jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xaty said: bi ara donas vardı, yerdik ordan 2.5'a döner. mis gibi olurdu şimdi kaç kuruş acaba donas bak ben ne diyorum o ne diyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Çocuk haklı jaffa hatun, herkes sen gibi tavacı recep ustalara gidemio =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 donas eskişehire ilk geldiğinde patatesler altından dökülüyordu, abi dedik "bunun altını kıvırın, poşet geçirin bişi yapın dökülüyo bak", ondan sonra iskenderun'da ve türkiyenin geri kalanında problemi çözdüler. bugün donas hala ayaktaysa benim ve arkadaşlarımın sayesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 wastyrx said: Çocuk haklı jaffa hatun, herkes sen gibi tavacı recep ustalara gidemio =( tavacı recep ne ya, kenar mahalle kebapçısı. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 wastyrx said: Çocuk haklı jaffa hatun, herkes sen gibi tavacı recep ustalara gidemio =( eee ne demişler ev alma komşu /dost al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kral: http://www.bilesim.com.tr/resim/54hss8s3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jaffa said: xaty said: bi ara donas vardı, yerdik ordan 2.5'a döner. mis gibi olurdu şimdi kaç kuruş acaba donas bak ben ne diyorum o ne diyo . parasızlıktan değil de lisede okula topluca yemek söylemenin tadı başka oluyodu. donas da 1 numaralı tercihimizdi o aralar. bi sürü anı yaşandı donas sayesinde şimdi istanbulda nusret falan anca kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jaffa said: wastyrx said: Çocuk haklı jaffa hatun, herkes sen gibi tavacı recep ustalara gidemio =( eee ne demişler ev alma komşu /dost al =) bana mı bu? bugün bu benim için 2. kez sölenio. bana deilse de üstüme alındım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yok senko'ya hepimize yemek ısmarladığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ooo buraya mı kaçtın? Çakaaal. http://i.imgur.com/dPgPV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Xunn baya çabalıyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Günlük, Sabah yaptığım programı hiç bozmadım! Neredeyse bitti. 1 saat sonra çıkıyorum evime gidiyorum oh ne ala. akşam da sevgilimi yemeğe çıkartıyım, ayı değiliz ne de olsa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 LAN ÇOK ÇALIŞIYORUM GALİBA. BEYNİM SİLANDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Haftasonu Eskişehir'e gitsem mi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 it's time to watch shameless with no shame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yarın Çağlayan, Kuştepe, Santral her yeri dolaşıcam. Öğlene kadar bitmiş olur işim işallak. 3-5 yere daha cv bastım. Bi yerden ses çıksın artıkın. Yoksa en sevmediğim halamla torpil patlatması için muhattap olmak zorunda kalıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xaty said: Haftasonu Eskişehir'e gitsem mi günlük? Git, bizi de götür hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Gelin siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Senko gidicek sanırım bu haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ben de gitcem galiba, karar veremedim gerçi hala. Cuma işten çıkıp gidip pazar geri dönmek zor geliyor. Ama gitmek de istio canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 solar storm oluyo günlük kimse farkında diil :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xaty said: Ben de gitcem galiba, karar veremedim gerçi hala. Cuma işten çıkıp gidip pazar geri dönmek zor geliyor. Ama gitmek de istio canım.. yep ben gidiom haftasonu eskişehire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hiç çağırmayın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Business Class biletin hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar