been supported by the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), the Defense Threat Reduction Agency (DTRA), the Technical Support Working Group (TSWG), the Federal Highway Administration (FHWA), the California Department of Transportation (Caltrans), the National Science Foundation (NSF), and the Air Force Office of Scientific Research (AFSOR). ha bi de 500$ istiyor tabii izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu kim olm Gordon Freeman falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben de öle bişi bekledim gilbert bilmem ne.. tam bi young and restless dizisi tipi hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tony stark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nik. cenovaya gidip viskilerimizi yudumlayalım mı? hayır lorın. bu yaz bahamalara gitmeyi planlıyorum. ama nik. nina orada. oraya gitmeni istemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar