goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yine yılda iki kere görülen bol anılı rüyalardan gördüm psikolojim yamuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 cok güzel bir hava var bugün aksam kesin don felan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 İşe gitmedim. Evde yatıyorum. Herkeşlere nispet yapıyorum buraya da yazayım dedim. Bugün çogzel afhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 9 gün evde yattım, yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Okula gitmek istemiyorum bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ben bu cüsseyle koca odayi degistirdim ya.... tek basima! hayir, sandalyeyi surdan alip naa suraya tasimayi kastetmiyorum. bildigin kocaman dolaplar, masa, yataktan falan bahsediyorum. ve 1 saatcik bile uyumadim, 2 sinavda da koydum galiba.... bakalim! kaldi 5? gidip ders calisiyim simdi >.< le fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 çalışmam gerek uyumamda gerek napcam beeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 okulu özledim allah belasını versin çalışmanın mesaiye kaldım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 patron hep senin gibiler yüzünden böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Madem milletin ağız kokusunu çekmek istemiyorsun, kendi işini kur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 öyle yapacam şimdilik lvl ve gold kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Düşündüğün gibi değil yalnız, şimdiden uyarayım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 qq uzun uzun yazmayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 said: Düşündüğün gibi değil yalnız, şimdiden uyarayım ben ^^ düşündüğün gibi değil derken abi sen hep o paraları bunlar istifliyor falan sanıyorsun ya, hah yer kalmayınca gömüyorlar, yakıyorlar, makinede parçalıyorlar falanmış lan! zengin arkadaşlarım var onlar söyledi. vastirikis gibi patron olanlar dedi hep. ya milletin gırtlağına basıp, üç kuruşa çalıştırıp, adam şikayet edince kovmalarına ve sonra kendilerinin ağlamasına ne demeli? taht-ı revan içinde seyahat edip, köle "ayağım ağrımış" demesine alınıp kellesini vurduran ama "ay yolculuk da yorucuymuş be" diye zırlayan kaprisli çin prensesinden farkları ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sen foruma giremezken daha tatliydin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sus ve yalamaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ahaha bilmeden dinamo zagreb taraftarının cafesine sticker yapıştırınca adamlar dışarı boşaldı dayak yiyorduk.şansa bak. fleet foxes konseri denk geldi zagrebde kaçırmadım. çok soguk ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çok güzel zagrep tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Isi transferi dersindeyim. O kadar aptalca sorular soruyo ki millet, hoca olsam "cunku esegin zikinden dolayi" derdim net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 o boğazdaki mikrop illa ciğerlere inicek di mi allam nolur çabuk iyileşiyim ya neyse ki ders yok milletin midtermü var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bugün sabah 9da vize vardı 6gibi uyandım çalışır giderim dedim bi 5 dakka uyuyim dedim gözümü bi açtım 9:55 gittim sağlık ocağından rapor aldım artık mazeret sınavı olmazsa çok pis dalarım okula mezun olucam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 baya taşşaklı rapor istemiyorlar mıydı o tür durumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 heyet raporu falanda isteyebiliyorlar aslında ama sağlık ocağı yetmezse babamı arayıp bide devlet hastanesinden alırım okulun mediko bölümündeki doktor bakıyor aslında daha çok o onay veriyor raporun geçerliliğine gidicem öğleden sonra sormaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Benzer bir olay yaşadığımda sınavdaki bir arkadaşı ısrarla arayıp açtırdım, hocayı istedim telefona. Mazerete gelirsin boşver dedi. I love cool teachers. edit : Uyuyakaldığımı da söylemiştim üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar