0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 jaffa said: şu real steel i izliyip uyuyim günnük. yarın görüşürüz çav. cok iyi film o ya. su zamana kadar izlemedigin zamana yazik
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Hayvan gibi yedim. Tamam güzel yapmışım yemeği de bütün tencereyi bitirdim, 3 tabak çıktı. Hala doymadım ama, bi tabak kuruyemiş ve bira.. Patlicam galiba ama elim hala fındığa falan gidiyor
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çok hastayım .,daha yeni iyileşmiştim poff :/
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Akışkanlar mekaniğine bi gömdüm bugün off sormayın. Sigara içiyor olsam bi orgazm sigarası yakardım yani, o derece güzel geçti sfgsdgs
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 SeaGle said: Akışkanlar mekaniğine bi gömdüm bugün off sormayın. Sigara içiyor olsam bi orgazm sigarası yakardım yani, o derece güzel geçti sfgsdgs yarın termo, cuma akış, pazartesi makel var allah kahretsin. aradakileri saymıyorum bile.
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bir pazartesi günü daha şirkette çalışarak sabahlıycam oh yes!
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ben su an kurstayım, birbuçuk saat sonra akıcam eve
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 senko said: bir pazartesi günü daha şirkette çalışarak sabahlıycam oh yes! o kadar para veriyorlar çalış işin ne?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 küheylan said: SeaGle said: Akışkanlar mekaniğine bi gömdüm bugün off sormayın. Sigara içiyor olsam bi orgazm sigarası yakardım yani, o derece güzel geçti sfgsdgs yarın termo, cuma akış, pazartesi makel var allah kahretsin. aradakileri saymıyorum bile. aradakiler sırf hobi olsun diye koyuluyo ki abi zaten bunları hallet rahat.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 wastyrx said: senko said: bir pazartesi günü daha şirkette çalışarak sabahlıycam oh yes! o kadar para veriyorlar çalış işin ne? ya da; o kadar mı para veriyolar lan?
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hea http://www.youtube.com/watch?v=-i3g-RvC-iA
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Basim catliyo. Agri kesici almayi da dusunmuyorum. Uyuyakalana kadar boole takilicam artik.
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hala bu saatte şirketteyim sıçtın mavisini görmek için bekliyorum
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne uyuması ya. proje yapıyorum sapık gibi bu saatte. ama yatıp yarın sabah yapıcam heralde. he işte değilim. odamdayım o fark var.
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 burası da benim odam gibi oldu pijamalarımla oturuyorum şu an zaten bundan sonra bi takım pijama tutacam şirkette zaten gömlek pantolanla kasılarak oturmaktansa böyle oturmak daha rahat
xunn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 senko said: sizler mışıl mışıl uyuyorsunuz tabi. Keşke, 3'te uyandım. Uyku düzenim ortadogu gibi.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ulan ne güzel kaptırmış ders çalışıyordum, 4 tane arkadaşım şaka olsun diye camıma kar topu attılar. nasıl tırstım lan allah kahretsin.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yemekten sonra hooop uyumuşum. şimdi uyandım. uyumam lazaım yine :/
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 İnsan 45 dakika uyuyup çöp kamyonu yüzünden uyanır mı? Hadi uyandın be rahatsız niye uykun gelmiyor!!1!1!1 ha niye?
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben buraya yazmadım da, bizim evde banyodan alt kata su kaçırıyormuş küvet. ev sabihi gelip tadilat yaptırdı(hala devam ediyor gerçi duşakabin fayans filan) haftasonu tuvalet için forum bornovaya gittim. arkadaş hijjen fakiri olduğu için camiye gitti. forum bornova tertemiz, mis, tuvalet kağıdı elit mendil stayla, sifondan çıkan suyu muhteşem. çıkarken elimi falan da kuruttum. tuvalet deyip geçmeyin. şükredin. günlüğümü okuyanlar bilsin istedim.
Öne çıkan mesajlar