Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Onu da yaptım öyle özel araba falan olunca burdan çine götürsen beni sorun yaşamıyorum. Taksiyle falanda çok sıkıntım yok hatta hiç yok, aynı şekilde vapurda falanda.

Özet geçmek gerekirse yarım saat vapurda vapurun kalkmasını beklerım sonra bir 20 dakika vapurla karşıya geçerim fakat hemen kalkan 7 dakika süren üsküdar motoruna binemem.

Sorun tuvalete giremeyecegim zaman ortaya çıkıyor girebilecegim zaman bir sıkıntım yok. Troll bağırsak gibi bir olay sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sabah gazetesinden.. olur da değiştirirler diye başka tarafa da kopyaladım

orijinal link
http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/12/01/475x250/567279476008.jpg

ASKERİ ÜCRET ne yahu..

kartuşum bitti, telefonum çalışmadı bugün yine. :/

Huzurum kalmadı DRINIMDIRININIM
funny dünyada

AHHAHAHA ASKERİİİİİİİİİİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler diyorum ben kayışdağ inönü mahallesi civarından (yeditepe üniversitesinin ordan) yürümeye başlasam çok mu uzun sürer kadıkoye varmam? Yarın için biraz yürüyüş yapıcam en azından bir e5e kadar çıkmayı denicem ve o kadar gözümde buyumuyor google mapste bakınca yarım saat yürüsem burdan e5e çıkarım gibi duruyor yanılıyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Beyler diyorum ben kayışdağ inönü mahallesi civarından (yeditepe üniversitesinin ordan) yürümeye başlasam çok mu uzun sürer kadıkoye varmam? Yarın için biraz yürüyüş yapıcam en azından bir e5e kadar çıkmayı denicem ve o kadar gözümde buyumuyor google mapste bakınca yarım saat yürüsem burdan e5e çıkarım gibi duruyor yanılıyor muyum?

oha!
kafan mı iyi olm!!
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ne kadar sürer burdan kaptırsam e5 diyorum.

Birde öyle bir söylemişsin ki spor yapan herifler var hergün 5-6km koşuyorlar tamam ben şişman formsuz ve onların görüntüsünden çok uzak biri olabilirim ama çok emin adımlarla 5-6km yavaş yavaş yürüyebilirim bende :D olmadı bir yerlerde dinlenir dinlenir giderim en kötü ihtimalle.

Ama siz söyleyin hele ana caddeden o halin oraya kadar halin ordan e5 yapıcam şu istikameti bilen varsa yürüyerek ne kadar sürer onu soruyorum. Vaktim bol 1 saat sürsün önemli degil o yüzden tahmini olan varsa çok memnun olurum. Ciddi konu sonuçta bu rahatsızlıgım var geçene kadar çözümler arıyorum.

Bu arada anlaşılmamış harbiden ben e5 civarına çıkmam yarım saat bir saat sürer mi diye soruyorum kadıköy degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

ben gece 1de bayagi alkollu o yolu tepmisligim var 2 sene once dfgdfg. gunduz yarim saat 40dk da olursun bostanci koprusunde. ordan da 1 saat yurursun kadikoye.
Sosyal ağlarda paylaş

Otobüsle eve döndüm kadıkoyden tamamını otobüsle geldim aşırı mutluyum anneme tam seviniyodum falan kadın gayet net bir tavırla 'hergün milyonlarca insan otobusle evine dönüyordur şu kadar otobüse binebildigi için sevinen senden başkası yoktur' dedi.

Kadın hastayım işte ne laf sokuyosun deli doktoruna falan gittim daha napabilirim. Tranko Buskas mı ne öyle bir bulgar futbolcu ismi gibi ilaç verdi zaten doktor o da tırt çıktı da ben kafamda yendim sanırım artık otobüs o kadar uzun sürmedi gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...